2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar holmeys _angels arkardasimiz deyince hemem hastaneyi aradim sonucum cikmis atladim gittim sonuc aldim cok sukur iyi dedi drmuz cinsiyet ogrenmek istiyorum dedim ultrasona cok girmesenz iyi olur yurt disinda 3 kre giriyorlar dedi ben cok istiyorum dedim utrasonla bakti erkek diyemem kiz olabilir ama 1 ay daha bekleyelim dedi benden boyle kizlar bu arada holmeys arkadasima tesekkur ederim bugunden ogrenmis oldum

Hadi gözün aydın, bak beklemekten de kurtulmuş oldun :) cinsiyeti de nasıl olsa öğreneceğiz canım, bırakalım rahat kalsın ufaklıklar :)

kızlar ben işe geliyorum sabah iş yerinden odamdan dışarı çıkamıyorum. çok sıcak baygınlık geçirmemek için zor dayanıyorum
siz ne yapıyorsunuz.
nasil baş ediyorsunuz sıcaklar ile
AYnen bende hiç çıkmıyordum bugün işle ilgili biyere gitmem gerekti dönüşte kötü oldum tansiyonum düşmüş çalıştığım yerde hemşire var 8/6 olmuş hemen tuzlu ayran ama elim ayağım titriyor sonra 15.30 gibi izin alıp anneme geldim yatıyorum ben mersindeyim sıcak nem çok fazla bol sıvı tüketmemiz gerek Allah yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun, aman dikkat sizin oralar kaynıyordur şimdi. İş yerindekiler yardımcı olsun azıcık, seni çıkartmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…