- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.961
kısmet bakalım, sağlıklı olsunlar da :)
Amin canım inşallah yine de duramıyorum tabi yerim de akrabalar sordukça beni de panikletiyorlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet bakalım, sağlıklı olsunlar da :)
Amin canım inşallah yine de duramıyorum tabi yerim de akrabalar sordukça beni de panikletiyorlar :))
Anladım canım cok sagol arada kontrol etmek gerekir ozaman sonuc sorcam senin ama henuz gidemedin doktora insallah guzel sonuclar alırsın.çarşamba yaptırdım, meğer cumartesi hazırmış. ben yarın çıkacak diye beklerken bir arıyım dedim, baktım çıkmış.
kızlar ben işe geliyorum sabah iş yerinden odamdan dışarı çıkamıyorum. çok sıcak baygınlık geçirmemek için zor dayanıyorum
siz ne yapıyorsunuz.
nasil baş ediyorsunuz sıcaklar ile
Gözünaydın cnm darısı banakızlar doktor aradı, 1/27153 müş sonuç, ve gayet iyi bir sorun yok dedi çok şükür. sadece serbest bhcg biraz düşükmüş ama sorun değil dedi. ohhh rahatladım :)
Gözünaydın cnm darısı bana
Beim bhcg 35
Pappa 2.05 yazıyor
Ense kalınlıgı 1.2
gözün aydın canımkızlar doktor aradı, 1/27153 müş sonuç, ve gayet iyi bir sorun yok dedi çok şükür. sadece serbest bhcg biraz düşükmüş ama sorun değil dedi. ohhh rahatladım :)
Evet cnm deger aralıgımız farklı nette inceledim bazıları yüksek rakamlar bazıları benimki gibi yarın gidemicem büyük ihtimal perşembe öğrenicem devlette yaptırdığım için arasam bile açıklama yapmazlarpappa da muhtemelen ölçüm birimlerimiz farklı ki bu kadar fark var. ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. her ihtimale karşı telefon etsen belki de onsylanmıştır. böyle sonuçlar bazen nete yüklenmiyor çünkü.
gözün aydın canım
Evet cnm deger aralıgımız farklı nette inceledim bazıları yüksek rakamlar bazıları benimki gibi yarın gidemicem büyük ihtimal perşembe öğrenicem devlette yaptırdığım için arasam bile açıklama yapmazlar
Gözünaydin canim ne guzel haber:)kızlar doktor aradı, 1/27153 müş sonuç, ve gayet iyi bir sorun yok dedi çok şükür. sadece serbest bhcg biraz düşükmüş ama sorun değil dedi. ohhh rahatladım :)
Teşk cnm örneklerde benim değerde olan değerleri normal bulmuşlar bu içimi rahatlattı birazhımmm evet devletse telefonla olmaz. neyse sonuç iyi olsun da bir gün daha beklersin.

adres ne canımKızlar nette cinsiyet belirleme testi var bir yapsanıza ne çıkacak
3 siteninkini yaptım 2si erkek 1 kız dedi![]()
benim çin takvimi ve rus takvimine göre kızım olucak inşKızlar nette cinsiyet belirleme testi var bir yapsanıza ne çıkacak
3 siteninkini yaptım 2si erkek 1 kız dedi![]()
Google cinsiyet testi yazdım cnmadres ne canım