- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.441
Bende peyniri yiyebiliyorum biraz ama yoğurt çok kötü yapıyo midemiOlabilir bende aynı durumdayim peynir ekmek bulantiyi bastiriyor benim yogurduda normalde çok severim meyveli yogurtlari yiyebiliyorum ama süt icemedim daha
Ac kalmamaya çalışıyorum canm ama yedikten sonrada bulantilar oluyo 16 haftada gecer diyo drm bakalim canm belki gecerAslında bu haftlarda azalması lazım mideni boş bırakmamaya çalış oda mide bulantısı yapıyor
evet ikizler amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalim miniklereAyyy ikizlermi canm ne kadar guzel ya Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Tühh ya şanssızlık olmuş. Yalnız kesin gidemez misin? Ben de önceden yalnız kan vermezdim ama tüp bebek sırasında o kadar çok verdim ki artık hiç tınlamıyorum :)
bu sefer hersey güzel olacak allahın izniyle canım rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin biliyorum zor ama aklına getirme kötü şeyleriKızlarrrrr bulantılar geçti gibi bende bende cok şükür iki gündür çıkarmıyorum sizde durumlar nasıl peki??? Ya günler hiç geçmiyor sanki 1 ay sonra gidicem kontrole hemde cinsiyeti öğrenicez ama öyle korkuyorum ki ben oğlumda da 16 haftalık cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde hastalığını öğrenmiştim eşime sürpriz yapıp söylemeyi beklerken ağlayarak telefon etmiştim hiç unutmuyorum unutamıyorum ben bunu nasıl atlatacagım 16 haftalık olduğumda o masaya nasıl yatıp nasıl ekrana bakacağım kulağımı kapatsam gözlerim görür gözlerimi kapatsam kulaklarım duyar ben kendimi o ana nasıl hazırlayacağım
Sağol canım benim inşallahBu haftalarda yanilma olabiliyor arkadasima kesin bi sekilde 12.haftda erkek demisti 15.haftada kiz oldugu goruldu. Tabi erkekse de saglicakla olsun ins
Kızlarrrrr bulantılar geçti gibi bende bende cok şükür iki gündür çıkarmıyorum sizde durumlar nasıl peki??? Ya günler hiç geçmiyor sanki 1 ay sonra gidicem kontrole hemde cinsiyeti öğrenicez ama öyle korkuyorum ki ben oğlumda da 16 haftalık cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde hastalığını öğrenmiştim eşime sürpriz yapıp söylemeyi beklerken ağlayarak telefon etmiştim hiç unutmuyorum unutamıyorum ben bunu nasıl atlatacagım 16 haftalık olduğumda o masaya nasıl yatıp nasıl ekrana bakacağım kulağımı kapatsam gözlerim görür gözlerimi kapatsam kulaklarım duyar ben kendimi o ana nasıl hazırlayacağım
evet tek yumurta canım oğlumda 6 aya kadar hamile olduğum belli olmuyordu ama bunda çıkar göbüş :)
Yalnız kan veremem yani çok zor olur bayılırım falan tek başına oralarda elbette ilgilenen olur ama ben kendine gelemem öyle bir durumda. Bugün ulaşamadım mesai saati bittiği için yarın söyliyeyim doktoruma bizi alsın aksama dogru kendileri iptal ettiği için alırlar diye düşünüyorum. Önceki randevum da da baya geç kalmıştım bir saatten fazla aldı doktorum sağolsun. Sabahtan ilk işim arayıp bu durumu netleştirmek.
Badem kantaron zeytinyağı sürmeye başladım ama aşırı gergin ve belli hamiş olduğum.. Kocaman bi karnım mı olacak acaba :) gazım da var tabi. Ama sertlik var. Hem bebek hem gaz :)oo sen de kocaman bir bebişle karşılacaksın :) Karnın o kadar gerginse çatlak kremlerine başlamanı öneririm. muhtemelen gazdır ama yine de önlem almakta fayda var
Canım inşallah seninde geçecek merak etme hiç 16 haftaya kadar geçer oda en geç yani inşallah dediğin gibi olur kuzum ben sanırım doğurana kadar hep böyle evhamlı olacağımBulantilarim gectigine sevindim canm korkma olumlu düşünmeye bak insallah sagliklidir yavrun kotu bsy dusunme bnde bazen internette biseyler okuyorum korkuyorum aklimdan cikmiyo ama biz boyle korkup stres yaptikca zarar veririz bebegimize bak ne guzel bulantilarin gecmis bnm bulantilarin daha yogunlasti artk herseyden tiksiniyorum iştehem yok hic bsy yiyemiyorum bnde bebegim icin cok korkuyorum yarin hastaneye gidicem insallah guzel haberler alirim
İnşallah kuzum ya inşallah 16 haftaya kadar beni ve evhamlarımı çekeceksiniz artık teyzeleri olarakŞöyle yap canım, olumlu düşün ve her şey güzel olacağına İnan. Allah ın izniyle de güzel şeyler duyacaksın.
İnşallah canım burda birbirimize destek olacaz hep inşallah bu arada senin de tek yunurtacık ikizlerin varmış maşallah subhanallah ya senin bekleyiş daha da heyecanlı olacak Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbu sefer hersey güzel olacak allahın izniyle canım rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin biliyorum zor ama aklına getirme kötü şeyleri
Allah'ın dediği olur korktuğumuza uğratmasın Allah şu an belki de en güzel günler ama insan tadını keyfini çıkaramıyor dediğin gibi hepimiz evham yapıyoruz ama sen daha çok içini ferah tut allaha güven sığın herşey iyi olacak diye inandır kendiniCanım inşallah seninde geçecek merak etme hiç 16 haftaya kadar geçer oda en geç yani inşallah dediğin gibi olur kuzum ben sanırım doğurana kadar hep böyle evhamlı olacağımnormal anneler bir kere evhamlı okuyorsa ben hep iki katı olacağım ama düşünmemeye calışıcam en azından doktora gidene kadar orda ister istemez stres yapıyorum zaten Rabbim nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayı
Bana da 14. Haftada söylerim dedi doktor. Ama bugün gittiğimde ultrasonda bakarken çocuk ters döndü ben de " aaa gördüm erkek " dedim. Doktor da güldü ben heyecanlanınca " evet gördüm çıkıntısı var, ne kadar dikkatlisin " dedi. Öyle olunca tekrar tekrar baktı ve yine gördük ama "kesin değil yine de kesinleşmesini bekleyelim" dedi. Ben de beklemiyordum bugün öğrenmeyi.
Evet canım allah razı olsun bende öyle düşünüyorum ilk hamileliğim 16 haftadan itibaren her gün ağlamak ile geçti iştah sıfırdı yemek yiyemiyordum üzüntüden 8 aylık iken bile bu cocugu alalım diyorlardı yani öldürelim kalbine iğne batırıp her kontrolde bunları duyuyordum doktor beklentiniz ne anlamıyorum ki diyordu bir kere daha ultrason da yüzünü göstermediler nasip olmadı hep kafasına bakılıyor du kiloyu boyu bile önemsemiyolardı ama ben ondan hiç vazgeçmedim cok caba gösterdim suan 1 yaşında hala her gün caba gösteriyoruz cok yıpratıcı bir süreç oldu ama onun için herşeye değer inşallah bu kardeşi ona cok iyi gelir birbirlerine merhem olurlar kusura bakma canım dolmuşum sanırım başını ağrıttımAllah'ın dediği olur korktuğumuza uğratmasın Allah şu an belki de en güzel günler ama insan tadını keyfini çıkaramıyor dediğin gibi hepimiz evham yapıyoruz ama sen daha çok içini ferah tut allaha güven sığın herşey iyi olacak diye inandır kendini
nebenim kızlarım olacak canım bulantılar hafiflemeye başladı ama tiksinme hala çok yoğun
amin canm düşünme demk kolay ama geede korkuyoruz bnmde pazartesi randevum var ama yarin gidicem kalp sesini duymadan icim rahatlamicak iki haftadr gitmiyorum icimde değişik korku var internetten bsyler okuyorum korkuyorum Allah yavrularimizi hayirli saglikli kucagmiza almayi nasip etsin aminCanım inşallah seninde geçecek merak etme hiç 16 haftaya kadar geçer oda en geç yani inşallah dediğin gibi olur kuzum ben sanırım doğurana kadar hep böyle evhamlı olacağımnormal anneler bir kere evhamlı okuyorsa ben hep iki katı olacağım ama düşünmemeye calışıcam en azından doktora gidene kadar orda ister istemez stres yapıyorum zaten Rabbim nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayı
Ne demek ya burda birbirimizi görmeden tanımadan destek olup acılarımızı Sevinç'lerimizi paylaşıyoruz rabbim güç kuvvet versin size güzel günler görün inşallah aynen kardeşiyle daha mutlu bi çocuk olsun adı Ne oğluşun yerime öpermisinEvet canım allah razı olsun bende öyle düşünüyorum ilk hamileliğim 16 haftadan itibaren her gün ağlamak ile geçti iştah sıfırdı yemek yiyemiyordum üzüntüden 8 aylık iken bile bu cocugu alalım diyorlardı yani öldürelim kalbine iğne batırıp her kontrolde bunları duyuyordum doktor beklentiniz ne anlamıyorum ki diyordu bir kere daha ultrason da yüzünü göstermediler nasip olmadı hep kafasına bakılıyor du kiloyu boyu bile önemsemiyolardı ama ben ondan hiç vazgeçmedim cok caba gösterdim suan 1 yaşında hala her gün caba gösteriyoruz cok yıpratıcı bir süreç oldu ama onun için herşeye değer inşallah bu kardeşi ona cok iyi gelir birbirlerine merhem olurlar kusura bakma canım dolmuşum sanırım başını ağrıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?