2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tühh ya şanssızlık olmuş. Yalnız kesin gidemez misin? Ben de önceden yalnız kan vermezdim ama tüp bebek sırasında o kadar çok verdim ki artık hiç tınlamıyorum :)

Yalnız kan veremem yani çok zor olur bayılırım falan tek başına oralarda elbette ilgilenen olur ama ben kendine gelemem öyle bir durumda. Bugün ulaşamadım mesai saati bittiği için yarın söyliyeyim doktoruma bizi alsın aksama dogru kendileri iptal ettiği için alırlar diye düşünüyorum. Önceki randevum da da baya geç kalmıştım bir saatten fazla aldı doktorum sağolsun. Sabahtan ilk işim arayıp bu durumu netleştirmek.

bu sefer hersey güzel olacak allahın izniyle canım rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin biliyorum zor ama aklına getirme kötü şeyleri

Şöyle yap canım, olumlu düşün ve her şey güzel olacağına İnan. Allah ın izniyle de güzel şeyler duyacaksın.

Akşam saatlerinde de muayenehane ise kan alamayabilirler canım, sevkiyatı gittiği için.

Selam kızlar iyi haberler alanlar gözünüz aydın olsun Ne güzel cinsiyetler havada uçuşuyor inşallah doğduktan sonra fotolarını da atmak nasip olsun.bende üç haftadır gitmedim doktora yarın ikili test var inşallah herşey yolundadır

oo sen de kocaman bir bebişle karşılacaksın :) Karnın o kadar gerginse çatlak kremlerine başlamanı öneririm. muhtemelen gazdır ama yine de önlem almakta fayda var
Badem kantaron zeytinyağı sürmeye başladım ama aşırı gergin ve belli hamiş olduğum.. Kocaman bi karnım mı olacak acaba :) gazım da var tabi. Ama sertlik var. Hem bebek hem gaz :)

Canım inşallah seninde geçecek merak etme hiç 16 haftaya kadar geçer oda en geç yani inşallah dediğin gibi olur kuzum ben sanırım doğurana kadar hep böyle evhamlı olacağım normal anneler bir kere evhamlı okuyorsa ben hep iki katı olacağım ama düşünmemeye calışıcam en azından doktora gidene kadar orda ister istemez stres yapıyorum zaten Rabbim nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayı

bu sefer hersey güzel olacak allahın izniyle canım rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin biliyorum zor ama aklına getirme kötü şeyleri
İnşallah canım burda birbirimize destek olacaz hep inşallah bu arada senin de tek yunurtacık ikizlerin varmış maşallah subhanallah ya senin bekleyiş daha da heyecanlı olacak Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah'ın dediği olur korktuğumuza uğratmasın Allah şu an belki de en güzel günler ama insan tadını keyfini çıkaramıyor dediğin gibi hepimiz evham yapıyoruz ama sen daha çok içini ferah tut allaha güven sığın herşey iyi olacak diye inandır kendini

Banada 12. haftada ilk hamileligimde erkek denmisti ama nur topu gibi bi kizim oldu :) bu haftalarda benzeyebiliyormus. buvun bile doktor bana ultrasyona gore bebegim bir hafta ileri oldugu halde %80 dedi :)

Evet canım allah razı olsun bende öyle düşünüyorum ilk hamileliğim 16 haftadan itibaren her gün ağlamak ile geçti iştah sıfırdı yemek yiyemiyordum üzüntüden 8 aylık iken bile bu cocugu alalım diyorlardı yani öldürelim kalbine iğne batırıp her kontrolde bunları duyuyordum doktor beklentiniz ne anlamıyorum ki diyordu bir kere daha ultrason da yüzünü göstermediler nasip olmadı hep kafasına bakılıyor du kiloyu boyu bile önemsemiyolardı ama ben ondan hiç vazgeçmedim cok caba gösterdim suan 1 yaşında hala her gün caba gösteriyoruz cok yıpratıcı bir süreç oldu ama onun için herşeye değer inşallah bu kardeşi ona cok iyi gelir birbirlerine merhem olurlar kusura bakma canım dolmuşum sanırım başını ağrıttım

benim kızlarım olacak canım bulantılar hafiflemeye başladı ama tiksinme hala çok yoğun
ne
amin canm düşünme demk kolay ama geede korkuyoruz bnmde pazartesi randevum var ama yarin gidicem kalp sesini duymadan icim rahatlamicak iki haftadr gitmiyorum icimde değişik korku var internetten bsyler okuyorum korkuyorum Allah yavrularimizi hayirli saglikli kucagmiza almayi nasip etsin amin

Ne demek ya burda birbirimizi görmeden tanımadan destek olup acılarımızı Sevinç'lerimizi paylaşıyoruz rabbim güç kuvvet versin size güzel günler görün inşallah aynen kardeşiyle daha mutlu bi çocuk olsun adı Ne oğluşun yerime öpermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…