- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.721
bız bebısımızı cok ıstedık 9 ay denedık sımdı kesın olmayan bısey ıcın bunu yapamam zaten ve de dıyorum kı hersey allahtan bu da bızım sınavımızmış derız napalımMutlaka azda olsa bi ihtimal çıkıyo ve tadını kaçırıyo insanın.ama dünyaya getirmek istememek de bi tercih tabi saygı duyarım öyle düşününcede yaptırmak gerekiyo.ilkinde bende yaptırmıştım.
valla risk bınde 117 dedı galıba tam anlayamadım kı bende. ama baska dr a da sorduk o da dedıkı bunun ıcın uykularımı bıle kacırmam bosa uzuluyosunuz bebegınızın ense kalınlıgı burnu gayet ıyı dedı bısey cıkıcagını sanmıyorum dedı saglıklı bı bebek zaten dedı ama bılmıyorum yaa allak bullak olduk
Ben d
sezeryan dikişi mi çok kötü(
dr degıstırıcem zaten o kadar korkuttu kı benı butun aksam agladm ogrendıgımde esımde benle beraber agladı baska dr a gosterdıgımızde ııcmıze resmen su serptı 2 hafta snra ona gıdıcez işte255te 1 den assagisini saglikli kabul ediyorlar zaten. Senin doktor seni neden telasa soktu ki. Hic kasma bence kendini. Risk cok dusuk.
Milket normalden korkar ben sezeryan.
bazı doktorlar çok enteresan. benim sonuca göre risk 10 binde 1 den az gözüküyor. riskse bu da bir risk. ama benim doktorum bana gözün aydın dedi. burada aynı sonucu alan başka bir arkadaşa doktoru amniyosentez önermişti kesin sonucu bu verir diye. sende gönlün ferah tut. benim amniyosentezde yüzde 99 down sendromlu denilen yeğenim şimdi 15 yaşında sapasağlam delikanlıdr degıstırıcem zaten o kadar korkuttu kı benı butun aksam agladm ogrendıgımde esımde benle beraber agladı baska dr a gosterdıgımızde ııcmıze resmen su serptı 2 hafta snra ona gıdıcez işte
İkiliyi 11+4 te yaptık o zaman söylemedi. 3 hafta sonra gel demişti cinsiyet için. Bugün 14+2Kaçıncı haftanızda öğrendiniz cinsiyeti bende 2li yaptırdım tahmin hiç yapmadı
Merhabalar
Mutlu gunler olsun yazilankari okumaya calistim ama bitiremedim
Antalyadan kucak dolusu sevgiler
Normal dogum konusuanda şuphelerim var korkuyorum
Bende de 1/226 cikmis bugun ogrendim.Doktorum cok kotu degil ama 250nin altinda oldugu icin 4lu test yapalim dedi.Bende once bir şok oldum sonra istatistik bu ihtimal veriyor kendimi uzmeye degmez dedim.Internettede cok okudum bu kadar ciddiye almamayalim bence 4luyude yaptiririz gerekirse ben baska hastanedede tekrarlaticamselam kızlar ben uzun suredır gırmıyodum yazıların hepsını okuyamadım ama sımdı sıze bı soru sorucam. benım ıkılı testımde rısk yuksek cıktıdr 2 hafta sonra 4lü tets yapıcak onda da kotu cıkarsa benden kan alınıp amerıkaya yollanacak. ozele gıdıyorum sızce para tuzagı olabılıır mı yaa? cok uzulduk esımle cok agladık ama cogu kısıler ınanma o sadece ıhtımal dıyolar. ama tabı korkularımız var sıze de boyle rısklı dıyen dr oldu mu ?
Ha ha çok mantıklı bende bir ara düşünmüştüm ama sağlık ocaklarında da var sanırım arada sırada gitsek dinletmezlermisevgili @gurbet vemaviucurtma33 birer doppler mi alsak
Eşim iyice psikopata bağlarsın diyo, engelliyo beni ama ben almaya çoook meyilliyim :)
Allah allah idrarda wbc nasıl bakılıyor canım merak ettm tit te mi bakılıoBenim idrarda wbc diye bi deger cok yuksek cikti. Ama kültür temiz. Ultrason temiz. Oyle olunca benim agrinin sebebi bulunamadi
Ha ha çok mantıklı bende bir ara düşünmüştüm ama sağlık ocaklarında da var sanırım arada sırada gitsek dinletmezlermi
Ben de bisey sorucam. Normal dogumda kordon dolanma riski cok oluyor, bebek icerde cok kalinca tehlikeye giriyor falan deniyor. Sizce dogru mu yoksa bunlar hep sezeryana yonlendirmek icin mi?Soyle dusun, zaten adi normalde, onun disinda normal dogum olup biten birsey, sezeryan bir omur izlerini tasidigin birsey. Normal dogumda -epidural alana kadar- sanci cekiyorsun, ama almasan bile dogum olunca hersey bitiyor. Sezeryande once sikinti yok ama sonrasinda 3aylik zorlu bir surec yasiyorsun. Normal dogumdan hemen sonra hoplayip ziplayabiliyorken sezeryande uzun bir sure bakima mujtacsin ve bebegini tek basina bile kucagina alamiyorsun... Bence boyle dusununce sezeryan daha korkunc. Sahsi fikrim sezeryanin zorunlu oldugu durumlarda yapilmasi yonunde.
hemen hemen aynıyız.. canımMerhaba anneler
Bugün Sağlık ocağına gittim gebelik kaydımı yaptirmaya bana devit 3 verdi hemşire artık bakanlık gebelikte kullanılmasını istiyormuş..Bu tarz damlalara on yargim var biraz acikcasi.ayrica oldukca gunesli bir ege ilinde yasiyorum hem.sasırdım Dr uma da sorucam ilk gebeligimde kullanmamistim peki siz kullaniyor musunuz
Bir de ben hiç hareket hissetmiyorum 12 haftadayim ilkinde de 20 haftalikken hisetmistim benim gibi olan var mı merak ettim
ben denedim koprmedi kiz diyo test ama haftaya gorcez bakalim saglikli olsunlardaAz once youtube da kabartma tozu ve idrarla yapilan bir cinsiyet deneyine denk geldim. Kirmizi lahanadan sonra epey sasirdim acikcasi
angel sound diye bir marka var fda falan onaylı bende almayı düşünüyordum ama zaten 4. aya geldik yakında hissetmeye başlayacağız 450 500 lira ona verene kadar daha güzel şeyler alırım bebeme dedim :)sevgili @gurbet vemaviucurtma33 birer doppler mi alsak
Eşim iyice psikopata bağlarsın diyo, engelliyo beni ama ben almaya çoook meyilliyim :)
o risk her hamilelikte var.kordon dolanırsa 5 aylıkkende dolanır 8 aylıkkende normal doğumla sezeryan arası 1 hafta oynuyor zaten. sadece kordon dolanması tespit edilirse hemen sezeryana alıyorlar.normal yapmıyorlar.Ben de bisey sorucam. Normal dogumda kordon dolanma riski cok oluyor, bebek icerde cok kalinca tehlikeye giriyor falan deniyor. Sizce dogru mu yoksa bunlar hep sezeryana yonlendirmek icin mi?
Insallah canim rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama kontrolün üzerinden 2 hafta geçmiş olacak yarın zaman arttıkça geriliyorum sanırım allah yardımcımız olsunSıkma cnm kendini bak çoğu arkadaş aynı durumdaymış bebişlerimiz iyi inş sonuçta 3 aylık dönemi atlattık
Ne guzel canım iyiymiş bebegin sen kendin iyileşmene bak nasılsın toparladı n mi birazMrb kizlar bnde de anyi korku vardi uc gundur şiddetli grip ateşle baş edemiyorum antibiyotik kullaniyorum birde bebegime bi zarar gelir korkusuyle gece uyuyamadim kendi doktoruma konturolum 24 agustostu dayanamadim davlet hastanesine gittim kalp sesini duyayim rahatliyayim diye cok sukur bsy yok ordeki doktor dedi ki sz butun gebeler oyle hp korkuyorlar geliyorlar rahatliyorlar ama korkmamaya stres yapmamaya calismalisiniz cunku artk bebek herseyi hissediyo dedi bide bn gecen hafta bebegimi hereketlerini hissetmistim yani bn oyle sanmistim sonra grip oldugumdan beri hissetmiyorum diye aglaya aglaya harap oldum gittim gordum ki cok sukur hersey yolunda hic korkmayin kizlar biz endise ederek bebeklerimizi rahatsz ediyormusuz bu arada daha bebegi hereketlerini hissedemezmisim iki uc hafta varmis Hepimizin yavrularimiz Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?