- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.401
Ben yaptırmadım. Sadece burun kemigi ve ense kalinligına baktı. Bir kesinliği yok zaten. Sanatcı özgünün oğlunun tüm tetkikleri yapildığı halde doğum sırasında öğrenmişler down sendromlu olduğunu. Ve ayrintıli ultrasonda bakıp yorum yapmısti bizim doktor ilk gebeliktedeCumartesi ikili test için gidecektim doktorumun işi çıkmış iptal oldu. Haftaya cumartesi de çalışmıyormuş. Eşim olmadan da gidip kan veremem.Hiç mi yaptırmasam şu ikili testi napsam kafam karıştı.
Herkese meraba arkadaslar uzun zamandir girmiyorum bildirim gelmedi bana kimse yazmiyo sandim bi baktim ki neler kacirmisim neler guzel haber alan guzel annelere gozunuz aydin diyorum Allah saglikli hayirli kucagima almayi nasip etsin
Kizlar bn ikili test yaptiramadim iki haftadr bebisimi gormedim pzrtesi konturolum var insallah cinsiyet belli olur buarada 14 haftalik olduk cok şükür ama mide bulantilari iştehszlik tiksinme gecmedi ya szdede hala devam ediyormu
Canm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canmBildirim gelmesi için konuyu takibe almalısın.
İkili zamanı geçmiş senim için zaten, artık takma kafana boşver. Mide bulantının hala geçmemesi ilginç ama bazen uzun sürebiliyor demişlerdi.
Banada kacgundur bildirim gelmiyor burdan anlamadimCanm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canm
Gözün aydın, her şey yolundaymış. Doktor erkek diyor tabi bizden iyi biliyor ama nubu kıza benziyor :) demekki sen de nub tutmadı :)
Canm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canm
Eşin sabahtan iki saat işini ayarlayamazmı?
Tamm canm teşekkür ederimBilemedim o zaman. İptal edip tekrar takibe al istersen.
Göğüz ucunu da bilmiyorum canım, ama hamilelikte göğüs ucu değişimleri normaldir sanırım.
Evet canim ya bn bayadir girmiyorum kimse yazmiyo sandim baktim ki 500msj iptal edeiyim tekrar takibe aliyim bakiyim belki duzelirBanada kacgundur bildirim gelmiyor burdan anlamadim
artık 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmekte sıra :) gerçi doktor 1 ay sonra gel demişti geçen hafta. 3 hafta sonra gitmem lazım ama bayram giriyor araya bende bayramdan önce gideceğim :)Hadi senin de gözün aydın, insan nasıl rahatlıyor :)
Doktor cinsiyet bakarken yukarı doğru şurası gibi birşeyler söylüyordu Nub mu oluyor dediği acaba
Eşim çok yoğun çalışıyor ve eşimle doktorun tarihleri uyuşmadı cumartesi 11 de randevum vardı arayıp doktorun işi çıktığı için iptal ettiler. Bakalım yarin doktorum dolu görünüyor eşimde uygun olursa yarın bizi bir şekilde almasını istiyeceğim. Önceden belli olsaydı ona göre randevu alırdım ama işte hiç iyi olmadı bu durum
artık 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmekte sıra :) gerçi doktor 1 ay sonra gel demişti geçen hafta. 3 hafta sonra gitmem lazım ama bayram giriyor araya bende bayramdan önce gideceğim :)
birde bayram bayram merak etmeyeyim :)
Olabilir bende aynı durumdayim peynir ekmek bulantiyi bastiriyor benim yogurduda normalde çok severim meyveli yogurtlari yiyebiliyorum ama süt icemedim dahabulantılardan düzgün beslenemedim ondan oluyo heralde
ay hadi inşallah :)Ben de bayramdan önce gideceğim kısmetse ve cinsiyeti bakalım gösterecek mi :)
Bu haftalarda yanilma olabiliyor arkadasima kesin bi sekilde 12.haftda erkek demisti 15.haftada kiz oldugu goruldu. Tabi erkekse de saglicakla olsun insEki Görüntüle 2029305 Eki Görüntüle 2029304 Kızlar bugün kontrolümüz vardı 12+1
Şükürler olsun herşey normal
Çünkü oğlum hep geriden geliyordu
Bir de
Biz de doktor da erkek dedi
- Yine kızı beceremedim
- Siz ne dersiniz bebişimin durumu ve cinsiyeti için
- Öpüldünüz hepiniz
Bende bayramdan önce birdaha gidicem doktor gel 3lü test yapalım dedi ama yaptırmasammı
Beklerken çok stres oluyorum
Bende bayramdan önce birdaha gidicem doktor gel 3lü test yapalım dedi ama yaptırmasammı
Beklerken çok stres oluyorum
Ben 18 haftanin son günü hissetmistim kızımda hareket ettiğini cnmLutfen lutfen lutfen bana bi bakarmisinizzzzzz kizlar ilk tekme ne zamn hissedilir bilginiz varmiiiiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?