2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim Allah yardimcin olsun ben de senin gibi kanamalı geciriyorum ama suan durdu.Bana da sınırsız yatak istirahati.İnaniyorum ki sag salim alicaz yavrularimizi kucagimiza

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Benimde kanama var ama ilk zamana göre kanama alaninda daralma var dedi doktor. Ben ayaktayim ise gidip geliyorum. Insallah bu sikintilardan saglikla kurtulur, minik
Kuzularimizi kucagimiza
Aliriz

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Benimde kanama var ama ilk zamana göre kanama alaninda daralma var dedi doktor. Ben ayaktayim ise gidip geliyorum. Insallah bu sikintilardan saglikla kurtulur, minik
Kuzularimizi kucagimiza
Aliriz
Gecmis olsun canm biraz isine ara versen iyi olur bnce
Kanama neden oluyormus kacinci haftadasiniz

Gecmis olsun canm biraz isine ara versen iyi olur bnce
Kanama neden oluyormus kacinci haftadasiniz

Sağol canım seninde gözün aydın. Kanamanın neden olduğu belli değil toplamda 6 gün rapor aldım.dinlendim gevicen haftalarda. Şimdi çok şükür daha iyiyim. 11. Haftaya yeni girdim.

Hastanedesiniz ama iyisiniz, çok sevindim. İkinci paşa da hayırlı olsun canım. Hep söylediğim gibi tüm evlatların ayrı güzelliği var. Ne güzel abi kardeş birbirlerine hep destek olabilecekler. Sağlıkla gelsin.

Kuzularimizi kucagimiza
Aliriz
Gecmis olsun canim sana da.benimki plesanta kaynaklı rahime cok yakınmış.O yuzden yatmam gerekiyor sürekli.Doktorun demekki calismanda sıkıntı görmemiş ama dinlensen mi biraz acaba gitmesen mi?Kanama olunca hastaneye yatış veriyor doktorum serum igne falan durduruyorlar.5gun aralıklarla pruluton igne kullaniyorum simdi.

En azından kontrol altındayım diyorum. Cepten yiyorum ama psikolojim daha iyi. Ağrılar ve ev olmuyor. Birilerinin bebeğim için iyi desin istiyorum

Kanamadan bebek etkilenmiyor dedi ama Ağustos ayı boyunca dinlen, yat dedi. İçim rahat etmiyor haftada bir kanamanın durumuna bakmak için hastaneye gidiyorum(normalde hastanelerden nefret ederim). Hiç böyle değildim, çok evhamlı oldum. Ama özel sektörde çalışıyorum ve dinlenmek ne mümkün. O nedenle sağlığım elverdikçe devam. Çok şükür şimdilik iyiyiz.

Kanamadan bebek etkilenmiyor dedi ama Ağustos ayı boyunca dinlen, yat dedi. İçim rahat etmiyor haftada bir kanamanın durumuna bakmak için hastaneye gidiyorum(normalde hastanelerden nefret ederim). Hiç böyle değildim, çok evhamlı oldum. Ama özel sektörde çalışıyorum ve dinlenmek ne mümkün. O nedenle sağlığım elverdikçe devam. Çok şükür şimdilik iyiyiz.

Ayy çok geçmiş olsun, ben de şimdi dışardan geldim ve başım ağrımaya başladı. Üstelik arabayla çıktım ve hep klima açıktı. Bu havalarda dışarı mümkün olduğunca çıkmamak lazım.

Mrb kızlar nasıl gidiyor hamilelik :) ben ilk defa cumartesi günü bebişin kesesini hissettim yorulmuştum ayaklarımı uzatmıştım akşam bir baktım sağ tarafımda yumru gibi limon büyüklüğünde bi çıkıntı oluştu gözle görülen elleyince baya sertti çok etkilendim :)

Sağol canım seninde gözün aydın. Kanamanın neden olduğu belli değil toplamda 6 gün rapor aldım.dinlendim gevicen haftalarda. Şimdi çok şükür daha iyiyim. 11. Haftaya yeni girdim.
Saol canm bnm İnşallah Allah saglikli kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Bebekler sağlıklılar ve gelişimlerinde sorun yok, gözün aydın canım bu süper.
Suyunun erken gelmesine sebep ne gösteriyor canım? Rahim ağzı mı, plesanta yerleşimi gibi bişi mi?
Şimdilik tuvalet dışında hep yat bakalım. Belki serklaj düşünür doktorun, çoğul gebeliklerde daha sık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…