2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hareketsizlik kramp yapıyor vertigo yaşıyorum ara ara tekrarlıyor bende o dönemlerde hareketsiz kaldığımdan kramplarım artıyor benim. Bel ve sırt ağrısıda hareketsizlikten olabilir. Benim saçma sapan yatış pozisyonlarımdan ağrıyor da :) kullandığın takviyelerin içinde magnezyum yokmudur. Doktoruna danış yinede. Doğal kaynaklarıda dene bencetakviyekerin çoğu sentetik socuçta vücut çok azını kabul ediyor.

Maden suyu içiyorum hergün ama kabız olmamak için muz yasak bana

Merhaba anneler
Hasta olankara acil şifalar diliyorum.
Huzurlu saglıklı gunler gecirmeniz dilegiyle
Benim gobek kasıntilarim arttı 4. Aya kadar kullanmayacaktım ama bio-oile baslayacağım heralde çatlamak istemiyorum

Zaten yazmisin iciyorum diye sondan basladigimmicin sayfayi okumaya goremedim.Bende sürekli yTiyorum benim de belime vuruyor.Buyuk ihtimal ondan oluyordur canim agrilarin.
İnşallah başka sıkıntı yoktur artık her farklı his çarpıntı yapar oldu bende,sen neden yatıyordun ki?

Kizlar bnmde belim cok agriyo bide sol kalcadan baslayan bacak agrim var bacagim sanki kopuyo gibi agriyo ya boyle olan varmi aranizda

İnşallah başka sıkıntı yoktur artık her farklı his çarpıntı yapar oldu bende,sen neden yatıyordun ki?
Benim de kanamam olmustu hastanede yatmıştım canim.Plesanta previa var ara ara kanaman olabilir dedi doktorum.Yatmam lazım benim de dışarı çıkmak yasak ev icinde ihtiyaclarimi gidermek icin kalkabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…