2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biliyorum pilav falan degil piriç corbasi iciyorum sadece sulu az pirincli
Pilav yeme ama o kadarcik pirincten bisey olmaz bence canim. Ben de doktoruma bugün evde sutlac dahi yapamiyorum iicnde pirinc var diye dedim. Ondan bisey olmaz yap ye dedi. Ayrica ben de pirincli yayla corbasini cok severim de yaparim da.. Hatta biber dolmasi da yapıyorum arada. Abartmadikca hic bir şeyin zarari yok canim

Selam kizlae meraklanmissiniz kusura bakmayin eşimle disaridan şimdi geldik minnoş çok iyi çok şükür iki kilo vermişim doktor tebrik etti.. Bu arada bir erkek daha ekleyelim listeye
Merhabalar ben mart annelerini takip ediyordum bugün şubat annelerini takip ettim. herkes sizi merak etmiş açıkçası bende sizi merak ettim şükür iyi haberlerle gelmişsiniz,2 kilo verdim demissiniz, diyet mi uyguluyorsunuz?

Ayyyy canim benim yaaaa Allah razı olsun :)))) ben de hem üzüldüm beni merak ettiginiz icin hem de sevindim :)) diyet hamilelikte yapilmaz canim sakincali. Ama saglikli beslendim diyelim markette satilan ve ambalaji olan ne varsa cikardim hayatimdan. Tatli ihtiyacimi meyveler ile gideriyorum. Ekmek çok az tüketiyorum ve sadece çavdar. Çünkü sadece cavdarda hormon yokmuş aklinizda bulunsun. Evde sütlü tatli yapmak da serbest. Markette satilan dondurmalar zararli ama kendi dondurmasını üreten dondurmacilardan yemek serbest.. Yani saglikli beslenmek denilince neyi kapsiyorsa onları yapmaya calisiyorum canim. Hedefim bir ay daha bu kiloda kalmak insallah.. Insallah sen de hayirla saglikla yavrunu alirsin kucagina :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…