- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.361
Ben de çekirge doruka gidiyorum canim ama doktorumu pek sevemiyorum. Sırf kocamin psikolojisi rahat olsun diye oraya devam ediyorum bu süreçte onun psikolojisi benimkinden daha önemliymiş gibi :))) önceden jimere gidiyordum ama ben de medikalpark düşünüyorum bahar hanim varmis orda çok iyiymiş...canım bende bursadayım. hangi hastaneye gidiyorsun sen? ben acıbademde tüpü yaptırdım. medicabilin yıldırım şubesi işe yakın diye gittim koşarak uzaklaştım. jimere gidiyordum severek ama medikalparka geçicem galiba.
ben jimerden çok memnundum aslında ama medikalparkla sigorta anlaşması var diyim kısaca. o yüzden oraya geçicem. tamamen duygusal yaniBen de çekirge doruka gidiyorum canim ama doktorumu pek sevemiyorum. Sırf kocamin psikolojisi rahat olsun diye oraya devam ediyorum bu süreçte onun psikolojisi benimkinden daha önemliymiş gibi :))) önceden jimere gidiyordum ama ben de medikalpark düşünüyorum bahar hanim varmis orda çok iyiymiş...
Aslinda ibrahim Avci.. Hiç duydun mu bu doktoru bilmiyorum ama bence bursadaki en iyi doktor o.. Nilufer carrefour tarafinda natal doğum kliniğinde calisiyor adam ve hemen hemen bütün ozel hastanelerle anlaşması var dogum yaptiriyor. Ama tek sorun ben dogum yapacagim zaman once klinige sonra eger gerçek dogum sancilariysa dönüp hastaneye gitmem gerekiyor. Bu da biraz yorucu. Malum bursa trafigindr dogum sancısı cekilecek gibi olmaz..
Medikabil iyidir de ben yildirimda şubesi oldugunu bile bilmiyordum demek o kadar yeni.. Ben de 3 senedir burdayim canim evlenip geldim. Çok fazla hastane alternatifi var burda o konuda şansliyiz. Rabbim hepimize saglikli hayirli doğumlar nasip eylesin yeter ki her hastanede doğum yapiyor insanlar sonuçtaben jimerden çok memnundum aslında ama medikalparkla sigorta anlaşması var diyim kısaca. o yüzden oraya geçicem. tamamen duygusal yanibursayı pek bilmiyorum ben yeni geldim daha bikaç ay oluyor. ama geldiğim şehirde bir tane devlet hastanesi vardı o kadar. özel hastaneyi bırak klinik bile yoktu. burda da içinden hangisini seçeceğimi şaşırdım
medikabil de belki diğer şubesi iyidir ama yıldırımdakiyeni açılmış ya henüz oturmamış hiçbişey sanırım.
ay çok hoşmuş arkadaşın biz de de öyle ben daha istekliyimeşler bu durumdan çok çekiniyor zaten. çok yakın arkadaşım hamileyken öldürürdü beni gülmekten. hiç bir riski filan yoktu ama eşi neredeyse salonda yatacaktı :) kız da yahu hormonlarım istiyor diyordu :)
canım benimde pıhtılaşmam önemli değilmiş genetik doktoruyla filan görüştüm ama önllem olarak kullandırıyorlar işte. benimkinden başka yasaklayan doktor duymadım ama mecbur dinleyeceğizben kullanıyorum canım ve prezervatif kullanarak son haftaya kadar ilişki serbest dedi. ama herkesin durumu farklı. doktorun yasak diyorsa dinlemelisin. benim pıhtılaşma falan yok sadece önlem olarak kullanıyoruz.
YasamazmiyimDaha önceden bebeğini kaybeden anneler beni daha iyi anlar sanırım.Tam gene o haftalardayım ve sürekli göğsüm geçti acaba bişeymi var,şu oldu diğerindede olmuştu demekten kendimi alamıyorumsizde hala endişe yaşıyormusunuz benim gibi.
benimde nedense aklımda hep bir 20 var.bugün işte göğsüm geçince biraz korktum ama herkeste bu ara böyleymiş biraz rahatladım.Yasamazmiyimcok cok hakilsin. Tamam allaha inancim sonsuz hersey olacagina varacak ama oyle olmuyo iste. Benim de hedef 20. hafta atlatsam rahatlicam
bulantılardan düzgün beslenemedim ondan oluyo heraldeEvet cnm depolar boşalıyor yüklemek lazım peynir süt yoğurt tüketmeye çalış bol bol
Bi bana cinsiyet tahmininde bulunmadılar ya alacakları olsun
Vallahi tebrikler ben olsam anlamazdım herhalde :))Bana da 14. Haftada söylerim dedi doktor. Ama bugün gittiğimde ultrasonda bakarken çocuk ters döndü ben de " aaa gördüm erkek " dedim. Doktor da güldü ben heyecanlanınca " evet gördüm çıkıntısı var, ne kadar dikkatlisin " dedi. Öyle olunca tekrar tekrar baktı ve yine gördük ama "kesin değil yine de kesinleşmesini bekleyelim" dedi. Ben de beklemiyordum bugün öğrenmeyi.
bulantılardan düzgün beslenemedim ondan oluyo heralde
Vallahi tebrikler ben olsam anlamazdım herhalde :))
Çok ilginç bende mideme iyi geliyo diye arada soda iciyordum bilmeden iyi bişey yapmışım :)Ben bugün bir yerde bir yazı okudum. Süt içemeyenler soda içerek de kalsiyum ihtiyacını karşılayabilir yazıyordu. Ben de gaz probleminden dolayı süt içemiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?