- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.281
Canim ılık suya limon sıkıp iç bol bol çok geçmiş olsun dinlen iyice geçer inşallah tez zamandaSabah okadar kotu degildi canm ya suan gozumu açamıyorum portakal yedim bol bol su ictim yutkunamiyorum basim catliyo nefes almakta zorlanıyorum ne yapsam acaba
Kızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicemagrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici
Kuzum cok geçmiş olsun kum döküyormussun umarım tez vakitte iyileşirsin canımSagol birtanem inş çabucak atlatırım agrısı olmasa tamamda agrısı olumca zorlanıyorum
İnşallah birtanem ya baya agrı yapıyor inş atlatırım hemenKuzum cok geçmiş olsun kum döküyormussun umarım tez vakitte iyileşirsin canım
Sagol canımGeçmişolsun canım
Sagol tatlım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah hayirlisiyla geçer
Herkes söylemiştir gerçi ama bol bol su içi kuzum faydası olur cok üzüldüm valla ya böbrek agrısı bişeye benzemiyor gerçektenİnşallah birtanem ya baya agrı yapıyor inş atlatırım hemen
Ay canım yollayabilirsen yollarsın morarma falan yok cok sukur ama korkuyorum cokCanim bende bugün bu konuyu kitapta okudum kimdi bu nefesi daralan diye düşünüyordum yazmak için
Normal bir durummus bazı hamileler de oluyormuş bebeğe bir etkisi yokmuş ama ileri boyutlara gitmediği sürece parmaklarında filan morarma olursa ileri boyut oluyormuş. Sana yazının resmini atardim ama ben foto yukleyemiyorum bir türlü. Yine e doktorunu ara sor bence
Bebek arabasi konusunda Tecrübeli anneler hep ayni görüşte heralde:) ben de puset(oto koltugu) cok kullandim. Arabada da evde de kullaniliyor gezmeye gittigimde falan da rahat oluyordu. Yaklasik 1 yil kadar kullaniliyor bence. Tabi cok iri bi cocuk olursa bilemem. Dedigin gibi bastonlu travel sistemler kullanisli olur diye düşünüyorum ben de. Chicco litewayin Travel olanlari var mesela ona bakabilirsiniz kizlarİki satır da ben yazayım konuşulan konulardan.
Başlıyorum :)
Öncelikle cinsiyet için doktor da bana kesin demedi. Yanılırsam bana kızma sonra bile dedi. Ama ben erkek fikrini çevreme inat çabuk kabullendim ve doktor yanılmaz diye bir güvendim. İhtimal verilenlerin içinde yanılanlar az olacak bence ya da hiç olmayacak.
Bebek arabası puset meselesine gelince. Oğlumda hantal olanın yerini kısa zamanda baston aldı haberiniz olsun. Ha ilk zamanlar bastonlar da yatamaz bebek o yüzden puset ile birlikte kullanılanları tercih edebilirsiniz. Maddi olarak fazla gelenler de puset ve hafif bi bebek arabası alabilirler.
Benim oğlum artık oto koltuğu kullanmıyor. En büyüğüne bile sığmıyor zaten yapı olarak biraz iri. O yükselticiye geçti ve oto koltuğu boşta kaldı. Ama bebek uzun süre oto koltuğuna oturamaz. Kaldı ki puset evde de kullanılan bir şey. Ben çok kullandım sonra birine hediye ettim. Şimdi yeniden alacağım. Mutfak tezhahının üstüne koyardım bir köşeye diğer köşede iş yapardım. Emniyetli olduğu için bebeyle iş yapmayı kolaylaştırıyorsun.
Birisi de nefes darlığı demiş. Ben de çok var ama kronik astım da olduğu için takmıyorum. 4 ay dolunca göğüs hastalıklarına görüneceğim. İlk oğlumda sa diskus kullanmıştım üç ay. Doğumda risk oluşturduğu için ve sıkıntım kalmadı.
Diyeceklerim bu kadardır hakim bey.
haklisin cnm tez zaman da gecerSagol birtanem inş çabucak atlatırım agrısı olmasa tamamda agrısı olumca zorlanıyorum
Geçmiş olsun cnmKızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Ürolojiye yönlendirdi hafta içi gidicemagrım var baya dedim ilaç verdi agrı kesici
Ooooo geçmiş olsun, ay kıyamam ya bende yanmaya başladık azıcık çok korkuyorum. Hamilelikte herşey 2 katına çıkıyor galibaKum döküyorum yüksek olasılıkla yada taş dedi ürolojiye yönlendirdi cnm bol su iç dedi böbreklerim agrıyor baya ama :/
Çok geçmiş olsun canımKızlar kum döküyormuşsum taşta olabilir ama kum sanırım dedi
Bende daha önce düşük yapmış biri olarak çok üzüldüm. Sakın isyan etme. Rabbim daha sağlıklı daha hayırlı bir evlat verecektir inan.Herşey bitti @-nemesis-POWERHACK @cennet35 sonlandı CVS sonucunda da triploidi teşhisi konuldu tamamen döllenme hatasıymış şuan bu farkedilmeseymiş 20 haftadan sonra karnımda ölürmüş
Allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
sağolun kızlar hoşçakalın
Bu bebek arabasi konusunda gercekten tecrubeli anneler paylassin bizimle fikirlerini.. Ben de hem pusetli hem nirmal yatakli bir araba almak istiyorum. Ama bunhn yanında kanguru da almak istiyorum. Birkac aylik olunca kanguruyu babasi takar daha rahat gezeriz diye düşünüyorum. Zaten gidecegimiz yere arabayla gidecegiz yolda cok fazla bebek arabasi kullanmayiz. En fazla avm lerde ya da çarşı gezmelerinde kullaniriz onu da ayda kac kere yapacagiz ki bebek varken.. Bir de bu bebek puseti araba koltuğu olarak kullanilanlar da var onlardan mi alsak. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?