2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kısaca diyorum şu aralar carpediem:= gününü gün et. anı yaşa
o bu şu nedir diye bakma

Bnmde bademcigim biraz rahatsz ediyo buniki gundur bnde ondan korktum kapattim

Klima bildiğim hava üflüyo, zarar verecek tek şey sıcaklık ayarını doğru yapamamak. Eğer sürekli 18 derecede açarsan çarpar. Ben 23 te düşük devirde açıyorum, içerisi istediğim sıcaklığa gelince de nem alma moduna geçiriyorum. İçerisi buz gibi olmuyor, tüm gece de açık bizde.

Bnde 26 derecede tütüyorum ama ne biliyim bugun bi anda aklima geldi korktum kapattim :)))

Benim boy 170 olunca bana tam oluyor canım 180 di dimi senin o biraz zor işte ama defacto ya da baktın mı belki uzundur oradakiler

Ikiliyi yaptirmadigim icin daha cagirip bakacagi bisey yokmus canim. Bir problem olmadikca bekleyelim ayrintiliya bakalim dedi. Hastalarında hersey yolundaysa cok fazla cagirmiyormus ara haftalarda canim. Ilk haftalar ve son haftalar agirlik verip ara haftalarda biraz zaman gecmesini tercih ediyormus

Dört lü testi yaptırıcak mısın canım. Benim doktorum iki hafta sonra gel 4 lü yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…