2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek

bende ondan anlayamadım tam sırtıda dönük gibi değil yanmı durmuş artık kafasını çevirip bir anlamadım.
Cok hereketlidir canm resmi cekerken kafasini cevirmistir gecen hastaneye gittim drma bn cok korkuyorum herseyden tedirgin oluyorum hatta ultrason resmine bakıyorum gene korkuyorum dedim drum guldu işte bu anneliktir gormeden aşk olmak eline almadan onu korumaya calismak onun icin endişelenmek bu anneliktr korkma biseyin yok hersey yolunda dedi biraz icim rahatladi

kizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek
Mrb canm bn tup bebekle hamile kaldim ama bu konuda bisey diyemicem cunku ilk defa duyuyorum

ay çok teşekkür ederim gerçekten Allah senden razı olsun.Yarın inşallah güzel haberlerle gelirim.

onun bilimsel açıklaması şöyle; y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ama enerjileri çabuk tükeniyor ve ölüyorlar. dolayısıyla tam yumurtlama anındaki ilişkilerde erkek olma olasılığı artıyor.

x kromozomu taşıyanlar ise yavaş ama uzun ömürlüler, o yüzden yumurtlamadan önce olan ilişkilerde içerde kalan spermle yumurta döllenirse kız olasılığı artıyor.

ama bunları denk getirmekle uğraşmak yerine Allah' tan sağlıklı evlat dilemek daha doğru diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…