2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

yok canım ultrasonla uyanmadı. 10 dakika ölçümünü falan yaptı doktor, cinsiyetine falan baktı. bütün işi bitti bir de uyansın da hareket ettiğini gör bakalım dedi. diyorum ya döndüm o tarafa bu tarafa öksürdüm falan ki uyansın. öyle probu koydum uyandı diye bişey olmadı yani.

ya biz türkiyede abartıyoruz yok kediden uzak dur yok bisiklete binme. mümkünse 9 ay eve hapsedecekler hamile kadını hasta gibi. herşey yolunda olduğu sürece hiçbir aktivitenin kısıtlanması önerilen birşey değil canım. hasta değiliz ki sonuçta. tehlike de yoksa her aktivite yapılabilir. (riskli durumlar hariç elbette)

ben kullanıyorum canım ve prezervatif kullanarak son haftaya kadar ilişki serbest dedi. ama herkesin durumu farklı. doktorun yasak diyorsa dinlemelisin. benim pıhtılaşma falan yok sadece önlem olarak kullanıyoruz.

Yok canım benimki burcundan çok tipik karadeniz erkeği. Çok pipiriklidir valla arabasını satti baska araba alana kadar aylar geçti çıldiracaktim artik. Hepsine bir bahane buluyor. İşi geregi de mekanik işlerden çok iyi anlar asla kandiramaz saticilar onu. Bu durum beni yorsa da onun seçtiği hic bir şeyde pişmanlık yasamayiz. Ben secerken gorsele onem veririm o kaliteye önem verir

o zaman sen uyandırmışsın ufaklığı :) bizim ki probtan nefret ediyor sanırım, her seferinde sanki sinirlenmiş gibi hareketler yapıyor. bir süre sonra da tekrar uyuyor :)

ben riskli gebelik yaşadığım için her şeyden korkar oldum tabi. bir de nedense çevremdeki örnekler hep beni buluyor. bisikleti de tam rahim ağzına baskı yapıyorsa diye düşündüm.

bu arada dün bir video izledi, kadın 36 haftalık ve aletli pilates yapıyordu. hayran kaldım, bana 9 ay yürüyüş dışında hepsi yasak.

anladım canım , tabiki özel durumlarda doktorun uyarısı dinlenmeli. ağırlık kaldıran bir halterci kadın vardı 9. ayında dahi! yurtdışı tabiki. ama baya tartışılmıştı dünyada , dünya bile bu kadarını kaldıramadı

ben de kullanıyorum ama cinsel ilişkiyi 10.haftadan sonra serbest bıraktı. yine de sen doktorunu dinle bence. bu arada bize serbest olmasına rağmen biz arkadaş modunda takılacağız sanırım hamilelik boyunca
doktor sanırım kanama riskini filan düşünüyor çok garantici zaten kendisi yoksa çok tehlikeli olduğuna inanmıyorum ben zaten böyle dedikten sonra eşim asla istemez o benden daha evhamlı

aneeee bizim ki de Karadenizli :) aynen biz herhangi bir şey alırken (ki ben de yeterli araştırmayı yaparım) bazen gelirler bana. örneğin tv alırken 6 ay gezdik, abartmıyorum. o sürede sürekli modeller değişiyordu :) evi döşerken 1 yıl geçti, evlendikten sonra döşedik :)
biz ikimiz de mühendisiz ve mekanik konusunda cidden takıntılıyız. ama karar verirken ben daha netimdir. düşün ki çamaşır makinasını almadan önce üst kapağını söktürüp inceledim :)

ben de kullanıyorum ama cinsel ilişkiyi 10.haftadan sonra serbest bıraktı. yine de sen doktorunu dinle bence. bu arada bize serbest olmasına rağmen biz arkadaş modunda takılacağız sanırım hamilelik boyunca
Biz de hamile oldugumdan beri hiç birlikte olmadik canım. Eşim 9 ay sabredecem diyo zorlaniyor.. Üzülüyorum ona da.. Haftaya doktora gidince soracagim en azindan haftada bir izin çıkar sanırım.

doktor sanırım kanama riskini filan düşünüyor çok garantici zaten kendisi yoksa çok tehlikeli olduğuna inanmıyorum ben zaten böyle dedikten sonra eşim asla istemez o benden daha evhamlı

eşler bu durumdan çok çekiniyor zaten. çok yakın arkadaşım hamileyken öldürürdü beni gülmekten. hiç bir riski filan yoktu ama eşi neredeyse salonda yatacaktı :) kız da yahu hormonlarım istiyor diyordu :)

Biz de hamile oldugumdan beri hiç birlikte olmadik canım. Eşim 9 ay sabredecem diyo zorlaniyor.. Üzülüyorum ona da.. Haftaya doktora gidince soracagim en azindan haftada bir izin çıkar sanırım.

valla canım biz bir sürü şeye sabır gösteriyorsak, onlarda bu kadarını yapsın artık eşim bu ara iş dolayısıyla o kadar yoğun ki o yüzden daha kolay atlatıyor gibi

Ayyyy nerelisiniz canim biz ikimiz de Trabzonluyuz:)) ama Bursada yaşıyoruz. Biz de bir çok şeyi evlendikten sonra aldik 1.5 ayda hem nişan hem düğün bir de araya ramazan girince hic bir şey yetismemisti iyyy kabus gibiydi yaaa.. Benim eşim de elektrik muhendisi olacakken baba parasi tatlı gelince altinda araba hayat güzel diye okulu bırakmış. Ama yine aynı işi yapıyor şimdi çalıştığı fabrikada muhendislere iş ögretiyor maşallah caliskandir kocisim. Mekanikten anlamak iyi ya valla bir çok esyanin görüntü oluyor işlev olmuyor anlamayan insanlar alıyor sonra çöp boşa masraf

Nubu gormedim ama icime kiz dogdu yazcaktim tam sen yazmissin canim.saglicakla olsun ins.benim kontrol 3 hafta sonra normalde ben dayanamayip haftaya giderim o zaman seninle ayni gunumuz :)
Hayırlıs artık cnm benim içime hep erkek doğuyordu yanılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…