2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı şey benim eşimdede var şimdide bebek arabası bakıyoruz doğuma anca karar veririz

valla canım biz bir sürü şeye sabır gösteriyorsak, onlarda bu kadarını yapsın artık eşim bu ara iş dolayısıyla o kadar yoğun ki o yüzden daha kolay atlatıyor gibi
Benim kocam hamile olana kadae beni bezdiriyordu günün hangi saatinde olacagi belli olmuyordu. Günde dört kere istedigini bilirim tövbe ya o yüzden şimdi zorlaniyor anliyorum.
Zaten bu sabah işe giderken bir kadin taciz etmiş kocami sinir oldum valla. Eşim yürürken arkasindan şşttt baksana falan yapiyormus öpücük atıyormuş kocama kocam diyo hizlandim o da hizlandi arkamdan. Sonra arabaya bindim arkama bakmadim diyo... Allah kahretsin öyle insanlari yaaa kadinlar daha fena hale gelmiş

hahaha o zaman gerçekten daha zor alışacak eşin :)

o nasıl bir kadınmış ya, insanları anlamak mümkün değil.

Dünya tersine dönüyor seni karıma söylerim deseydi

Daha önceden bebeğini kaybeden anneler beni daha iyi anlar sanırım.Tam gene o haftalardayım ve sürekli göğsüm geçti acaba bişeymi var,şu oldu diğerindede olmuştu demekten kendimi alamıyorumsizde hala endişe yaşıyormusunuz benim gibi.

Dünya tersine dönüyor seni karıma söylerim deseydi
Valla ben dedim diye dönüp de o kadının ağzina.......... Bippppppp demedin. Hiç bakmamak en iyisi aşkım diyor. Hem de bizim semtte olmuş bu olay ya insallah kocama kafayi takmaz diyorum yoksa sabahlari kocami elinden tutup işe ben götürecem

Aynı şeyleri biz de yaşadık canim ama bu sefer o haftalari hayirlisiyla atlattik bosuna evham yapmışız:))) korkma ve eskiye pek takilma canim o ayri bir hamilelikti bu ayri.. Ve bu sefer mutlu son olacak insallah :))

O endişe hepimizde var cnm hala her kontole giderken kalbim yerinden çılacak gibi oluyor

Aynı şeyleri biz de yaşadık canim ama bu sefer o haftalari hayirlisiyla atlattik bosuna evham yapmışız:))) korkma ve eskiye pek takilma canim o ayri bir hamilelikti bu ayri.. Ve bu sefer mutlu son olacak insallah :))
bende bu haftayı hayırlısıyla atlatırım inşallah.çok teşekkür ederim.

ha hay oda güzelmiş.insanlar bir garip kadınlar dahada garip

O endişe hepimizde var cnm hala her kontole giderken kalbim yerinden çılacak gibi oluyor
bende öyleyim hemen karnıma bir ağrı giriyor korkudan.İnşallah sorunsuzca herşey geçer.Manyak gibi sürekli göğüslerimi kontrol ediyordum sabah vardı şimdi olmayınca dumur oldum

Biz de hamile oldugumdan beri hiç birlikte olmadik canım. Eşim 9 ay sabredecem diyo zorlaniyor.. Üzülüyorum ona da.. Haftaya doktora gidince soracagim en azindan haftada bir izin çıkar sanırım.
bizim serbest ama ayı buluyor nerdeyse bende şişkinlik eşimde yorgunluk derken yasak dese bu kadar dikkat etmezdik. tüp bebekte transfer sonrası bile yasağı deldik biz yasak deyince daha bir cazip geliyor. serbest ya şimdi aklımıza gelmiyor

canım bende bursadayım. hangi hastaneye gidiyorsun sen? ben acıbademde tüpü yaptırdım. medicabilin yıldırım şubesi işe yakın diye gittim koşarak uzaklaştım. jimere gidiyordum severek ama medikalparka geçicem galiba.

Hehe aynen belki biz de öyle oluruz yasak kalkinca :)) aslinda eşim bir kere denedi ben onu düşündüğüm için istedim bişey olmaz dedim. Denedi ama başaramadı vicdanim sızlıyor dedi sayılı gün ya öncelik yavrularimizin sagligi.. O iş her zaman olur inşallah:))

canım benim 3 kaybım var öncesinde. ama düşünmemeye çalış bunları artık. ben de kendimi frenliyorum kötü düşünme diye. Allaha emanetler. Rabbim nasip ederse alacağız kucağımıza etmezse ne yapsak da boş. hiç kötü düşünme tevekkül edelim inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…