2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnde hic bsy yiyemiyordum artk sadece pirincli yemk yiyebiliyorum ama hic sekerli tatli hic bsy yiyemiyorum tiksiniyorum midemi bulandriyo drma soyledim cok iyi cunku sekerli seyler zararli zaten iyi ki yemiyorsun dedi
Cokmu ilac iciyosun canm
Demir ilacı ve vitamin omega 3 lu filan ama çok kötü yapiyor ikisi de doktora söyleyeceğim başka bir alternatifi vardır inşallah

Ohh şükür ya, sen hemen yazardın ya ondan merak ettim. Neyse iyisiniz ya sorun yok. Hadi bakalım hayırlı olsun, gelsin mavi kıyafetler artık :)
Aynen teyzesi inşallah:))) ben ikimizin kızı olur diye düşünüyordum ama bütün teoriler çöp oldu inşallah senin minnosunun da cinsiyeti belli olacak yakinda:)))

Selam kizlae meraklanmissiniz kusura bakmayin eşimle disaridan şimdi geldik minnoş çok iyi çok şükür iki kilo vermişim doktor tebrik etti.. Bu arada bir erkek daha ekleyelim listeye
Hadi bakalım maşallah bende aynen 2 kilo vermişim bana da erkek dedi hayırlı ugurlu sağlıklı bir evlat olsun insallah

Aynen canım Eşim aldı hastaneden yemek yiyip eve geldik işte.. Ayy o kadae değerli hissettim ki kendimi herkes merak etmiş Allah razı olsun yaa canlarim benim :))) siz de benim icin cok degerlisiniz inanin
Ay bide senin erkek bebek isteyen komsu geldi aklima hemen söyleme bence kadının yüregine iner

Hahaha valla iyi aklinda kalmis canim yarin bi pisiklet çekeyim kapiya ogluma aldim diyim bayilsin oldugu yerde
Valla haketmiş ama. Bende de insaallah kızın olmaz cinsi varda oradan aklımda kalmış. Sen hatta erkek annesi yazan tshirtlerden al

Valla haketmiş ama. Bende de insaallah kızın olmaz cinsi varda oradan aklımda kalmış. Sen hatta erkek annesi yazan tshirtlerden al
Hehehe ayy canim yaaa çok zalimce komsuma bunu yapamam :)) kiz dur valla ayrintili usg de kesinlessin belki de kiz minnos olur ben ayirt etmiyorum amaann komsu konuşsun:))

Hehehe ayy canim yaaa çok zalimce komsuma bunu yapamam :)) kiz dur valla ayrintili usg de kesinlessin belki de kiz minnos olur ben ayirt etmiyorum amaann komsu konuşsun:))
Senin ultrason resmin var mı? Bide nub icin varmıydi bak hatırlamıyorum. Bana doktor 13 ten sonra söylerim değismez dedi. Oğlumdada 14+3e kadar birsey dememişti sonrada 100de 100 demişti. Simdi yine bekliyorum ondan 14 hafta dolmasıni. Bide 4 boyutlu bakıyor ondan sanırım.

Bu bugünkü usg canim 11 haftalikken kiza benzetmistik genelde nubu. Ben artik 5 aylık olunca detayli usg ye girecem nasipse

Eklentiler

• 20170808_223402-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…