2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ya benimde ilk çocuğum erkek bunda baştan beri oturdum kalktım kızım dedim.adını bile hazırladım Çin takvimi rus takvimi hep kız dedi inandım. 12.haftamda Dr.a gittim cinsiyet sordum daha belli olmaz dedi. Sonra yanımda oğlumu gördü ilkide erkekmiş dedi evet dedin buda kız olursa iyi olur. Güldü doktor erkendi ama söyliyim o zaman hiç kız bekleme yine oğlan geliyo dedi o kadar emin konuştu yani.ama ben haftaya olan kontrolüne kadar değişiklik bekliyorum erkeksede oğluşummmm diyip sarılcam kuzuma.Sağlıklı olsun da

Canım bende 2 gün önce baya baya hissettim hareketlerini ilk kez ama 2 gündür hiç hissetmedim o yüzden endişe etme

. Aynı duyguları yaşıyorum her an korku içinde allah yardımcımız olsun

Benim idrarda wbc diye bi deger cok yuksek cikti. Ama kültür temiz. Ultrason temiz. Oyle olunca benim agrinin sebebi bulunamadi

Geçmiş olsun canım

arkadaslar yazilari okudum kusacasi hepimuzin kaygisi ayni bide bi kayip olunca buna bende dahilim tavan yapiyor endiseler bebislerin hateketlerini hissedene kadar devam edecek hatta kucagumiza alana kadar gibi geliyor bana bitmeyecek ins allah saglikli versin bebislerimizi hepimize

Gözünaydın cnm hayırlı evlat olur inş

12 saat var aramızda :) ben sürpriz parti hazırlayamam. çünkü eşim yüzde yüz bilir zaten sürpriz bir şeyler yapacağımı. ondan beklenti içinde olur zaten. özel günleri törenlerle kutluyoruz

Kaçıncı haftanızda öğrendiniz cinsiyeti bende 2li yaptırdım tahmin hiç yapmadı

selam kızlar ben uzun suredır gırmıyodum yazıların hepsını okuyamadım ama sımdı sıze bı soru sorucam. benım ıkılı testımde rısk yuksek cıktı dr 2 hafta sonra 4lü tets yapıcak onda da kotu cıkarsa benden kan alınıp amerıkaya yollanacak. ozele gıdıyorum sızce para tuzagı olabılıır mı yaa? cok uzulduk esımle cok agladık ama cogu kısıler ınanma o sadece ıhtımal dıyolar. ama tabı korkularımız var sıze de boyle rısklı dıyen dr oldu mu ?

1/59 riskle harmony test yaptırıp temiz çıkan bir arkadaş avrdı burda. geçenlerde okumuştum konusunu. 2 li testlerde yüzde 15 yanılma pAYI vAR CANIM. senin risk ne çıktı?

1/59 riskle harmony test yaptırıp temiz çıkan bir arkadaş avrdı burda. geçenlerde okumuştum konusunu. 2 li testlerde yüzde 15 yanılma pAYI vAR CANIM. senin risk ne çıktı?
valla risk bınde 117 dedı galıba tam anlayamadım kı bende. ama baska dr a da sorduk o da dedıkı bunun ıcın uykularımı bıle kacırmam bosa uzuluyosunuz bebegınızın ense kalınlıgı burnu gayet ıyı dedı bısey cıkıcagını sanmıyorum dedı saglıklı bı bebek zaten dedı ama bılmıyorum yaa allak bullak olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…