2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kusura bakma canm yanlislikla baska msjida sana yolladim

Canm senin nick ni okuyorum canm turta cekiyo ya burdeki butun ismlerden senin ki gozume carpiyo aslinda hic tatli yiyemiyorum ama genede canm cekti ya

Öptüm bile canım adı Buğra

En güzeli canım korkmaktansa gidip miniğim görüp rahatlamak yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman tatlım

Bende bugün doktora gittim ayrintili ultrason ile bakti hersey normal dedi çok şükür.çok heycanliydim sekizyil aradan donra ilk bebekmis gibi geldi .önceden miyomum vardi cok kucuktu doktor hamile kalsanda sorun olmaz rahmin disinda demisti şimdi miyom 4 cm olmus takip edelim dedi.miyomu olan varmi benim gibi

Banada 12. haftada ilk hamileligimde erkek denmisti ama nur topu gibi bi kizim oldu :) bu haftalarda benzeyebiliyormus. buvun bile doktor bana ultrasyona gore bebegim bir hafta ileri oldugu halde %80 dedi :)

Doktor da dedi zaten kesin değil diye ama bizde bir cinsiyet merakı olunca haliyle söyledi. Bişeyler almaya başlamayın diye de uyardı :) ama bizim ilk çocuğumuz olunca ikimiz de baya heyecanlıyım ikisine de sevineceğiz yani :)

İyi gözün aydın çok şükür benim de varmış miyom bebeğin uzağında biyerdeyniş sanırım benimde 5 mm yarın gideceğim doktora inşallah büyümemiştir biz bebek olmuyor diye doktora gittiğimizde bebek için engel bi yerde değil rahat olun demişti şimdi sadece büyüyüp ağrı yapma durumu var inşallah olmaz bide çok büyürse Sezaryan olursa alabiliriz dedi

Canm konu takibi iptal etmemistim takip ediyorum ama hic bildirim gelmedi internetim kotasi düşmüştü ondandmi acaba cvb ve ilgin icin teşekkür ederim canm birde gogus ucu parca parca dağılıyor boyle olmasi normalmi canm
Göğüs ucu yarasına yatkınsın demek ki. Nemlendiriciyi ihmal etme çok çekersin yoksa. Hametan kullanıyorum ben

Badem kantaron zeytinyağı sürmeye başladım ama aşırı gergin ve belli hamiş olduğum.. Kocaman bi karnım mı olacak acaba :) gazım da var tabi. Ama sertlik var. Hem bebek hem gaz :)

Ben bugün bir butikte elbise denedim, göbek ortada :) benim de büyüyecek galiba hemencik :) inşallaaaaaah.

Göğüs ucu yarasına yatkınsın demek ki. Nemlendiriciyi ihmal etme çok çekersin yoksa. Hametan kullanıyorum ben
Ay göğüs uclarim cok değişik oldu bide cok aciyo ya senin yazdigindan denicem uclarina surucem dmi
Buarada bilgi icin cok teşekkür ederim canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…