2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım benim daha önce 3 düşük olduğu için dr 36. Haftaya kadar progestan a devam dedi o yüzden bebegin e bir sıkıntı yapmaz ama stresten kaçın bebegin ve senden önemli hicbirsey yok bunu unutma
Iste bende kendi capimda sakinlesmeye calisiyorum ama olmuyor malesef. Neyse uzun zamandir kahve icmemistim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri icmemistim
Bi kahve yaptim kendime...

bende aniden korktum ofise birden bir tanıdığım birden girdi sonrada düşünüyorum ay bebeğime bişey olurmu:))
bu annelik nasıl stresli birşey yahu

Başka bebeğin var mı canım? Benim de bir kızım var dünya tatlısı allah onları korusun ve bize bağışlasın
Yok canim ilk bebegim hatta tedaviyle oldu cok sukur :) Allah saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Kiz evlat iyidir ya benim 2 ablam var abla cok iyi birsey :)) anneye arkadas yoldas yardimci babasinin piremsesi :) senin kizinida Allah bagislasin o simdi abla olur sana yardim eder bebeklerin icin :)

ay hayırlı uğurlu olsun ne güzel maşallah

Iste bende kendi capimda sakinlesmeye calisiyorum ama olmuyor malesef. Neyse uzun zamandir kahve icmemistim. Hamile oldugumu ogrendigimden beri icmemistim
Bi kahve yaptim kendime...
günde bir kahve serbest canım içebilirsin
progestanı bana doktor kanamam olunca vajinal yolla fitil gibi kullanarak vermişti 2 hafta sonra 2 güne 1 düşürerek 1 hafta daha kullanırıp bıraktı hemen kesmek kanamaya yol acabılır dıye 2 güne 1 kullanarak bıraktım
bence gereklı degılse alma kasık agırsı adet agrısı bende de var cok normal yürüyüş yap güzel bi muzik aç senı rahatlatacaktır

Biz de 3 kız kardeşiz gerçekten çok güzel bir çocukluk ve ergenlik geçirdik hala da aramız çok iyi çok şükür. .. inşallah miniğimİ ihmal etmeyiz ilk gözağrım o benim

Yaaa ana sayfaya birde alisveris listesimi koysakk :))

dayak olayını bende yaşadım benimki boğazıma sarıldı aylarca konuşmadık ondan zaten sevınmedıler bebek haberine o yüzden de istemiyorlar sevmiyorlar bebeği seni çok iyi anlıyorum isterse ağzıyla kuş tutsun sevemiyor insan
uzak durmak en iyisi
b,lezik olayını ilk defa duydum bi yaşıma daha girdim saçmalık resmen ona neden bilezik alınacakmış kaynana dediğin gelinini onurlandırır alır cocuk vereceği için nasılda kendine pay çıkarmış ayy paragöz

Son düzenleme:
banada günde bir tane vermişti lekelenme olunca . 2 hafta oldu bırakalı. neyse. içtim kahvemi yedim çikolatamı az sakinleştim

onlara neymiş senin ailenin alacağından. kendi alacaklarına baksınlar. ne yüzsüzlük.

kızlar selam, bugün ancak gelebildim. bu vajinada bir rahatsızlık hissediyordum ya bu sabah yakındaki acıbadem e gidiyim de bir idrar tahlili yapsınlar dedim. iyiki gitmişim, son derece dikkat etmeme ve günde 3 litre suya rağmen bir miktar eritrosit çıktı. çok şükür lökosit yok. bu gece bir şase verdi doktor, MONUROL. bunu içip yatacakmışım, aranızda hiç kullanan oldu mu?

bir de aman diyip ne yapın edin suyu aksatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…