- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.641
amin canım inşallah sende kısa sürede toparlarsın.
Geçmiş olsun, sağlıkla kucağına gelsin inşallah üçüncü bebek :)
Geçmiş olsun plasentanin asagida olduğunu kacinci haftanizda söyledi doktor? Bir de belli bir haftaya kadar düzelme ihtimali varmış sanırım tabi dr daha net söylemiştir ama ben öyle duymuştum.
teşekkürler canım çok ilginçmiş vallaCinsel organ oluşmaya başladığında orada bir çizgi görünüyor ultrason kağıdında. Onun açısına göre cinsiyet tahmini yapılıyor.
Maşallah cnm benim zavallılar 80_ 85
Evet sırt eğriliği filan da yapıyor, ameliyattan sonra çok rahatlarsın. Önemli olan iyi bir doktor bulmak. Küçültme de emzirme sorunu oluyor evet, bende kas altı olduğu için emzirebileceğim Kısmetse.
Aynen cnm hep bu korkular yaşadıklarımızdan inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız nefes daralmanda bence stresten inş düzelecekseni o kadar iyi anlıyorumki bende ilk kızımda hiçbişey yaşamadım gidiyordum geliyordum resmen doktora bende çok zor hamile kaldım olmaz dedikleri anda sonra o bebeğimin maalesef kalbi durdum ve 10.haftada kaybettim onun üstüne tüm umutlarımı yitirmişken 2.5 ay sonra birdaha bu bebeğime hamile kaldım.hergünüm stres ,şimdide nefes darlığım başladı onunda psikolojık olarak tetıklendıgını dusunuyorum.kafama takarsam çok oluyor takmazsam daha iyiyim.her doktora gidişimde acaba gene kötü bişey oldumu yaşıyormu diye bayıldı bayılıcam.
yanlız değilsin elindede değil çok iyi anlıyorum.
hep beraber bu sıkıntılı günlerimizi atlatıp,Allahın izniyle bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah.
Gel cnm sende bizdensin nolcak bizim bu halimizKizlar evhamli bi anne daha geldi. Gecenki kontrolumdwn sonra kesin karar vermistim artik hic olumsuz bisey getirmiyccem aklima diye ama simdi 1 hafta gecti kontrolun uzerinden yine başladı benim evhamlar. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslamistim ama bi kac gundur bisey hissetmiyorum. son gunlerde Havuza girdim gunluk 15 20 dk bisey mi oldu acaba diye icim icimi yiyor. Kizimda hic aklima gelmezdi boyle seyler. Son zamanlarda cok olumsuz sey duyunca mi böyle bu hamileligim bilmiyirum sürekli bi endise halindeyim
pembe beyaz ve bilimum yalana ilişkimizde yer yok. söyledim totem yaptık biz diye. demek ki hormonları ayağa kalmış bir grup kadın bir araya gelince böyle oluyor diyorneyse çektim neticede 23 ağustos 19,45
valla ben 8 aydan sonra perine masajına başlamayı düşünüyorum. inşallah maşallah :)
ay hadi inşallah :):)
inşallah düzelir canım bende öyle düşündüğüm için henüz doktora söylemedim haftaya kontrolde inşallahAynen cnm hep bu korkular yaşadıklarımızdan inş bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız nefes daralmanda bence stresten inş düzelecek
benimde 8 buçuk:)Biz de söyleyemeyiz hiç, haftasonu eşime sürpriz Doğum günü hazırladım. Öldüm ya, fark ettirmemek için. Biz 14 yıldır beraberiz, o yüzden artık minicik bir mimikten bile anlıyoruz.
Benim randevum sabah 8 de :)
Kizlar evhamli bi anne daha geldi. Gecenki kontrolumdwn sonra kesin karar vermistim artik hic olumsuz bisey getirmiyccem aklima diye ama simdi 1 hafta gecti kontrolun uzerinden yine başladı benim evhamlar. Bebisin hareketlerini hissetmeye baslamistim ama bi kac gundur bisey hissetmiyorum. son gunlerde Havuza girdim gunluk 15 20 dk bisey mi oldu acaba diye icim icimi yiyor. Kizimda hic aklima gelmezdi boyle seyler. Son zamanlarda cok olumsuz sey duyunca mi böyle bu hamileligim bilmiyirum sürekli bi endise halindeyim
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm allaha emanet bebişlerimizinşallah düzelir canım bende öyle düşündüğüm için henüz doktora söylemedim haftaya kontrolde inşallah
Bişi cıkmadı canım kültür verdim enfeksiyon olabilir yada kum dendi doktora göre kum olsa böbrek odacıkları hafif genişlermiş suanlık oda görünmedicanım umarım çıkmaz bişey benimde gebeliklerimde böbrek büyümesi oluyor ve katater takılıyor muhtemelen bunda da takılacak doktorum soluna yatmaya çalış dedi sürekli 5 .ayda belli eder kendini zaten ,
İnş canım sanırım kum kültür verdim cuma cıkıcak bakalım ne diycek doktor ilaça başlatıcak sonra bol su içicem inşGünaydın kızlar dün biraz kasık ağrılarım vardı...
Sizler nasılsınız
POWERHACK inş kum gibi basit birşeydir hissetmeden atar gidersin
Bişi cıkmadı canım kültür verdim enfeksiyon olabilir yada kum dendi doktora göre kum olsa böbrek odacıkları hafif genişlermiş suanlık oda görünmedi
Ultrason ceken doktor kum olabilir dedi üroloji doktoru yok bence dedi aklımız allak bullak oluyor böyle
Kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama 12.haftadan sonra pek yorgunluk kalmıyor,demir eksikliği bende de çok bitkinlik yapıyor.Hamilelikte kan artar diyorlar doğru,artan kanın hacmi demir miktarı artmıyor maalesef aksine düşüyor,bir de sadece hemoglobin değerine bakıp karar vermemeli ferritin de önemli,demir ilacınla kalsiyum içeren gıdaları bir arada tüketme olur muBende bundan sonra kullanırım düzelir inşallah hep bi yorgun bitkin hissediyordum zaten kendimi bu gebelik olunca daha bi kötü oldum . Insaalh iyi olurum:)
Ben ilk gebeliğimde resmen idrarımı yaparken kan akıyordu cnm gebeliğin başı olduğu için ilaçta vermemişti bol su içtim sanırım kumdu bir gece ağladım yandımİnş canım sanırım kum kültür verdim cuma cıkıcak bakalım ne diycek doktor ilaça başlatıcak sonra bol su içicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?