2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tamam canim bu soylediklerini de degerlendirecegim tenkyuuu:)))))

hayirli olsun cnm

Günaydın arkadaşlar,biliyorsunuz kanamalı bir hamileyim,dün gece üç gibi uyandım bel ve sırt ağrısıyla,sağa sola dönerken oluyor özellikle,bir de sağ bacağımda ağrı var,kramp yaşıyor musunuz siz de?

Gunaydin canim oluyor. Gece yana dönerken karnima oyle bir kramp girdi ki agladim resmen kocam sakinlestirdi lorktu o da :)) bel agrisi da oluyor anlatyiklarinin hepsini yaşıyoruz.. Sen nasilsin bebekler nasıl

Canimmm hayirla saglikla kucagina al inşallah:))

Gunaydin canim oluyor. Gece yana dönerken karnima oyle bir kramp girdi ki agladim resmen kocam sakinlestirdi lorktu o da :)) bel agrisi da oluyor anlatyiklarinin hepsini yaşıyoruz.. Sen nasilsin bebekler nasıl
Çok sağol,ağrılar ve aralıklarla devam eden kanamalar var,bebekleri bir hafta sonra görücez inşallah

Günaydın canm bndede aynisi bar dun misafirlikteydim uc saat oturdum diye belim bacagim cok kotu agridi ve sabaha kadar da agridi

Çok sağol,ağrılar ve aralıklarla devam eden kanamalar var,bebekleri bir hafta sonra görücez inşallah
Rabbim tez zamanda şifa versin canim senin hamileliğin çok kutsal geçiyor. Senin dualarin hep kabul olur heralde bolca dua et yavrularin sana sıkıca tutunsun bu günler sayili günler..

Günaydın kizlar bnde grip bogaz agri bas agrisiyla uyandim biraz hafifler sanmistim bigazm daha kotu olmus ya

Canım agrılar bizde de oluyor maalesef
Ama kramp giriyorsa magnezyum eksikliğinde hamileliklerde yaşanabiliyor
Muz yiyebilirsin veya suda eriyen magnezyum tabletleri var en yakın doktor kontrolünde kramplarında n bahsedersen o da verir

Gunaydin kizlar :)

Avrenim
Magnezyum kullansan acaba faydasi olur mu? magnezyum oncesi benimde cok agrim oluyordu, magnezyum ve muz sonrasi eskisi kadar yasamadim. Insallah gecer en kisa zamanda. Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…