- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.301
Yok canım daha önce enfeksiyon bile geçirmedim benÇok geçmiş olsun canım
Önceden var mıydı böyle kum taş gibi olaylar sende
Umarım çok zorlamaz seni Allah yardımcın olsun
Sagol birtanem sorma aman yanman varsa ihmal etme baktır cnmOoooo geçmiş olsun, ay kıyamam ya bende yanmaya başladık azıcık çok korkuyorum. Hamilelikte herşey 2 katına çıkıyor galiba
İnşallah cnmhaklisin cnm tez zaman da gecer
Sagol tatlım kötüymüş evet inş kötü bişi demez sendede mi kan cıktı cnmPOWERHACK cok gecmis olsun cnm. Biran once gecer insallah cok kötü bobrek ağrısı. Ben de urolojiye gitmiştim ne diyecek bakalim sana
Söylediler arkadaşlar sagolsunlar cnm doktorda söyledi aynen içiyorum bende ben böyle agrı yaşamadım dogum sancısı cektim 3 gün bu daha agırmış dedim düşün yaniHerkes söylemiştir gerçi ama bol bol su içi kuzum faydası olur cok üzüldüm valla ya böbrek agrısı bişeye benzemiyor gerçekten
Bende 4 yıldır böbrek taşı problemi var canım önceki hamileligimde 27 haftada katater takıldı bobrege doğumdan sonra cikarildi benim vücudum sürekli taş üretiyor malesef seni çok iyi anlıyorum bol su içmek başta geliyor onun dışında ıspanak ve çikolata ozellikle böbrek taşı uretimini destekliyormus sikayetin azalmaya kadar tüketme istersen cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah kumdur da hemen geçerYok canım daha önce enfeksiyon bile geçirmedim bensagol cnm inş zorlamaz böbreklerim agrıyor ama
Sanada geçmiş olsun sekerim zor vallahiBende 4 yıldır böbrek taşı problemi var canım önceki hamileligimde 27 haftada katater takıldı bobrege doğumdan sonra cikarildi benim vücudum sürekli taş üretiyor malesef seni çok iyi anlıyorum bol su içmek başta geliyor onun dışında ıspanak ve çikolata ozellikle böbrek taşı uretimini destekliyormus sikayetin azalmaya kadar tüketme istersen cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah kumdur da hemen geçer
Inşallah canim biran önce toparlasin acil şifalar simdidenSanada geçmiş olsun sekerim zor vallahi
Bol su içiyorum bende ıspanak ve cikolata uyardıgın için sagol yemiyim ztn cikolata tüketmiyorum inş pazartesi belli olucak kumdur da dökerim kumu
Gözün aydın, amin inş darısı bizeMerhaba hanımlar bugün dr kontrolumuz vardi ikili testimiz temiz çıktı çok şükür 11+6 da %70 erkek demişti drumuz bugün netleşti iyice bir kizim vardı birde oglus geliyor allah nasip ederse , rabbim tez zamanda hepinize hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah bulantı icin yine serum oldum azcik rahatlatti üç gün sonra yemek yedim yeni bebisimize birkaç cici aldık şükür bu gunumuze bizde haberler bu sekilde
Allah razı olsun canım inşallahInşallah canim biran önce toparlasin acil şifalar simdiden
Ay maşallah ne güzel :)Merhaba hanımlar bugün dr kontrolumuz vardi ikili testimiz temiz çıktı çok şükür 11+6 da %70 erkek demişti drumuz bugün netleşti iyice bir kizim vardı birde oglus geliyor allah nasip ederse , rabbim tez zamanda hepinize hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah bulantı icin yine serum oldum azcik rahatlatti üç gün sonra yemek yedim yeni bebisimize birkaç cici aldık şükür bu gunumuze bizde haberler bu sekilde
Merhaba hanımlar bugün dr kontrolumuz vardi ikili testimiz temiz çıktı çok şükür 11+6 da %70 erkek demişti drumuz bugün netleşti iyice bir kizim vardı birde oglus geliyor allah nasip ederse , rabbim tez zamanda hepinize hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah bulantı icin yine serum oldum azcik rahatlatti üç gün sonra yemek yedim yeni bebisimize birkaç cici aldık şükür bu gunumuze bizde haberler bu sekilde
Ben chicco nun litway 0+ sını kullanmıştım. Hem baston gibi hem 0 aydan başlıyor . Travel sistem pusetlide var oto koltuğuda oluyor. Oğlum koltuksuz ve kemeri bağlanmadan biryere gitmez. Hatta kemeriiimmm diye bağırır takmanız için. Bu da alışır inşallahBu bebek arabasi konusunda gercekten tecrubeli anneler paylassin bizimle fikirlerini.. Ben de hem pusetli hem nirmal yatakli bir araba almak istiyorum. Ama bunhn yanında kanguru da almak istiyorum. Birkac aylik olunca kanguruyu babasi takar daha rahat gezeriz diye düşünüyorum. Zaten gidecegimiz yere arabayla gidecegiz yolda cok fazla bebek arabasi kullanmayiz. En fazla avm lerde ya da çarşı gezmelerinde kullaniriz onu da ayda kac kere yapacagiz ki bebek varken.. Bir de bu bebek puseti araba koltuğu olarak kullanilanlar da var onlardan mi alsak. Kafamda deli sorular
9 aya kadar puset kullandık ama oto koltupuda oluyordu. Arabayı ben kullandığım için süper oldu bana. Hemde güvenlik açısından. Alışınca asla yolculuk yapamıyorsunuz kemeri bağlı olmadan.Ayyy o da mantikli ya havalar isininca bebek de sığmayacak pusete
Chicco nun auto fix pusetini kullanmıştım oğlumda araştır istersen...Sagol kiz sen de mantikli konustun valla :))) biz yolculuk çok yapiyoruz otobana da çok çıkıyoruz en iyisi puset alayim madem. Elde tutumak ne kadar saglikli olabilir .. Bebek arabasi da çok iyi bişey bakmaktan vazgeciyorum çünkü herkes senin gibi uygub ve hafif olanlari öneriyor. Bakalim ya 6. Aydan sonra aliriz saten arabayi puseti. Biz de internetten almayiz çünkü eşim test etmeden dokunmadan söküp bakmadan almaz :)
Arabada sart zaten ben de araba kullaniyorum canim o yüzden minik puset degil de araba koltugu olabilen bir model almam lazim9 aya kadar puset kullandık ama oto koltupuda oluyordu. Arabayı ben kullandığım için süper oldu bana. Hemde güvenlik açısından. Alışınca asla yolculuk yapamıyorsunuz kemeri bağlı olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?