2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ohh sevdiysen doktoru super iyi olmuş canım kız mı dedi doktor ay ne guzel sağlıkla dogumunu yaptırır insallah

bas agrisi bulanti kusma devam cnm
Cnm bi acile git çektiğine degmiyor bende oyleydim bulantı kusma baş ağrısı bi serum yedim çok şükür rahatladim dr hatta dediki çok bulantı kusma varken niye cekiyosunuz gelin serum alın rahatlayin bende zararı olur diye dayanmaya calisiyorum dedi asıl susuz kalip tansiyonun düşerse zararı olur serum hıc zararlı olurmu dedi Çok çok kötü olunca gel dedi valla üç gündür ne bulantı ne kusma ne ağrı günlerden sonra kendime gelsin yedim ictim boşa cekmisim haftalardir

Kizlar bu arada merhaba dun kontrolumuz vardi ikili tarama icin kan verdik bi hafta ondeyim usgde ense kalınlığı için sipa yan dönmedi 1.6 gibi bişey dedi iki haftaya yine bakicam ayrıntılı organ taramasi için dedi troidler caliamiyomus ilaç başladık kan ilacı vitamin başladık birde b12 çok dusukmus ona da dodex iğne basladik yine türlü türlü herseyi buldum yani migde için bi tane ilaç verdi rahatlatici dedi cidden çok iyi geldi ilk kullanimda inşallah böyle devam eder birde cinsiyetle ilgili küçük bi tahminde bulunun dedik iki haftaya tam netleyelim ama erkek muhtemelen dedi bende küçük bi çıkıntı gördüm hayirlisi bakalim bizde haberler bu sekilde benim adıma verimli bi kontroldu

O haftaya kadar çatlarım ben ya, çok bekletmese anneyi de minnak minnak vursa içeriden :)
18 haftayı doldurdugum gün artık bu bebek nerde ben niye duymuyorum diye evhamla esimin basinin etini yerken tam burdayım der gibi kıpır kıpır hissetmistim sok olmustum gözlerim doldu çok farkli oluyor mutlaka anliyosun bebek olsugunu

Bulduysan doktorunu hiç sıkıntı yok, gözün aydın. Doktor çok önemli.

İki kız kardeş oluyorlar desene, hayırlı olsun. Benim de yarın başka perinatologta randevum var, belki cinsiyet söyler :)
Ögle tatlım allah razı olsun saglıkla gelsin hayırlı olsunda

Gördün mü minişi ya kaç gündür tedirgindin iyi ki gittin turtacım fotosu varmı kıza mı benzetti
Fotomuzu unuttuk tatlım gördüm okadar kıpır kıpır ki endişe etmem boşaymış :)
Kıza benzetiyorum dedi 13+0 olduk çok şükür hem doktorumu buldum hemde cinsiyet için tahmin oldu

Günaydınlar cok giremiyorum kusmalar ve migren oldugu icin dahada cok arttı bas agrıları ama herkes çok guzel haberler almıs tebrik ederim hayırlı evlatlar olur insallah dilerim buda bizim minik tahminen (erkekk ) ve onda işediğini gördük ve inanılmaz mutluluk vericiydi bu duyguyu herkeze yasatsın rabbim .

Son düzenleme:
Canım benim bir prenses daha mı geliyor yoksa cok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah prenses

Günaydın güzel anneler bu baş ağrısı öldürdü beni her sabah uyandığımda sırtım boynum hep tutuluyor
Hayattan zevk alamıyorum 3 aydır günlük işlerimi bile yapamıyorum sadece yemek kendimi çok kötü hissediyorum ne zaman düzelecek bu durum

Benim normalde de baş ağrım vardı bu haftalarda son noktaya ulaştı. Ben başımı sıkıca sarıyorm ve soğuk suyla yıkıyorum biraz iyi geliyor.

Aynı dert bende de var canım baş ağrısı bir girdiği zaman akşama kadar beni kilitliyor hiçbirşeye yapamıyorum Çocukla zor ilgileniyorum seni öyle iyi anlıyorum ki ben allah yardımcın olsun canım bir tane parol iç istersen

Gözünaydın canım bayağı erkek bu bacak arasına baksana pipisi var kesin bence hayırlı olsun :)

Gunaydin kizlarrrr guzel haber alan arkadaslar gözünüz aydin hayirli olsun inşallah bizde haftaya ogreniriz cinsiyeti sizin hibi güzel haber almayi nasip etsin Allah

Zararı olursa diye içemiyorum cnm gündüzleri hafif ağrı akşamları dahada şiddetleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…