2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnde de ayni durum hamile kalamadigim zmn yalandan aglamalar sizinde cocugunuz oldugunu goreyim sonra oleyim ne zmn olucak diye hamile kadm hakaretler dovmeye kalkmalar birde diyormuski bn hamile kadigim icin bnm annem ona bilezik alicakmis olucak seymi bnm ailem heycandan hpsi bkliyo yok araba alcaz yok besik yok kiyafet esimin ailesin soyleni ek hic sey yok canm ya Allah islah etsin bunlari yavrularimiz saglikli olsunlarda faydalari dokunmuyorlarsa bari zararlari dokunmasin

allahım sağlıkla bağışlasın herşey güzel olacak inşallah.bende bir önceki bebeğimi maalesef kaybettim insan için çok zor oluyor korkular .

Yine mi olcak korkusu belli etmesekte herkeste var canım eminim.. Ama duvarı nem insanı gam yıkar derler güçlü duralım ki bebeklerimiz de güçlü cesaretli olsun riskli dönemleri atlattık evelallah alışveriş listesi yapmaya başlayın kafanız dağılır :) Ben de yapıcam inşallah :)

Kızlar alışveriş listenizi oluşturun onun için cinsiyeti beklememize gerek yok :) Ayaklı tulumlardan çok almayın göbek bağı düşüne kadar ayaklı tulum giydirin yeter lastiksiz ya göbek bağını rahatsız etmez böylece zaten çok çabuk küçük geliyor ayakları katlanıyor içerde gelişimi için iyi değil gerisi ayaksız alın :) ince ev içi bereler alın malum kış bebekleri olacak banyodan çıkınca falan takıverin :) Aklıma geldikçe yazarım liste uzun

Ay canm cok heyecanlandıriyosun bni ya yemk ederim gozumu onune getirdim bebesini o kiyafetlerde

Aaaa garcektenmi ne guzel ya maşallah canm Allah salikli bagislasin yavrularini ikiz oldugunu yenimi ogrendin

Maşallah canım ne güzel hayirli olsun..kalp atışı duymaya gittiğinde filan hiç fark etmemislermiydi çok ilginç

ben ayaklı alıcam ama büyük boy alıcam 3-6 ay
çünkü benim oğlum 0-3 ay giyemedi hiç. boyu uzun olduğu için
bu bebişim küçük bile doğsa üzerine çorap giydiririm

Yeni mi öğrendim canım ikiz olduğunu sürprize bak :)

Ay canm cok heyecanlandıriyosun bni ya yemk ederim gozumu onune getirdim bebesini o kiyafetlerde

Yaa canım önümüzde böyle güzellikler varken kötü düşünceleri geri de bırakalım endişe zamanımız geçti inşallah şimdi keyfini çıkarma zamanı 2. Trimesteri balayıdır

Aaaa garcektenmi ne guzel ya maşallah canm Allah salikli bagislasin yavrularini ikiz oldugunu yenimi ogrendin

Maşallah canım ne güzel hayirli olsun..kalp atışı duymaya gittiğinde filan hiç fark etmemislermiydi çok ilginç
Kızlar bu yüzden şok olduk inanılmaz şok olduk hem de ben de eşim de.. 12 hfta olmuş daha yeni öğreniyoruz ikiz olduğunu

süper ya allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

konuyu degstrmis olucam ama bnm bi derdim var kizlar ya nedir bu patatesten cektiklerim hic patatees kizartmayi becerebiyorum hp yaniyorlar ama pismiyo sert duruyo acaba patatestemi sorun var yoksa bndemi
Bol yagda kizartmadigin icin olabilir canim. Ve cok kalin dogramis olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…