2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ufacık bir renk değişimi bile etkilerken, senin yaşadıkların hepimizden zor canım. Ama hep iyi düşünemeye çalış. Onlar güçlü bebekler.
Benim İçin de cinsiyet hiç önemli değil, yeterki sağlıkla kavuşalım. Sadece senin için içime doğan böyle :)

Her zaman destek olup moral veriyorsun,teşekkür ederim canım

benimki bana tahlil yaptı ama ilaç vermedi. sadece tetenoz aşısı yapılacak ama doktoruna danış bir engelin var mı dedi o kadar.
Bu tetanos aşısı da 5 yıl içinde yaptitdiyssniz yapılmıyor diye bişey duymüstün ben ama doğru mu acaba ben son dozu ilk dogumundan sonra 4 yıl önce yaptirdim

Kızlar bugün arkadaşımın haftasonu baby shower ı için hediye alamaya gittim. Tabiii dayanamadım, kendi bebeğime de çorap aldım :) cinsiyet belli olana kadar böyle idare edeceğim anlaşılan :)

Bu tetanos aşısı da 5 yıl içinde yaptitdiyssniz yapılmıyor diye bişey duymüstün ben ama doğru mu acaba ben son dozu ilk dogumundan sonra 4 yıl önce yaptirdim
son 5 yılda yapıldı ise tek doz yapılıyor. son 5 yılda yapılmadı ise 1 er ay arayla 2 doz.

Ben ilk gebelikte tek doz yaptırdım doktorum gerek yok demişti 2 dozu yaptırmadım şimdi 10 ekimde aşı tarihim bu doktor yaptırmalıson diyor

OFFF OFFFFF ne olacak bizim bu halimiz. vallahi hamile olduğunu tarlada doğurunca anlayan eski nesile özeniyorum zaman zaman

Tamam ogrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

rica ederim :)

OFFF OFFFFF ne olacak bizim bu halimiz. vallahi hamile olduğunu tarlada doğurunca anlayan eski nesile özeniyorum zaman zaman

rica ederim :)
Aynen cnm ne güzel stressiz doğurmuş kadınlar anneme 2li tes diyorum ayrıntılı ultrason diyorum onlarda neymiş diyor onlar bir doğuma gidiyorlarmış hastaneye geri kalanda sağlık ocaklarına gidiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…