2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Küçültme daha zor ama gerektiğinde şart gerçekten. Bende sadece 2cm ilk iki dikiş var, küçültmede biraz fazla oluyor, görmüştüm o ameliyatı geçiren birini.

nemesis

bi kucultme yaptiracak olanda benim. ama once cocuk sahibi olma isini bitirip sonra yaptiricam. Doktor kucuk bi olasilik bile olsa sut kanallatina zarar verilebiliyor dedigi ve her hamilelik ve sonrasinda bedeb buyumesi yasadigim icin direk bekleyip sonrasinda yaptirmaya karar verdim. sirtta egrilik yok henuz ama agri var ve omuzlarda sutyen askisinin oldugu yerde minik bir vadi :)

İnşallah canım haklısın bol su içicem bende geçer benimde inş

Sagol tatlım inş geçer kültürüm temiz cıkar inş ilaçla geçerirler hemen

Puf bugün depresif günümüzdeyiz demekki inş herşey güzel olacak

Benim normal doğum sonram cok cok zor gecmesine rağmen (dikisler kuyruk sokumu agrisi vs den dolayi) ben bile normal dogum diyorum:)) bi mecburiyet olmadiktan sonra tabiki normal olmali bence

Sanırım benden depresifi yoktur aranızda,kan görürüm korkusuyla tuvaletimi yapmak istemiyorum,kasıklarımda ya da belimde bir ağrı olsa başına ne gelecek acaba diyorum,gece uyanıp da tuvalete gitmeye korkuyorum çünkü sabaha karşı kanamalarımı kıtır,hastaneye yatmak bir ritüel haline geldiği için hastane çantam bile hazır of of offfff

Allah yardımcın olsun cnm senin durumun daha zor ama şükürki bebişlerin kalbi atıyor bol bol dinlen kendini yorma inş diğer ay daha rahat olacaksın

Tatlım bebekler daha 100 gr bile değil, kendinin kilo alamaması da Harika bişi. Bazı kadınlar ne biçim kilo alıyor ama bebek zayıf doğuyor, bazılarında ise tam tersi.
Doktorda gene mi kilo almadın hiç filan diyo:) gerçi şaka olarak söylüyo ama acaba almam mı gerekiyor diye panik oldum..anneme gidince alıyorum eve gelince veriyorum..bi halsizlk baş dönmesi var, ara ara kusmalarda geri geliyo..daha sağlıklı günlerime dönemedim...

12+3 um ben canım ilk haftalarımda çok kötüydüm hiç kalkamadım ayağa falan şimdilerde daha iyiyim. Demir ilacıyla kalsiyum tuketilmemesini bilmiyordum ama. Protein kalsiyum ağırlıklı beslen demişti dr bilemedim şimdi

Çok şükür ikili testimiz güzel çıktı kızlar. Bütün cinsiyet teorilerini de çöpe atıyorum. Çin takvimi, nub, ilk duyulan kalp atış sayısı, ikili testteki hcg sayısı hep kız çıkıyordu. Beni her gören kız dedi. Doktor %90 erkek dedi:) sonunda ben de bi tahmin alabildim. 3 hafta sonra tekrar çıkıntıyı görürsem kesin derim dedi doktor. Ama değişme ihtimali düşük çevrenize söyleyebilirsiniz dedi.

Bol suyla atlatirsin inşallah cnm. Benim de ultrason vs de bisey goremediler ama kumdan supheleniyorum cunku agrim hala devam ediyor. Bi kac gundur yine cok artti nasil gececek bilmiyorum
Ultrason ceken doktor küçük kumlarsa yada mesanedeyse görülmez dedi ve kum olabilir dedi
Yeni doktor baya gençten bişi muayne bile ederken diger üroloji doktoru gibi muayne etmedi biraz farklı muayne etti
Olsa böbrek odacıkları büyürdü dedi ne alakaysa işte bende kumdan süphe ediyorum inş atlatırız cnm sendede mi kan cıktı idrarda

Kontrole her gittgimde ölçüyorlar doktorda. Genelde normale yakın ya da biraz dusuk çıkıyor bende hep oyleydı zaten.. evet Benimde nabzım hep 100un üstünde çıkıyor sanırım hamilelikten diye düşündüm bende takılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…