2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hm benim de midem kötü hele ki içtiği m ilaçlar daha beter yapıyor hiç bir şey yiyemiyorum
Bnde hic bsy yiyemiyordum artk sadece pirincli yemk yiyebiliyorum ama hic sekerli tatli hic bsy yiyemiyorum tiksiniyorum midemi bulandriyo drma soyledim cok iyi cunku sekerli seyler zararli zaten iyi ki yemiyorsun dedi
Cokmu ilac iciyosun canm

Gebelik şekeri oluşabilir değil mi çok zormuş hamilelik normalde de hiç abur cubur yemem arada bir bisküvi çay yapardım çayı çok severim ama onu bile çok çok az içiyorum korkudan

Açık olunca arada bir içilebilir, bisküvi de çok canın isterse şade olanlardan biraz yiyebilirsin. Sonuçta canın İstiyorsa biraz ye diyorlar.

Öyle imreniyorum ki yazdıklarınızı okurken,darısı başıma diyorum inşallah kanamam biter ben de yaparım hayalimdekileri

Hep kayıp korkusu yaşamak ne demek biliyorum canım ama yine de kendini iyi hissetmek için hayal et ve ben inanıyorum ki geçecek bu günler ve bebeklerine kavuşacaksın.

Ayyy kizlar yaaaa hepiniz cok merak etmissiniz bir sürü hamişi toplu strese sokmuşum özür dilerim vallahi şarjim bittigi icin yazamadim yeni geldik eve. Hepinizden Allah razı olsun tek tek isim yazamıyorum çünkü hepiniz sormussunuz. Ben ve oğluşum iyiyiz elhamdulillah. Bir dahaki randevu ayrintili usg yaklaşık 1.5 ay sonra

Selam kizlae meraklanmissiniz kusura bakmayin eşimle disaridan şimdi geldik minnoş çok iyi çok şükür iki kilo vermişim doktor tebrik etti.. Bu arada bir erkek daha ekleyelim listeye
Aaa garçektenmi canm gozun aydin Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin demekki bn dogru hissetmisim esiyle disaridadr demistim

Aaa garçektenmi canm gozun aydin Allah saglicakla kucağına almayi nasip etsin demekki bn dogru hissetmisim esiyle disaridadr demistim
Aynen canım Eşim aldı hastaneden yemek yiyip eve geldik işte.. Ayy o kadae değerli hissettim ki kendimi herkes merak etmiş Allah razı olsun yaa canlarim benim :))) siz de benim icin cok degerlisiniz inanin

Önemli değil canım iyi olunda bir paşa daha geliyor demek ki hadi gözünaydın :) Bnm de erkek herhalde herkesin erkek çıkıyor

Aynen canım Eşim aldı hastaneden yemek yiyip eve geldik işte.. Ayy o kadae değerli hissettim ki kendimi herkes merak etmiş Allah razı olsun yaa canlarim benim :))) siz de benim icin cok degerlisiniz inanin
Ay canm bnm ya iyi olduguna cok sevindim hp boyle mutlu ol sende bize cok degerlisin

Bende girip girip bakıyorum hadi gözün aydın canım erkek ya da kız saglıkla gelsin yeter ki. Erkek senesini bulduk galiba ne cok oğlu olan var

Selam kizlae meraklanmissiniz kusura bakmayin eşimle disaridan şimdi geldik minnoş çok iyi çok şükür iki kilo vermişim doktor tebrik etti.. Bu arada bir erkek daha ekleyelim listeye

Ohh şükür ya, sen hemen yazardın ya ondan merak ettim. Neyse iyisiniz ya sorun yok. Hadi bakalım hayırlı olsun, gelsin mavi kıyafetler artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…