- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.681
Ohh sevdiysen doktoru super iyi olmuş canım kız mı dedi doktor ay ne guzel sağlıkla dogumunu yaptırır insallahSagol sekerim
Bugün gittim doktor yarım saatligine dişarı cıkmış yokmuş ne zaman gitsek akşan doktorun işi var diyor eşim kıl kaptı rumeliye gittik hadiye hanım diye bir bayana denk gel okadar tatlı ki ona yaptırıcam dogumu :)
Ve sanırım kızım oluyor birtane daha :)
Cnm bi acile git çektiğine degmiyor bende oyleydim bulantı kusma baş ağrısı bi serum yedim çok şükür rahatladim dr hatta dediki çok bulantı kusma varken niye cekiyosunuz gelin serum alın rahatlayin bende zararı olur diye dayanmaya calisiyorum dedi asıl susuz kalip tansiyonun düşerse zararı olur serum hıc zararlı olurmu dedi Çok çok kötü olunca gel dedi valla üç gündür ne bulantı ne kusma ne ağrı günlerden sonra kendime gelsin yedim ictim boşa cekmisim haftalardirbas agrisi bulanti kusma devam cnm
Benim de ilerleyen donemlerde cok dusuyor kanim. Allah yardimcniz olsun sadece sorunumuz vitamin olsa keske.Iyi olsunlar da insBen başladım cnm benim herşeyim düşük sadece vitamin kan hapı olsa iyi troid b12 iğnesi hepsi birden zaten anemiyim kanım 8lerde
18 haftayı doldurdugum gün artık bu bebek nerde ben niye duymuyorum diye evhamla esimin basinin etini yerken tam burdayım der gibi kıpır kıpır hissetmistim sok olmustum gözlerim doldu çok farkli oluyor mutlaka anliyosun bebek olsugunuO haftaya kadar çatlarım ben ya, çok bekletmese anneyi de minnak minnak vursa içeriden :)
Inşallah cnm o kan yüzünden 20 venofer serum yedim son ay allah yardım etsin artık inşallah gerek kalmaz hicbirineBenim de ilerleyen donemlerde cok dusuyor kanim. Allah yardimcniz olsun sadece sorunumuz vitamin olsa keske.Iyi olsunlar da ins
Ögle tatlım allah razı olsun saglıkla gelsin hayırlı olsundaBulduysan doktorunu hiç sıkıntı yok, gözün aydın. Doktor çok önemli.
İki kız kardeş oluyorlar desene, hayırlı olsun. Benim de yarın başka perinatologta randevum var, belki cinsiyet söyler :)
Kız dedi canım inşallah evet cok sevdim karnımdaki jeli bile sildi sat ı düzenledi :)Ohh sevdiysen doktoru super iyi olmuş canım kız mı dedi doktor ay ne guzel sağlıkla dogumunu yaptırır insallah
Fotomuzu unuttuk tatlım gördüm okadar kıpır kıpır ki endişe etmem boşaymış :)Gördün mü minişi ya kaç gündür tedirgindin iyi ki gittin turtacım fotosu varmı kıza mı benzetti
Kız dedi canım inşallah evet cok sevdim karnımdaki jeli bile sildi sat ı düzenledi :)
Canım benim bir prenses daha mı geliyor yoksa cok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah prensesSagol sekerim
Bugün gittim doktor yarım saatligine dişarı cıkmış yokmuş ne zaman gitsek akşan doktorun işi var diyor eşim kıl kaptı rumeliye gittik hadiye hanım diye bir bayana denk gel okadar tatlı ki ona yaptırıcam dogumu :)
Ve sanırım kızım oluyor birtane daha :)
Benim normalde de baş ağrım vardı bu haftalarda son noktaya ulaştı. Ben başımı sıkıca sarıyorm ve soğuk suyla yıkıyorum biraz iyi geliyor.Günaydın güzel anneler bu baş ağrısı öldürdü beni her sabah uyandığımda sırtım boynum hep tutuluyor
Hayattan zevk alamıyorum 3 aydır günlük işlerimi bile yapamıyorum sadece yemek kendimi çok kötü hissediyorum ne zaman düzelecek bu durum
Aynı dert bende de var canım baş ağrısı bir girdiği zaman akşama kadar beni kilitliyor hiçbirşeye yapamıyorum Çocukla zor ilgileniyorum seni öyle iyi anlıyorum ki ben allah yardımcın olsun canım bir tane parol iç istersenGünaydın güzel anneler bu baş ağrısı öldürdü beni her sabah uyandığımda sırtım boynum hep tutuluyor
Hayattan zevk alamıyorum 3 aydır günlük işlerimi bile yapamıyorum sadece yemek kendimi çok kötü hissediyorum ne zaman düzelecek bu durum
Gözün aydın iki kız kardeş olmaları çok güzel bence. Benim hep 3 kızım olması hayalim vardi her ne kadar gerçek olmayacak olsada artık.Ögle tatlım allah razı olsun saglıkla gelsin hayırlı olsunda
Günaydınlar cok giremiyorum kusmalar ve migren oldugu icin dahada cok arttı bas agrıları ama herkes çok guzel haberler almıs tebrik ederim hayırlı evlatlar olur insallah dilerim buda bizim minik tahminen (erkekk ) ve onda işediğini gördük ve inanılmaz mutluluk vericiydi bu duyguyu herkeze yasatsın rabbim .Eki Görüntüle 2027791
Zararı olursa diye içemiyorum cnm gündüzleri hafif ağrı akşamları dahada şiddetleniyorAynı dert bende de var canım baş ağrısı bir girdiği zaman akşama kadar beni kilitliyor hiçbirşeye yapamıyorum Çocukla zor ilgileniyorum seni öyle iyi anlıyorum ki ben allah yardımcın olsun canım bir tane parol iç istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?