2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
masallah cnm bu sene oglan senesi heralde

Selamlar arkadaşlar, taşınma sürecimden dolayı çok fazla giremedim nete ama bugün bayag okumaya çalıştım.. artık cinsiyetlerimiz belli olmaya başlamış, sağlıkla herkesin gönlüne göre olur inşallah.. benim randevuma 1 hafta var daha umarım haftaya biz de öğreniriz..

Aynen canm zaten pilav seviyorum ama corba dolma falan dolmada bi tane yiyorum yani abartmamaya çalışıyorum

baştan sona kadar herkesin durumunu okudum birtek seninle yediklerimiz aynı acı,tuzlu,dondurma,çikolata vs vs meraklada cinsiyet öğrenmeni bekliyorum ,

Peynircilerin cinsiyetler ne oldu simdi :)) benimkide belki oyledir. Birde hala caniniz peynir istiyormu benim kalmadi o istek iki haftadir falan

Cnm pirinc yonunden cekincen varsa basmati pirinci ye onun indeksi daha dusuk normal pirince gore

Peynircilerin cinsiyetler ne oldu simdi :)) benimkide belki oyledir. Birde hala caniniz peynir istiyormu benim kalmadi o istek iki haftadir falan
Benim de azaldi bu ara ilk zamanlar kadar cok yemiyorum. ve dr erkege benzetti. Kizimda canim hic eksi istememisti agzima bile surmemistim. Bunda eksi de istiyo tuzlu da tatli da. Butun teorileri yıktık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…