2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa canım önümüzde böyle güzellikler varken kötü düşünceleri geri de bırakalım endişe zamanımız geçti inşallah şimdi keyfini çıkarma zamanı 2. Trimesteri balayıdır
Aynen canm ya niye once bu kadar guzel seyler oldugunu dusunmemisim ki herkesi lafina alinip aglamayi yerine bunlari düşünsem ne kadar mutlu olurmusum ya inşallah o gunleri gormeyi nasip etsin Allah

bugün çok sinirlendim. çok ciddi kasık ağrım başladı. çantamda progestan vardı acaaba içsem mi bir tane. doktorum bıraktırmıştı 1 2 hafta önce

bugün çok sinirlendim. çok ciddi kasık ağrım başladı. çantamda progestan vardı acaaba içsem mi bir tane. doktorum bıraktırmıştı 1 2 hafta önce
Bende kızıma sinirlendim sinirlerime hakim olamadım bir tane poposuna vurdum sonra otuedum agladım sinirden titredim bişi olmaz inş dinlen sakinleş cnm

Ayy ne güzel canım kızcelerime ikiz arkadaş geldi :) benimde tek yumurta 8 haftada farkedildi benim ama

Canım benim daha önce 3 düşük olduğu için dr 36. Haftaya kadar progestan a devam dedi o yüzden bebegin e bir sıkıntı yapmaz ama stresten kaçın bebegin ve senden önemli hicbirsey yok bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…