2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya aslinda normal istiyodum anestesissiz rahim filmi çektirdikten sonra bu korku olustu cok ağrılı olmustu ama dediginide dikkate alacağım tesekkur ederim canm

Yurtdışında olduğu gibi gerçekten mecburi değilse sezeryan yapılmamalı bence. Bu bir seçenek bile olmamalı. Bebeğe bir zararı olacak gibi duruyorsa o zaman sezeryana alınmalı. Tabi bu benim şahsi fikrim.

İnş canım sanırım kum kültür verdim cuma cıkıcak bakalım ne diycek doktor ilaça başlatıcak sonra bol su içicem inş

Ben de şimdi idrar tahlil yaptırdım geldim. Geçen hafta eritrosit daha çok çıkmıştı, şimdi azalmış. Ama bu seferde az bişi lökosit çıkmış. Offff o kadar dikkat ediyorum, yine de oluyor.

Kesinlikle yaptırın kızlar, istediğiniz boyuta ve şekle kavuşması çok güzel :)
nemesis

Haklısın tabi, çok sıkıntılı günler yaşadın. İnşallah bundan sonra hiç olmasın da bir rahat nefes al. Bebişler kucağına gelince her şey uçup gidecek zaten. Bu arada içime doğan seninkiler bir kız, bir erkek :)

Doktorlar da bir garip, kilo alsak niye aldın der, almasak dalga geçer. Hormonlarımızın bize verdiği yetkiye dayanarak, başlayacağız bağırmaya görecek gününü :)

Gözün aydın canım, oğluşun da hayırlı olsun. Söz de kız senesine denk gelmiştik, çoğunluk erkek valla. Tüüüüm teorileri yıktık geçtik :) ama ben hep diyorum, bu bebekler kova burcu :)

12 saat var aramızda :) ben sürpriz parti hazırlayamam. çünkü eşim yüzde yüz bilir zaten sürpriz bir şeyler yapacağımı. ondan beklenti içinde olur zaten. özel günleri törenlerle kutluyoruz

Ben tam gününde yapmadım, tam gününde yemeğe çıktık, pasta kestik filan. İki gün sonra haftasonu arkadaşları organize edip ayarladık. Hiç çakmamış :) çok mutlu oldu.

Şu an kendini boşuna üzdüğüne adım gibi eminim. Çünkü çok örneğini gördüm. Binde 117 ise risk yüksek çıkmamış zaten. Ama büyük ihtimal 1/117 dir ki bu bile ikili testte yanılma payından dolayı çok kritik değil. Sabah burada bir arkadaşa daha yazdım, yerinde olsam hiç kendimi üzmem maddi olacağın da varsa beklemeden harmony testi yaptırırım. Sonrasına dörtlüye filan da gerek kalmaz. O kadar zamanda kendini harap etmezsin boşuna. Bu arada artık yurtdışına gitmesine gerek yokmuş. Memorial öyle dedi bana. İstersen arayıp bir sor.

EVET BENDE AYNI SEBEPTEN ERTELEDİM. AMA BİR ARKADAŞIMIN ARKADAŞI BU AMELİYATI OLDU ŞİMDİ HAMİLE eğer onunki sorunsuz geçerse bir cesaret 2. çocuğu beklemeden yaptırabilirim.

Kızlar, Doğum sırası fotoğrafçı düşünüyor musunuz?
ben anlaştım bile :) hem doğumda hem doğumdan sonra çekim yapacak :)
Kesinlikle yaptırın kızlar, istediğiniz boyuta ve şekle kavuşması çok güzel :)
nemesis
estetik kaygısını geçtim şu sırt bel boyun ağrısından öldüm bittim.

Ben tam gününde yapmadım, tam gününde yemeğe çıktık, pasta kestik filan. İki gün sonra haftasonu arkadaşları organize edip ayarladık. Hiç çakmamış :) çok mutlu oldu.

senin ki tam çakallık olmuş

Gözün aydın, boşuna stres yapan bir annemiz daha :) sinirlerin boşalmış tatlım, ayıp değil onlar alışıktır :)
Bu arada özelde mi yaptırdın? Ve sorması ayıp ne karara yaptılar? Böyle detaylı bakmadı yazınca merak ettim.

Bu sağlık ocakları bile bir garip. Benimki de kendi doktorunuz istemeden size hiç bir ilaç vermeyeceğiz. Hatta aşkları bile onlara sorun, istiyorsa yapalım dediler.

Dün gece bir parça pıhtı geldi yine klozetten nasıl fırladım ayağa bilemiyorum korkudan ne yapacağımı şaşırdım
Burada okuyabildiğim kadar yorum okuyorum,kız isteyen erkek isteyen vs vs.İnan hiç aklımdan geçirmedim kızım ya da oğlum olsun,sağlıkla yavrularıma kavuşsam yetecek bana canım

Bu sağlık ocakları bile bir garip. Benimki de kendi doktorunuz istemeden size hiç bir ilaç vermeyeceğiz. Hatta aşkları bile onlara sorun, istiyorsa yapalım dediler.
benimki bana tahlil yaptı ama ilaç vermedi. sadece tetenoz aşısı yapılacak ama doktoruna danış bir engelin var mı dedi o kadar.

ilk bebişmi? Ben ikinci olduğu için artık hissedersin dediklerinden baya korkuyorum ama napalım gel 1 eylül gel : )[/QUOTE]
Evet ilk bebek canım bence yok hissettmeyiz yaaa :))

Ben de bisey sorucam. Normal dogumda kordon dolanma riski cok oluyor, bebek icerde cok kalinca tehlikeye giriyor falan deniyor. Sizce dogru mu yoksa bunlar hep sezeryana yonlendirmek icin mi?
40 +2 de normal doğum yaptım o süreçte beklemek çok zor evet çok korkuyorsun dediğin gibi problemler çıkar diye kötü düşünmemek gerekiyor allahın izniyle hersey yolunda gidince normal normal geliveriyor bebek hayırlı dogumlariniz olsun insallah

Ah bu hamileleri uzenlere ne diyim bilmiyorum sıkma canını kimse için sen ve bebeğin herseyden önemli.

Ya bilemedim ki hangisi iyi..İl il değişiyor demek ki
Tekrar sorayım ben sorumu devit 3 kullanan var mı peki anneler aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…