2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay cok gecm
Ay benimkide çok şiddetliydi hala var ama bir tülbenti başıma sıkıca sardım o biraz fayda etti oda yetmezmiş gibi şimdide diş ağrısı süründürüyor ilaçta içemiyorum
olsun canm ya demk hepimizde ayni durum bnm de bas agrima mide bulantisida eklendi cok kotu agrim var yaaa

Ay benimkide çok şiddetliydi hala var ama bir tülbenti başıma sıkıca sardım o biraz fayda etti oda yetmezmiş gibi şimdide diş ağrısı süründürüyor ilaçta içemiyorum
Kuzum doktorunu ara sor büyük ihtimal parol iç diyecek. Valla ben onu dün içmesem heralde bayilacaktim baş agrisindan.

Ay çok heyecan verici yaaa az kaldi duymaya insallah.. Ilk defa hissetmek çok guzel olacak heralde hem korku hem sevinç:))
Evet çok güzel ama insan başta anlamıyor acaba diyor,sonra hareketler arttıkça emin oluyor onun bebeği olduğundan. Aslında 2.gebeliği olanlar daha erken anladiği için bence erken hissedilir deniyor

cok gecmus olsun zor durumdayiz allah yardim etsin bulanti ha kesildi kesilcek derken gecmedi bir turlu bebisler saglikli olsunlar ins

Kizlar siddetli bobrek ve kasik agrisi cekiyordum bi ara hatirlarsaniz. O zaman dr um gunde 4 tane parol icebilirsin demişti. Bas agriniz dayanilmayacak gibi oluyorsa bi tane icmenizde bi sakinca olmaz sanirim biraz rahatlatir hic olmazsa

Evet çok güzel ama insan başta anlamıyor acaba diyor,sonra hareketler arttıkça emin oluyor onun bebeği olduğundan. Aslında 2.gebeliği olanlar daha erken anladiği için bence erken hissedilir deniyor
Aynen canim tecrubeli olanlar daha cabuk emin olur.

Selam kızlar
Canım sürekli elma armut erik çekiyor
Sizde de var mı bu durum
Ama herhangi değil
Köy armudu elması
Böyle ısırınca sert olanlardan ama bulamıyorum
Gözüm sürekli manavlarda

Ahahaha aynı ben
Her ölçümde birbirinden farklı sonuçlar çıkabilir ki mm lik farktan söz ediyoruz
Oğlumda doktor doğumdan önce kilosu için 3.200 dedi çocuk 2.700 doğru örneğin

Kızlar 3.aydan sonra doktorlariniz multivitamin (decavit,elevit vs) yazdı mı? Benimki gerek yok herseyden vitamin aliyoruz zaten bir ay sonra kalsiyum ve kan ilaci baslicam dedi. Oglumda kullanmistim halbuki. Doktoruma da guveniyorum aslinda ingilterede yillarca calismis master yapmis biri.bilemedim

Yok tatlım ya, ama bu siteden bile araştırsan eski mesajlardan bişiler bulabilirsin.
Sagol sekerim
Bugün gittim doktor yarım saatligine dişarı cıkmış yokmuş ne zaman gitsek akşan doktorun işi var diyor eşim kıl kaptı rumeliye gittik hadiye hanım diye bir bayana denk gel okadar tatlı ki ona yaptırıcam dogumu :)
Ve sanırım kızım oluyor birtane daha :)

Benimki yarın itibariyle demir ve bir vitamin daha başlatıyor canım.

Bulduysan doktorunu hiç sıkıntı yok, gözün aydın. Doktor çok önemli.

İki kız kardeş oluyorlar desene, hayırlı olsun. Benim de yarın başka perinatologta randevum var, belki cinsiyet söyler :)

Gördün mü minişi ya kaç gündür tedirgindin iyi ki gittin turtacım fotosu varmı kıza mı benzetti

Bana decavit yazdı canım ama hic vitamin vermeyen drlar oldugunu biliyorum doktora gore değisiyor.

Ben başladım cnm benim herşeyim düşük sadece vitamin kan hapı olsa iyi troid b12 iğnesi hepsi birden zaten anemiyim kanım 8lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…