- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.701
Çok yüksek risk var alunması gerek denilip sağlıklı doğan bebek duydum.o testler olasılık üzerine sonuç veriyo yani sağlıklı olabilme yüzdeside hiç azımsanacak bi oran değil.bu yüzden ben yaptırmadım sonuca razıyım dedim.inşallah sizin dörtlü testinizde iyi çıkar.kafanız rahatlarselam kızlar ben uzun suredır gırmıyodum yazıların hepsını okuyamadım ama sımdı sıze bı soru sorucam. benım ıkılı testımde rısk yuksek cıktıdr 2 hafta sonra 4lü tets yapıcak onda da kotu cıkarsa benden kan alınıp amerıkaya yollanacak. ozele gıdıyorum sızce para tuzagı olabılıır mı yaa? cok uzulduk esımle cok agladık ama cogu kısıler ınanma o sadece ıhtımal dıyolar. ama tabı korkularımız var sıze de boyle rısklı dıyen dr oldu mu ?
ya benım ablamda hamıle o da yaptırmadı hıc 3. cocugu. banada dedı yaptırma dıye ama ben tabı hadı deneyelım ne cıkar kı dedım ama bole olunca mahvolduk ınsallah ıyı cıkarÇok yüksek risk var alunması gerek denilip sağlıklı doğan bebek duydum.o testler olasılık üzerine sonuç veriyo yani sağlıklı olabilme yüzdeside hiç azımsanacak bi oran değil.bu yüzden ben yaptırmadım sonuca razıyım dedim.inşallah sizin dörtlü testinizde iyi çıkar.kafanız rahatlar
Canim bunlarin hepsi ihtimal onun icin yanilma payi cok yuksek. Eger butcenizi cok zorlamicaksa yaptir. Ben para tuzagi olarak gormuyorum.Kesin sonuc veriyor. Senin rahat hissetmen onemli, 2li de riskli cikip panorama testinde normal cikan cok duydum.selam kızlar ben uzun suredır gırmıyodum yazıların hepsını okuyamadım ama sımdı sıze bı soru sorucam. benım ıkılı testımde rısk yuksek cıktıdr 2 hafta sonra 4lü tets yapıcak onda da kotu cıkarsa benden kan alınıp amerıkaya yollanacak. ozele gıdıyorum sızce para tuzagı olabılıır mı yaa? cok uzulduk esımle cok agladık ama cogu kısıler ınanma o sadece ıhtımal dıyolar. ama tabı korkularımız var sıze de boyle rısklı dıyen dr oldu mu ?
ya bende niye hala inanılmaz bir yorgunluk var anlamadım. güya 2. tremester denilen şeyde enerji bombardımanı yaşıcaktım...Kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama 12.haftadan sonra pek yorgunluk kalmıyor,demir eksikliği bende de çok bitkinlik yapıyor.Hamilelikte kan artar diyorlar doğru,artan kanın hacmi demir miktarı artmıyor maalesef aksine düşüyor,bir de sadece hemoglobin değerine bakıp karar vermemeli ferritin de önemli,demir ilacınla kalsiyum içeren gıdaları bir arada tüketme olur mu
valla 4 lü test ne kadar bılmıyorum ama bu ayın sonunda yaptırcaz ıste ınsallah ıyı cıkarda kafamız rahatlar artıkCanim bunlarin hepsi ihtimal onun icin yanilma payi cok yuksek. Eger butcenizi cok zorlamicaksa yaptir. Ben para tuzagi olarak gormuyorum.Kesin sonuc veriyor. Senin rahat hissetmen onemli, 2li de riskli cikip panorama testinde normal cikan cok duydum.
Bende aynı durumdayım canın son iki üç gündür moralim kötü buraya bile yazamiyorumNe bileyim cnm aklıma deli sorular geliyor kalbi atıyormu yaşıyormu psikolojim bozuldu sanırım
Süt ve süt ürünleri demir emilimini azaltır c vitamini artırır,protein almalısın elbette ama kalsiyumla beraber değil12+3 um ben canım ilk haftalarımda çok kötüydüm hiç kalkamadım ayağa falan şimdilerde daha iyiyim. Demir ilacıyla kalsiyum tuketilmemesini bilmiyordum ama. Protein kalsiyum ağırlıklı beslen demişti dr bilemedim şimdi
Bende ssvd istiyorum inşallah da olur.
bende hareket hissetmiyorum hatta artık rüyalarıma bile girmeye başladı ay hareketmi etti diye. arada biraz ittiriyormuş gibi yapıyorum ultrasonda bastırıyorya onun kadar değil ama hareket etsinde duyim diye. yok banamısın demiyor çok erken demekki :)[/QUOTE]ya bende niye hala inanılmaz bir yorgunluk var anlamadım. güya 2. tremester denilen şeyde enerji bombardımanı yaşıcaktım...
gurbet ay bende bi dertliyim bugun. bulantilar gecti, hareket hissetmiyorum, hamile gibi hissetmiyorum, karnimda ne sertlik var ne bise. kontrole var daha 16 gun. Allah yardimcimiz olsun :)
Sıkma cnm kendini bak çoğu arkadaş aynı durumdaymış bebişlerimiz iyi inş sonuçta 3 aylık dönemi atlattıkBende aynı durumdayım canın son iki üç gündür moralim kötü buraya bile yazamiyorum
Bu gidişle öyle olacak eşime akşamları yaşıyodur kalbi atıyodur değilmi diye sordugumda suratıma anlamlı bir bakış atıyor sanırım kafayı yediğimi düşünüyorsevgiligurbet ve maviucurtma33 birer doppler mi alsak
Eşim iyice psikopata bağlarsın diyo, engelliyo beni ama ben almaya çoook meyilliyim :)
ensesi kaç çıktı canım.benim doktorum riskli deyip normal doğan bebek çok risksiz deyip riskli doğan bebek çok dedi.yani garanti değil zaten testin sonucunda da yazar.ama dedikleri gibi emin olmak için başka test yapabilirsiniz.valla risk bınde 117 dedı galıba tam anlayamadım kı bende. ama baska dr a da sorduk o da dedıkı bunun ıcın uykularımı bıle kacırmam bosa uzuluyosunuz bebegınızın ense kalınlıgı burnu gayet ıyı dedı bısey cıkıcagını sanmıyorum dedı saglıklı bı bebek zaten dedı ama bılmıyorum yaa allak bullak olduk
Ben dGünaydın kızlar dün biraz kasık ağrılarım vardı...
Sizler nasılsınız
@Visneli_Turtam inş kum gibi basit birşeydir hissetmeden atar gidersin
sezeryan dikişi mi çok kötübende o ameliyatın küçültme çeşidini yaptıracağım nasipse bebiş emmeyi bırakınca. dikiş felaket birşey evet. benim elim kesilse 1 ayda anca geçiyor sezeryan düşünemiyorum. en büyük korkumda özel hastaneler para için sezeryan yapıyor miti. umarım böyle bir şeye denk gelmem.
Evet rahim duvarına daha dokunamadıkları için, bir de o kadar güçlü olmadıkları için hissetmek mümkün değil diye okudum bende. Minnacık ayakla nasıl tepik atsın:))Belki de onlar hareketleri değildibu haftalarda yanılma çok olurmuş ya. Henüz çok güçsüzler, çünkü minnacıklar. Devamlı hissettirmeseler kendilerini diye düşünüyorum. İyidir merak etme
Mutlaka azda olsa bi ihtimal çıkıyo ve tadını kaçırıyo insanın.ama dünyaya getirmek istememek de bi tercih tabi saygı duyarım öyle düşününcede yaptırmak gerekiyo.ilkinde bende yaptırmıştım.ya benım ablamda hamıle o da yaptırmadı hıc 3. cocugu. banada dedı yaptırma dıye ama ben tabı hadı deneyelım ne cıkar kı dedım ama bole olunca mahvolduk ınsallah ıyı cıkar
ense kalınlıgı kac oldugunu bılmıyorum ama dr cok guzel demıstı. ya haklısın boyle rısklı dıyıp normal doogan cok bebek varmıs ama korku cok kotu bıseyensesi kaç çıktı canım.benim doktorum riskli deyip normal doğan bebek çok risksiz deyip riskli doğan bebek çok dedi.yani garanti değil zaten testin sonucunda da yazar.ama dedikleri gibi emin olmak için başka test yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?