2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bız bebısımızı cok ıstedık 9 ay denedık sımdı kesın olmayan bısey ıcın bunu yapamam zaten ve de dıyorum kı hersey allahtan bu da bızım sınavımızmış derız napalım

255te 1 den assagisini saglikli kabul ediyorlar zaten. Senin doktor seni neden telasa soktu ki. Hic kasma bence kendini. Risk cok dusuk.

Ben d

sezeryan dikişi mi çok kötü (

Milket normalden korkar ben sezeryan.

255te 1 den assagisini saglikli kabul ediyorlar zaten. Senin doktor seni neden telasa soktu ki. Hic kasma bence kendini. Risk cok dusuk.

Milket normalden korkar ben sezeryan.
dr degıstırıcem zaten o kadar korkuttu kı benı butun aksam agladm ogrendıgımde esımde benle beraber agladı baska dr a gosterdıgımızde ııcmıze resmen su serptı 2 hafta snra ona gıdıcez işte

dr degıstırıcem zaten o kadar korkuttu kı benı butun aksam agladm ogrendıgımde esımde benle beraber agladı baska dr a gosterdıgımızde ııcmıze resmen su serptı 2 hafta snra ona gıdıcez işte
bazı doktorlar çok enteresan. benim sonuca göre risk 10 binde 1 den az gözüküyor. riskse bu da bir risk. ama benim doktorum bana gözün aydın dedi. burada aynı sonucu alan başka bir arkadaşa doktoru amniyosentez önermişti kesin sonucu bu verir diye. sende gönlün ferah tut. benim amniyosentezde yüzde 99 down sendromlu denilen yeğenim şimdi 15 yaşında sapasağlam delikanlı

Merhabalar
Mutlu gunler olsun yazilankari okumaya calistim ama bitiremedim
Antalyadan kucak dolusu sevgiler
Normal dogum konusuanda şuphelerim var korkuyorum

Merhabalar
Mutlu gunler olsun yazilankari okumaya calistim ama bitiremedim
Antalyadan kucak dolusu sevgiler
Normal dogum konusuanda şuphelerim var korkuyorum

Soyle dusun, zaten adi normalde, onun disinda normal dogum olup biten birsey, sezeryan bir omur izlerini tasidigin birsey. Normal dogumda -epidural alana kadar- sanci cekiyorsun, ama almasan bile dogum olunca hersey bitiyor. Sezeryande once sikinti yok ama sonrasinda 3aylik zorlu bir surec yasiyorsun. Normal dogumdan hemen sonra hoplayip ziplayabiliyorken sezeryande uzun bir sure bakima mujtacsin ve bebegini tek basina bile kucagina alamiyorsun... Bence boyle dusununce sezeryan daha korkunc. Sahsi fikrim sezeryanin zorunlu oldugu durumlarda yapilmasi yonunde.

Bende de 1/226 cikmis bugun ogrendim.Doktorum cok kotu degil ama 250nin altinda oldugu icin 4lu test yapalim dedi.Bende once bir şok oldum sonra istatistik bu ihtimal veriyor kendimi uzmeye degmez dedim.Internettede cok okudum bu kadar ciddiye almamayalim bence 4luyude yaptiririz gerekirse ben baska hastanedede tekrarlaticam

Ben de bisey sorucam. Normal dogumda kordon dolanma riski cok oluyor, bebek icerde cok kalinca tehlikeye giriyor falan deniyor. Sizce dogru mu yoksa bunlar hep sezeryana yonlendirmek icin mi?

hemen hemen aynıyız.. canım
ben arada hissediyorum gibi
çok gergin olduğumda
geçen hafta sağolsun kayınvalidem ile gerildim
ozaman biraz böyle hissettim
hatta eşim dedi. benim annem ben bile duymuyorum sen niye stüne alınıyorsun . oflamasını lafını duymayı ver. öyle yaptım iki gün bu seferde ne vurdum duymazsın sen diye söylendi
ozaman baya hissettim
şimdi evimdeydim.. iki gündür huzurluyum. bebeşimde beni rahatsız etmiyor

sevgili @gurbet ve maviucurtma33 birer doppler mi alsak
Eşim iyice psikopata bağlarsın diyo, engelliyo beni ama ben almaya çoook meyilliyim :)
angel sound diye bir marka var fda falan onaylı bende almayı düşünüyordum ama zaten 4. aya geldik yakında hissetmeye başlayacağız 450 500 lira ona verene kadar daha güzel şeyler alırım bebeme dedim :)

Ben de bisey sorucam. Normal dogumda kordon dolanma riski cok oluyor, bebek icerde cok kalinca tehlikeye giriyor falan deniyor. Sizce dogru mu yoksa bunlar hep sezeryana yonlendirmek icin mi?
o risk her hamilelikte var.kordon dolanırsa 5 aylıkkende dolanır 8 aylıkkende normal doğumla sezeryan arası 1 hafta oynuyor zaten. sadece kordon dolanması tespit edilirse hemen sezeryana alıyorlar.normal yapmıyorlar.

Ne guzel canım iyiymiş bebegin sen kendin iyileşmene bak nasılsın toparladı n mi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…