2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok şükür iyi geçti canım, artık elleri kolları çok net seçiliyor ya daha bir zevkli.

Kim bilir ikizde nasıldır :) senin cinsiyetlere de bişi demedi mi daha doktor?
Sevindim iyi olduğunuza,ben miniklerimi her gördüğümde gözyaşlarımı tutuamıyorum,kanama alanı falan aklımdan çıkıyor ikisi de kız gibi duruyor ama net birşey için çok erken henüz dedi diğer kontrole inşallah

kontrol süresi var bildiğim kadarıyla olmazsa sonraki 10 gün içinde tekrar giderim birde ultrason da ense ölçümü için ekstra ücret alıyorlarmı?
Ben bir doktorun muayenehanesine gidiyorum. Paket yaptığımız için ikili test de ücrete dahil. Özel hastanelerde de ikili test genellikle ücretli. Ama ense kalınlığı için ekstra ücret alınmaz. En fazla ikili test için ödersiniz tek bir sefer. Devlette sanırım bu testlerden zaten para alınmaz.

Ben biraz daha sakin gidiyorum artık kontrolleri, ilk seferlerde kalp krizi geçirecek gibiydim. Şu ultrasonun zararı olmasa her gün görmek isterim.
Hadi bakalım hayırlısı, ikiz kızlar çok iyi anlaşıyor :)

Canım çok tatlısın ya bende ilk gebelikte öyleydim gobegim 6 ayda anca belli oldu ama ben gebeligin başından sonuna hep çektim gobus resmi büyüyünce resimler çizip göbeğime öyle çektim hatıra kalıyo hep oğlum doğdu her türlü kutlamayi yaptım doğuma bile fotoğrafçı girdi imkan varsa hiç bişey içinde kalmasın

Canım selam birtane fitil verdi onu yaptım birde bitkisel bir ilaç verdi 7 gün içicem.ne kadar çıktı lökosit oranın?bende az bakteri birde epitel hücre çıktı

Hepsini yapcam hepsini :) dibine kadar her anin tadini cikarmaya yeminliyim :)

Kızlar bisküvi çikolata dondurma gibi şeyler yiyormusunuz benim midem kötü olduğu için yiyemiyorum şu an ama bazen canım istiyor arada küçük bir parça çikolata yiyorum o kadar. Bebeğe zararı var mıdır acaba bu yiyeceklerin

Çikolata ve dondurma bazen yiyorum ben. Bisküvi yemiyorum. Şeker açısından tehlikeliler biraz.

Bn hic tatli yiyemiyorum tiksiniyorum meyve suyu dahi içemiyorum ama sadece arada bi dondurma yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…