2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cumartesi ikili test için gidecektim doktorumun işi çıkmış iptal oldu. Haftaya cumartesi de çalışmıyormuş. Eşim olmadan da gidip kan veremem.Hiç mi yaptırmasam şu ikili testi napsam kafam karıştı.
Ben yaptırmadım. Sadece burun kemigi ve ense kalinligına baktı. Bir kesinliği yok zaten. Sanatcı özgünün oğlunun tüm tetkikleri yapildığı halde doğum sırasında öğrenmişler down sendromlu olduğunu. Ve ayrintıli ultrasonda bakıp yorum yapmısti bizim doktor ilk gebeliktede

Bildirim gelmesi için konuyu takibe almalısın.
İkili zamanı geçmiş senim için zaten, artık takma kafana boşver. Mide bulantının hala geçmemesi ilginç ama bazen uzun sürebiliyor demişlerdi.

Bildirim gelmesi için konuyu takibe almalısın.
İkili zamanı geçmiş senim için zaten, artık takma kafana boşver. Mide bulantının hala geçmemesi ilginç ama bazen uzun sürebiliyor demişlerdi.
Canm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canm

Canm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canm
Banada kacgundur bildirim gelmiyor burdan anlamadim

Bilemedim o zaman. İptal edip tekrar takibe al istersen.

Göğüz ucunu da bilmiyorum canım, ama hamilelikte göğüs ucu değişimleri normaldir sanırım.

Eşin sabahtan iki saat işini ayarlayamazmı?

Eşim çok yoğun çalışıyor ve eşimle doktorun tarihleri uyuşmadı cumartesi 11 de randevum vardı arayıp doktorun işi çıktığı için iptal ettiler. Bakalım yarin doktorum dolu görünüyor eşimde uygun olursa yarın bizi bir şekilde almasını istiyeceğim. Önceden belli olsaydı ona göre randevu alırdım ama işte hiç iyi olmadı bu durum

Hadi senin de gözün aydın, insan nasıl rahatlıyor :)
artık 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmekte sıra :) gerçi doktor 1 ay sonra gel demişti geçen hafta. 3 hafta sonra gitmem lazım ama bayram giriyor araya bende bayramdan önce gideceğim :)
birde bayram bayram merak etmeyeyim :)

Doktor cinsiyet bakarken yukarı doğru şurası gibi birşeyler söylüyordu Nub mu oluyor dediği acaba

Bacakların arasında beyaz çizgi gibi oluyor canım seninkinde hafif açı var ama çok az olunca ben kıza daha çok benzettim. Ama nub un tutmadığı da oluyormuş.

Tühh ya şanssızlık olmuş. Yalnız kesin gidemez misin? Ben de önceden yalnız kan vermezdim ama tüp bebek sırasında o kadar çok verdim ki artık hiç tınlamıyorum :)

Ben de bayramdan önce gideceğim kısmetse ve cinsiyeti bakalım gösterecek mi :)

Bende bayramdan önce birdaha gidicem doktor gel 3lü test yapalım dedi ama yaptırmasammı
Beklerken çok stres oluyorum

Bu haftalarda yanilma olabiliyor arkadasima kesin bi sekilde 12.haftda erkek demisti 15.haftada kiz oldugu goruldu. Tabi erkekse de saglicakla olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…