2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben ilk gebeliktede bu dr a gittim canım genelde 11 hafta gibi yüzde 70-80 diye tahmin ediyo geneldede değişmiyor hayırlısı artık 23 agustosta kesin olur

Ben de valla oğlum da uyuyor bir yattı mı 3-4 saat uyuyor öğlen ben de salonda elim de tel Koca işten gelince ne yicek bilmiyorum yemek yapacaktım işte sinir geldi kaldırdım malzemeleri geri
Allah iyiliginizi versin kiz yazinizi okuyorum gulmemek imkansz ya

Ben de canım paniklemicez hemen mesala özellikle gaz konusunda nasıl davranacağımızı bilebiliriz :) Oğluma iyi gelen gaz ilacını alıp koyucam eve elimin altında dursun :))
Ya benim kızımın hiç gazı olmadı umarım bu sefer de olmaz ne senin minnoşunun ne de benim minnoşumun :)

Normalde haftaya kendi doktoruma gitmem lazım, ama sonraki hafta gideceğim. Daha net olsun diye, hem de zaten bu hafta Perinatolog gördü. Bu kadar sık ultrason olmasın diye.
Benim ilk gebelikteki aşırı stresimin bebeğe yansıdiğina inanıyorum ben. Yok cinsiyet yok kanama hastaneler sik ultrason. Bunda elimden geldiğinde sakinim o yüzden.

Kızlar bu arada tembellikte bir nirvanada benim

Yardimcı bir abla geliyor bana ona bile gelme dedim sere serpe yatamam diye. Bu sene evde bebek bakınca iyice çalısmamayada alıstım. Başlarim diyordum ama doğum subatta bakalım ne yapacağım

Benim ilk gebelikteki aşırı stresimin bebeğe yansıdiğina inanıyorum ben. Yok cinsiyet yok kanama hastaneler sik ultrason. Bunda elimden geldiğinde sakinim o yüzden.
Aynen canım bende ilkinde stresli bi gebelik geçirdim ve oğlum doğdu sürekli ağlardı ilk 4 ay dr a götürdük gaz diyip ilaç verdi ama ilac falan etki etmedi sakin gebelik geçiren kadinin sakin bebeği olur demişti bi kadın gerçekten doğruymus

Benimde öyleydi yazmıştim zaten burayada gezmedigimiz doktor kalmadi. Yani sonraları sakindim ama başta kanama yüzünden zordu herşey. Bence etkili o yüzden şimdi sakin geciriyorum takmıyorum hicbir seyi.

cok uzuldum canim gecmis olsun. Amniyosentez yapilmis sanirim sana kesin sonuc veriyor o. Kismetin onune gecilmiyor gecen sene de benim bebegimin kalbi gelismedigi icin sonlandirma yapildi. 4 ay sonra yine hamile kaldim. Hemen olur yine ve bu tarz seylerin tekrarlama olasiligi cok dusukmus.

Kızlar bu arada ben ikili tarama yaptirmadim dün bebegin ensesi 1 cm cikti gayet iyi dedi doktor. Bir sonraki randevum 21. Haftada ayrıntılı usg... Neredeyse 2 ay var ya nasil sabredicem ben
Ya arası baya uzunmuş ayda 1 çağırıyorlar ya normalde.

Canım okuyunca çok üzüldüm. Allah sabır versin size inşallah. Dua edin bol bol kötü düşünme inşallah belki kafa büyüklüğü normaldir doktorlar en kötüsüne yoğunlaşır hep. İnşallah iyi çıkar sonuçların.

kızlar kaç gündür aklımda sosis yemek var :):) canım çekiyor şöyle iyice haşlasam yiyebilirmiyim acaba yoksa zararlımıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…