2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İkili yapınca üçlüye gerek yok direk dörtlü yapılıyor diye duymuştum ama doğruluğunu bilmiyorum.
Bende kararsızım cnm sonuçta 1 tüp kan veriyoruz ama srtes çok kötü
Birde 2li yapılınca 3lüye gerek yok diyenler var 20 haftada falan zaten ayrıntılı ultrasona gireceğiz bilmiyorum

Ben 18 haftanin son günü hissetmistim kızımda hareket ettiğini cnm
Daha erken yani bugun dikkatlica baktim gobegime sanki kipir kipir yapti gibime geldi yanliş hissettim demekki ya bide bişey sorucam canm benm gobegim baya cikti 14 haftalikta bu kadar cikmasi normalmi sanki 5. 6 aylik gibi gobegim

Birde 2li yapılınca 3lüye gerek yok diyenler var 20 haftada falan zaten ayrıntılı ultrasona gireceğiz bilmiyorum

Sakin olamayacaksan yaptırıp boşuna strese girme istersen, ya da doktorunla konuş bakalım.

Sakin olamayacaksan yaptırıp boşuna strese girme istersen, ya da doktorunla konuş bakalım.
Biraz araştırdım 2li test güvenirliği yüzde 90
3lü testinki yüzde 60 mış cnm sanırım yaptırmayacağım 2lisi iyi çıkanlara genelde 3lü tercihe bırakılıyormuş
Zaten ekimde ayrıntılı ultrason günüm var artık hakkımızda hayırlısı

Canim eger allah korusun down sendromu olmasi durumunda sonlandirmayacaksan zaten 2liye gerek yok. 20. Haftadaki farkli bisey onda organlarda bi problem var mi diye bakiliyor. O cok daha onemli bence.

Canim eger allah korusun down sendromu olmasi durumunda sonlandirmayacaksan zaten 2liye gerek yok. 20. Haftadaki farkli bisey onda organlarda bi problem var mi diye bakiliyor. O cok daha onemli bence.
2li testi yaptırdım cnm doktor çok iyi dedi 3 lü teste kararsızım

Cnm sanırım tansiyon düşünce başağrısı yaşıyorum bugün sıcakta biraz yürüdüm tansiyonum düştü sonrası baş ağrısı hafiften yokluyor yine
sevindim senin icin canm birde benmkiside gecsede bn disari cikinca basim agriyo evden çıkamıyorum da

Kızlarrrrr bulantılar geçti gibi bende bende cok şükür iki gündür çıkarmıyorum sizde durumlar nasıl peki??? Ya günler hiç geçmiyor sanki 1 ay sonra gidicem kontrole hemde cinsiyeti öğrenicez ama öyle korkuyorum ki ben oğlumda da 16 haftalık cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde hastalığını öğrenmiştim eşime sürpriz yapıp söylemeyi beklerken ağlayarak telefon etmiştim hiç unutmuyorum unutamıyorum ben bunu nasıl atlatacagım 16 haftalık olduğumda o masaya nasıl yatıp nasıl ekrana bakacağım kulağımı kapatsam gözlerim görür gözlerimi kapatsam kulaklarım duyar ben kendimi o ana nasıl hazırlayacağım

Bulantilarim gectigine sevindim canm korkma olumlu düşünmeye bak insallah sagliklidir yavrun kotu bsy dusunme bnde bazen internette biseyler okuyorum korkuyorum aklimdan cikmiyo ama biz boyle korkup stres yaptikca zarar veririz bebegimize bak ne guzel bulantilarin gecmis bnm bulantilarin daha yogunlasti artk herseyden tiksiniyorum iştehem yok hic bsy yiyemiyorum bnde bebegim icin cok korkuyorum yarin hastaneye gidicem insallah guzel haberler alirim

Teşekkürler canm acaba bu bulantilar ne zaman gecicek benimki gun gectikce daha yoğunlaşıyor ya artk hic yemk yiyemiyorum senin bebis cinsiyet belli oldumu canm bn cok heycanliyim ya pzrtesiya kadar nasl sabredicem
benim kızlarım olacak canım bulantılar hafiflemeye başladı ama tiksinme hala çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…