2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İki satır da ben yazayım konuşulan konulardan.

Başlıyorum :)

Öncelikle cinsiyet için doktor da bana kesin demedi. Yanılırsam bana kızma sonra bile dedi. Ama ben erkek fikrini çevreme inat çabuk kabullendim ve doktor yanılmaz diye bir güvendim. İhtimal verilenlerin içinde yanılanlar az olacak bence ya da hiç olmayacak.

Bebek arabası puset meselesine gelince. Oğlumda hantal olanın yerini kısa zamanda baston aldı haberiniz olsun. Ha ilk zamanlar bastonlar da yatamaz bebek o yüzden puset ile birlikte kullanılanları tercih edebilirsiniz. Maddi olarak fazla gelenler de puset ve hafif bi bebek arabası alabilirler.

Benim oğlum artık oto koltuğu kullanmıyor. En büyüğüne bile sığmıyor zaten yapı olarak biraz iri. O yükselticiye geçti ve oto koltuğu boşta kaldı. Ama bebek uzun süre oto koltuğuna oturamaz. Kaldı ki puset evde de kullanılan bir şey. Ben çok kullandım sonra birine hediye ettim. Şimdi yeniden alacağım. Mutfak tezhahının üstüne koyardım bir köşeye diğer köşede iş yapardım. Emniyetli olduğu için bebeyle iş yapmayı kolaylaştırıyorsun.

Birisi de nefes darlığı demiş. Ben de çok var ama kronik astım da olduğu için takmıyorum. 4 ay dolunca göğüs hastalıklarına görüneceğim. İlk oğlumda sa diskus kullanmıştım üç ay. Doğumda risk oluşturduğu için ve sıkıntım kalmadı.

Diyeceklerim bu kadardır hakim bey.

Ay canım yollayabilirsen yollarsın morarma falan yok cok sukur ama korkuyorum cok

Bebek arabasi konusunda Tecrübeli anneler hep ayni görüşte heralde:) ben de puset(oto koltugu) cok kullandim. Arabada da evde de kullaniliyor gezmeye gittigimde falan da rahat oluyordu. Yaklasik 1 yil kadar kullaniliyor bence. Tabi cok iri bi cocuk olursa bilemem. Dedigin gibi bastonlu travel sistemler kullanisli olur diye düşünüyorum ben de. Chicco litewayin Travel olanlari var mesela ona bakabilirsiniz kizlar

Kızlar ve kuzucukları nasılsınız
Şuan geriye dönük mesajları okuyamayacağım umarım herşey yolundadır
Perşembe günü kardeşim Doğum yaptı onun yanında kaldım bir gün
Aman Allah ım hep unutmuşum bu işleri gece uykusuzluklar nöbet tutmalar karnı doydu mu doymadı mı sarılık var mı kime benziyor süt geldi mi mama mı versek
Vuhuuu sil baştan hadi bakalım
Ama Harika birşey Allah'ın mucizesi
Umarım bu günleri biZler de görürüz

Bende daha önce düşük yapmış biri olarak çok üzüldüm. Sakın isyan etme. Rabbim daha sağlıklı daha hayırlı bir evlat verecektir inan.

Ben ben

Oğlumda o sıralar arabamız yok otobüs dolmuş bunları kullanacağımızı düşünerek askında hatta araba olsa bile yolculuklara sık çıktığımız için hafif ve yer kaplamayan babytogo nun delüks arabasını aldık
Piyasadaki en hafif araba ve dörde katlanan tek diye biliyorum
resimlerine bakarsanız küçücük birşey zaten
Artı ve eksileri
Tek başıma dolmuşa bin in arabayı kaldır indir veya arabayı saklama konuları on numara
Tekerlekleri küçük 360derece dönmesi on numara ama ebatından ötürü büyük tekerleğe göre zemindeki kötücşartlardan daha çöm etkileniyor ,taş yollarda ses yapıyor
Ayaklar için koruması ve yağmurluğu yok
Bir de bebek haliyle kullanımı güvenli değil bence o konuda poşetlere benziyor
Arabalar herkesin ihtiyaç ve zevkine kalmış
Ben bunlardan memnun ve rahatsız oldum

Yani uygun hafif pratik birşey olsun bence ama en hafifi olmasa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…