2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar benim göbeğimin altında böyle tatlı bir hareket oldu sanki kelebek uçuyor gibi... Gazim falan da yok bagirsaklarim kadar derinde degildi.. Acaba bebegi mi hissettim bu mümkün mu 15. Haftadayiz. Ay ben şok...

Ya kızlar benim göbeğimin altında böyle tatlı bir hareket oldu sanki kelebek uçuyor gibi... Gazim falan da yok bagirsaklarim kadar derinde degildi.. Acaba bebegi mi hissettim bu mümkün mu 15. Haftadayiz. Ay ben şok...
Bnde hissettim canm sol tarafa uzandim icimde hareket ediyordu drma sordum olabilir simdi hareketlerini hissedersin sonraki iki haftada tekme atar dedi

Benim de kanamam olmustu hastanede yatmıştım canim.Plesanta previa var ara ara kanaman olabilir dedi doktorum.Yatmam lazım benim de dışarı çıkmak yasak ev icinde ihtiyaclarimi gidermek icin kalkabiliyorum.
Daha önce de konuşmuş muyduk bu konuyu,kusura bakma kafam hayli karışık,bana da yatak hapsi :) yavrularımız iyi olsun yeter ki,bugünler de geçecek inşallah

Herkese selam, hburadada bebek araç gereçlerinde sepette %20 indirim var, araba,puset vs bakanlar değerlendirebilir, fiyatlar gerçek indirim gibi görünüyor bilginize

Daha önce de konuşmuş muyduk bu konuyu,kusura bakma kafam hayli karışık,bana da yatak hapsi :) yavrularımız iyi olsun yeter ki,bugünler de geçecek inşallah
Evet canim konusmustuksag salim alalim da kucagimiza yatarız hic problem degil.Benim de bugun akıntım koyulasti yarin bir gün kanama olacak gibi hissediyorum.

Ben bebek arabasi olarak chicco lite way plus almıştım.Cok kullanışlı.Hafif,katlaninca cok yer kaplamiyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Fiyat olarak da cok pahalı değil

Kızlar devlt hastaneleri tarama testlerini yapmiyo mu ?
Ben öyle bi duyum aldim arkadasımdan.

Süt ve yoğurt bolca tüket. Benim de geçen haftalarda vardı. Gece çok geriniyorum. Sütü günde üç bardak içiyorum. Ya geçeceği vardı yada süt iyi geldi. En güzeli doktoru arayıp sormak. Seninkisi biraz daha özen gerektiren durum. Üç can taşıyorsun

Gözün aydın, test temiz çıkınca rahatlama oluyor gerçekten. İkinci de farklı cinsiyeti yakalayanlardan biri de sensin demek :)

Bazen oluyor canım ama bacağımda Ağrı olmadı şimdiye kadar. Sen her ihtimale karşı doktoruna bildir bence, tahminim ikizler kendine daha fazla yer açmaya çalıştığı için senin ağrıların bizden fazla olacaktır. Ama doktorun bilsin yine de.

Avrenim canım biliyorsun benimde ikiz 3 gün önce ayağımın üstüne basamadim ağrıdan öncesinde bel ve kasık ağrısı vardı doktora sordum kalsiyum verdi mutlaka doktoruna sor bizim ikiz olduğu için vitamin mineral eksiklikleri baya oluyo galiba bana iyi geldi kalsiyum kullanmak

Evet canim konusmustuksag salim alalim da kucagimiza yatarız hic problem degil.Benim de bugun akıntım koyulasti yarin bir gün kanama olacak gibi hissediyorum.
Bende de aynı korku var,akıntı sıvıdan koyuya geçince korkuyorum kanamadan bir de ağrılarım var tabi

Kontrol günü sorayım ben de tabi tam gününde gidebilirsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…