2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm pirinc yonunden cekincen varsa basmati pirinci ye onun indeksi daha dusuk normal pirince gore
Pilav yapmiyorum sadece canim bulgur pilavi yapiyorum gerekince. Simdilik beslenmemi begendi doktor hic bir seyi tamamen kısmaya gerek yok aslinda dengeli beslendikten sonra. Ama o dedigin pirincten de alabilirim

Bende aynı durumdayım önceden zorla yiyen ben yemediğim zaman midem çok kazınıyor 2 saatte bir acıkıyorum
Doktor bana önceden demisti ki zaman hectikce kendini taniyamayacaksin. Butun aliskanliklarin hatta hislerin hatta vücut tepkilerin degisecek. Gercekten oyleöyle oluyor canim ya. Cok şükür Rabbim bizi evlat sahibi eyleyecek ama hamilelik de ilginc bir tecrübe

Sagolasin kuzummm Rabbim senin yavrularini da sıkı sıkı tutundursun sana insallah sen pek tadını cikaramadin hamileliginin insallah cektigin sıkıntılara degecek canım benim
İnşallah canım,bu günlerimi unutturacak Sevinç'ler versin Allahım,buradaki herkesin yüzünü güldürsün

Öylr cnm heranın tadını çılaralım

Bnm kızdan umudum kalmadı açıkçası :))
Rüyamda da usg de doktor pipisini gösterdi Bizim Oğuzhan olcak herhalde
Bende bugün rüyamda doğum yapmışım eşime cinsiyeti ne diyorum bezini eşim bağlamış bilmem dikkat etmedim diyor sonra bezini açıp bakıyorum orda bir pipi
Bı arada bende çok peynir ve yumurtaya düştüm normalde hiç sevmem

Benim doğum yaptığım seneye de erkek senesi demişlerdi, o grubumuzda da erkek ağırlıktaydı aslında : ) Sanırım gerçekten hep erkek senesi, aradı kızı olan oluyor :)

2016 da benim bütün arkadaşlarımın kızı oldu. Kimi duysam kızı oluyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…