2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arabanız varsa asla ama asla puset almamayı düşünmeyin bile. Seyahat sırasında olası bir çarpmada sizin bebeği tutmanıza imkan yok, kötü olacak belki ama o bebek en iyi ihtimalle camdan fırlayıp yola falan savrulur. Olmaz demeyin, siz siz olun önleminizi baştan alın, kendiniz de daima arkada bile otursanız kemeriniz bağlı olsun.

Eğer travel ağır, kullanamam ama baston da olsun tam yatsın derseniz Chicco Liteway var, buna kendi puseti de takılabiliyor, hem de oturma ünitesi tam yatıyor.

Benim aklımdaki modeller Quinny Zapp Xtra 2, ve Maclaren Quest. Quinny hem travel hem baston gibi ve de ilerisi için oturma ünitesiyle beraber katlandığında gayet az yer kaplıyor. Bu da önemli bir kriter..

Maclaren se 5,5 kg ve 170 dereceye kadar yatabiliyor dolayısıyla yenidoğana uygun, ancak puset takılamaması açısından düşündürücü. İlk 6 ay evden pek çıkmam, çıktığımda da puseti elimde kısa mesafe taşırım, ya da bebeği pusetten arabaya aktarıveririm nolcak derseniz düşünülebilir.

Fiyatlarsa, chicco pusetiyle beraber 1200₺, Quinny pusetiyle beraber 2000₺ , Maclaren 1600₺ civarlarında, fiyatlarda 3-5 bi oynama olabilir tabi.

Herkes söylemiştir gerçi ama bol bol su içi kuzum faydası olur cok üzüldüm valla ya böbrek agrısı bişeye benzemiyor gerçekten
Söylediler arkadaşlar sagolsunlar cnm doktorda söyledi aynen içiyorum bende ben böyle agrı yaşamadım dogum sancısı cektim 3 gün bu daha agırmış dedim düşün yani

ufunkitos

Bir anne nasil cocugunu ozellikle belirtildigi uzere boyu 1.50cm olana kadar cocuk koltugu olmadan arabaya oturtur l, bir sey olsa Allah muhafaza bunun vebalini nasil alir anlayamiyorum.... Her cumlesine katiliyorum yazdiklarinin.
Ben kizim kucukken maxi cosi ve sonrasinda maxi cosi tubi kullandim, daha sonra cybex- juno kullandik ve simdi cybex solutions kullaniyoruz...
Donen koltuklari kullanan anneler cok oratik oldugunu soyledi hep ama ben sabitlerin bi dezavantajini yasamadim. Yine maxi cosiyle baslarim diye dusunuyorum nasip olursa...

Kizlar bugun ki hamilelik takvimimde burnunuz kanarsa basi geri atin diyor. Dogru bilinen yanlislar diye kamu spotubda bangir bangir bagiriyo adamlar yapmayin diye.... Bence verilen bilgilere karsi daha mi hassas olmalilar ne :)

Yok canım daha önce enfeksiyon bile geçirmedim ben sagol cnm inş zorlamaz böbreklerim agrıyor ama
Bende 4 yıldır böbrek taşı problemi var canım önceki hamileligimde 27 haftada katater takıldı bobrege doğumdan sonra cikarildi benim vücudum sürekli taş üretiyor malesef seni çok iyi anlıyorum bol su içmek başta geliyor onun dışında ıspanak ve çikolata ozellikle böbrek taşı uretimini destekliyormus sikayetin azalmaya kadar tüketme istersen cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah kumdur da hemen geçer

Sanada geçmiş olsun sekerim zor vallahi
Bol su içiyorum bende ıspanak ve cikolata uyardıgın için sagol yemiyim ztn cikolata tüketmiyorum inş pazartesi belli olucak kumdur da dökerim kumu

Merhaba hanımlar bugün dr kontrolumuz vardi ikili testimiz temiz çıktı çok şükür 11+6 da %70 erkek demişti drumuz bugün netleşti iyice bir kizim vardı birde oglus geliyor allah nasip ederse , rabbim tez zamanda hepinize hayırlı haberler almayi nasip etsin inşallah bulantı icin yine serum oldum azcik rahatlatti üç gün sonra yemek yedim yeni bebisimize birkaç cici aldık şükür bu gunumuze bizde haberler bu sekilde

Gözün aydın, amin inş darısı bize

Ay maşallah ne güzel :)
Bende erkek bekledim ama ikincimizde kızmış bizim evde 2 cadıyla uğrasıcam saglıkla dogsunlar inş

Hayirli ugurlu olsun oglusun insallah saglikla kucagina alirsin :) serum gercekten super bi nimet

Ben chicco nun litway 0+ sını kullanmıştım. Hem baston gibi hem 0 aydan başlıyor . Travel sistem pusetlide var oto koltuğuda oluyor. Oğlum koltuksuz ve kemeri bağlanmadan biryere gitmez. Hatta kemeriiimmm diye bağırır takmanız için. Bu da alışır inşallah

Ayyy o da mantikli ya havalar isininca bebek de sığmayacak pusete
9 aya kadar puset kullandık ama oto koltupuda oluyordu. Arabayı ben kullandığım için süper oldu bana. Hemde güvenlik açısından. Alışınca asla yolculuk yapamıyorsunuz kemeri bağlı olmadan.

Chicco nun auto fix pusetini kullanmıştım oğlumda araştır istersen...

9 aya kadar puset kullandık ama oto koltupuda oluyordu. Arabayı ben kullandığım için süper oldu bana. Hemde güvenlik açısından. Alışınca asla yolculuk yapamıyorsunuz kemeri bağlı olmadan.
Arabada sart zaten ben de araba kullaniyorum canim o yüzden minik puset degil de araba koltugu olabilen bir model almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…