2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oh canım tayt çok rahat olur açık olsam giyerdim ben de elbise takılıyorum şimdilik efil efil :) Kışın da pantolon yine :)
Ben de kapaliyim canim göğüs altindan dikişli bol pamuk kumasli elbiseler giyiyorum hep valla üstümde bisey yok gibi :)) kendim kumas alip istedigim model dikebiliyorum cok seviyorum elbise giymeyi. Ama bir iki tane bol pantolon da almayi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu benim 4. Gebeligim ilk 3ünü düşük yaptım Rabbim inşaallah bunu sağlıkla kucağıma almamı nasip eder şimdilik hersey yolunda inşaallah sizlerde sağlıkla kavusursunuz yavrularınıza ❤❤ nub teorisi nden anlıyormusunuz ona göre sizce benim bebeğim in cinsiyeti nedir

Oncelikle hos geldin canm bn nub tan anlamam ama cok tatliş ya maşallah Allah bağişlasın

Teşekkürler canım Rabbim hepimizin evladını korusun inşallah ❤❤dr kız gibi ama en net 20. Haftada dedi merak ediyorum yine de sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez
Anyen oyle canm oncelikle saglikli olsun erkek de kizde evlattir Allahin verdigi mucizedir ya Allah bize bağişlasın yavrularimizi kiz cocugu biraz utangac oluyo galiba gostermiyo nedense erkek cabuk belli oluyo demkki

Aynen canım hele ki ilk 3 unu kaybedince Rabbim sağlıkla versin de kız erkek fark etmez diyor sadece merak senin meleğin cinsiyeti ne

Kışın tayt nasıl giyiyosun ya. ben donuyorum. gerçi eskişehirin ayazıda etkili o durumda

Canım ben pek üşümeyen bir insanım, Ankara da doğdum 17 yıl yaşadım, kışın atlet bile giymezdim. Hala da öyleyim :) kışın biraz daha kalın taytlardan giyiyorum.

Merhaba, hoşgeldin. Sağlıkla gelsin bu sefer inş.

Nuba göre kıza benziyor ama çoğu tahmin tutmadı :)

Kızlar merhaba size 2 soru sormak istiyorum
1. Benim bebitonun yerlesim yeri sol taraf ve ben sola yatinca hiç rahat edemiyorum hemen pıt pıt kalp atıslarımı duymaya baslıyorum ne yapmalıyim
2. Sol kalça tarafıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor hamilelikle alakası varmı sizce

Mrb bnde sol tarafima yatinca dedigin gibi değişik bsy hissediyorum kalp carpintisimi yoksa bebismi kipirdiyo ama hic rahat edemiyorum kalcadan baslayan bacak agrimda var doktora sordum normal dedi

Mrb bnde sol tarafima yatinca dedigin gibi değişik bsy hissediyorum kalp carpintisimi yoksa bebismi kipirdiyo ama hic rahat edemiyorum kalcadan baslayan bacak agrimda var doktora sordum normal dedi
Ay kalça ağrısı nornalmıymis benimde icim rahatladı bi sol tarafa yatma problemi kaldı bende pek garip oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…