2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yaa ne güzel, bizim doktor kimseyi almıyor doğumhNeye. Kapısına bile. Asensörde bekliyorsun.

Ben bu sefer eşimde girsin istiyorum bakalım nasip kısmet tabi... Birinci acemiligimize geldi birde biraz erken doğunca doktorla konuşma fırsatımız olmadı ikinci genel anesteziyle sezeryan olunca doktor almamış bakalım bu sefer neler olcak

ikinci neden sezeryan oldu senin? ilki normalse ne guzel ssvd sansin bana gore cok daha yuksek

Ben de şimdi idrar tahlil yaptırdım geldim. Geçen hafta eritrosit daha çok çıkmıştı, şimdi azalmış. Ama bu seferde az bişi lökosit çıkmış. Offff o kadar dikkat ediyorum, yine de oluyor.
Bende cuma tekrar idrar vericem
Bakıcam nasıl gelişme varmı diye 1 hafta
İnş benimde azalır ama lokosit niye cıktı acaba sende

Kızlar bende bugün alışverişe gittiğimde bebek bölümlerine de baktım öyle heveslendim ki o minik şeyleri görünce bir an önce cinsiyeti belli olsa da almaya başlasam zor tuttum kendimi

ikinci neden sezeryan oldu senin? ilki normalse ne guzel ssvd sansin bana gore cok daha yuksek

Kordon dolanmasından dolayı malesef .Normaldi hersey ama bebek gelmedi. Çok şükür sancım açılmam vardı bebek gelmeyince Son noktada sezeryana döndük malesef.

Kızlar normal veya sezeryan diye diretmeyin. Oğlumda 17 saat sancı çektim 5 cm açılma oldu. Doktor suni sancı vereceğim %50 ihtimal veriyorum, Yeterli açılma olmayabilir dedi. Vücudum çok esnektir bacaklarımı 180 derece açarım. Sporcuyum. Doktor çok rahat normal doğum yaparsın demişti önceki muayenelerde. Neyse suni sancıyı Eşim yapalım dedi ben daha fazla sancı çekemem sezeryan olsun dedim. Eşim gönülsüzdü. Beni sezeryana aldılar oğlum strese girip kakasını yapmıştı. Normal doğum için biraz daha beklesek yiyecekmiş.
Ben sezeryanı burda bahsedildiği gibi çok kötü sanıyordum. Çevremden hep kötü duydum ve ameliyata girerken ağladım beni kesecekler diye.
Hastanede kv ile muhatap olmamak için çocuğumu kendim kucakladım emzirdim wc ye azmettim kendim gittim ilk gün. 24 saat sonra hastanenin 4 katını indim çıktım. Kendimi hiç bırakmadım pozitiftim. Bir arkadaşım bilerek sezeryan istedi hiç korkma bak bana ne göbeğim var ne ağrım sızım abartıyor herkes demişti. Onun sözleri de çok etkildmişti beni. Normal doğumda bir arkadaşım dikişleri yüzünden rahat oturamıyordu. Sıkıntıları oldu. Sezeryanda eskisi gibi dikiş olmuyor. Yapıştırma yöntemi uygulanıyor. Bir hafta kadar bantın içinde kaynıyor. Bant öyle yspışıkki hergün duş sldım hiç bişi olmadı. Bir hafta sonra bant çıkarıldı dümdüz ten. Çok hafif tüylerin başladığı yerde iz var. Gidin sezeryan yaptırın demiyorum tabi. Ben ssvd denemek istiyorum. En azından doktor olur deese sancılar başlayınca sezeryan istiyorum. Benim sezeryanda tek şikayetim alt karnımda hafif hissizlikti. İlk altı ay yüksek beldi herşeyim. Tek dezavantaj buydu. Bünyeden bünyeye hepsi değişiyor. İkisininde artıları ekdileri var. Siz bi normali deneyin olmuyorsa sezeryan olun derim. Ama şu diye şartlamayın bence. Çok uzun yazdım. Amaç korkularınızın yersiz olduğunu anlatmaktı. Umarım saçma sapan konuşmamılımdır. Yavrum ilgi istiyo zor yazıyorum

kesinlikle katiliyorum duygularima tercuman oldun zaten sizin istemenizle degil bebegin nasil gelmek istemesiyle alakali dogum sekli

Kesinlikle öyle, sabah bizim konuştuğumuzda buydu zaten. Normal doğum istenen ama gerekirse de inatlaşmadan sezeryan tabi. Benim eşimin bir akrabasında olumsuz bir örnek var. Anne illa normal Doğum yapıcam diye tutturduğu için bebek oksijensiz kalıyor. Şimdi 22 yaşında ama çocuk gibi hala. Rabbim tüm bebeklerimizi korusun, hangisi hayırlı ise o olsun.

K Kaan-merve benimde ilk dogumum sezeryan ve kizim 3 gunlukken Ankara-Dikmen Parkini (bilenler nasil merdivenli bir yer oldugunu bilir) bastan assagi gezdik. Bizim soyledigimiz sey de onceligin normal dogum olmasi. sezeryan hep bir alternatif ama durup dururken korkuyorum diye sezeryanin tercih edilmemesi gerektigi uzerine konustuk. Ve evet dikis izi kalmiyorbelki ama ne yazik ki karin bolgesindeki hissizlik asla gecmeyecek. bu dogumda nasip olursa bende ssvd deneyecegim ama garantisi var mi yok. bakalim nasil gelnek isteyecek bebek :)

bende gazete okumustum, doktorlar sezeryane donmek icin cok ugrasiyor ve anne sezeryan kabul etmiyor ve ne yazik ki annede bebekte kurtulamiyor....

Hal
Ben zaten senin yada arkadaşların söylediğine tepki olarak söylemiyorum. Korkanlar rahat olsun sadece.
hala hissizlik mi yaşıyorsun. Benim şuan hiçbir şikayetim yok Çok şükür. Ssvd düşünüyorum denemeyi. Düşük yaptığım hamileliğimde doktorum çok riskli ben almam o riski dedi. Şuankiyle konuşmadım. En azından hafifte olsa sancılarım başladığında sezeryana alsın istiyorum. O sancı doğumu yavrunun gelmek istediğini vs hissettiriyor insana. Ben gelmek istiyo oğlum diyerek gittim. En azından normal doğumdan korkan arkadaşlar o sancıları hissedin. Onun bile manevi havası var

Evet haklısın şartlar ne gerektiriyorsa öyle olmalı keyfi değil .

bende gazete okumustum, doktorlar sezeryane donmek icin cok ugrasiyor ve anne sezeryan kabul etmiyor ve ne yazik ki annede bebekte kurtulamiyor....
Evet haklısın şartlar ne gerektiriyorsa öyle olmalı keyfi değil .
yok Keyfi hareket etmezler zaten. Ama çevreden çok etkileniyorlar. Ben kv hep dua ediyordu kesip biçilmek kolay mı inşallah normal olur kızım diye. Okadar etkilenmişimki çevremden ameliyata girerken beni kesecekler diye ağladım. Ben bekleyip sezeryana alınan çok arkadaş gördüm boşuna beklemek istemedim artık. Ablamda da sancıların etkisiyle kordon dolanmıştı çok zor kurtardılar normal doğumla. Onun durumuna düşmekten korktum. 17 saat sancı az değil yetsin artık dedim. Ama eşim bunları bilmediği için denemek istedi. Ablamı bilmesem bende diretebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…