2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O
sancıyı yaşamak bile çok güzel ve aynen benim sütüm geldi ama azıcıktı. O da fazla zorlanadığım ve yorgun düştüğüm için. 3 gün sonra toparlandım.

Dün akşam aynı odada bulunmadık hiç.. yemeği bile eşim hazırladı. Eşime de dedim sende yaklaşma babana senden de bana geçebilir diye. Çok zor durumdayım anlamadığım daha neler var. Kendimde çok takıntılı biriyim hemen kafama takıp üzüyorum kendimi. Bebegime bişey olmaz inşallah

Beyazım çokk okul açılacak.. öğretmenim görüntümden ben bile hoşlanmıyorum.. Bende boyasam diyorum ama bilemiyorum da
Benim beyaz yok boyamiyorum ama hamilelikle ilgili izledigim cogu videoda 14. haftadan sonra amonyaksiz boyayla 2 ayda bir boyuyorlar.Bitkisel organik falan olmasi onemli ama en onemli nokta amonyaksiz olmasi diyolar.Siz yine de doktora da sorun.

benim annemde bana hamile iken sürekli böbrek sıkıntısı çekmiş. alkolsüz bira içermiş sürekli. malt içeceklerine falan bak sende istersen. idrar söktürücü onlar.
Maltana içiyorum canım inş geçer söyledigin için sağol evet güzel idrar söküyorlar bende bol suyla destekliyorum ama dün bugün agrım arttı belki atıyorumdur kumları

Ben de sormustum en erken 18. Hafta canim
Cok gec ama 18 ya
Doktor sık ultrasona girmemi istemiyor.dün tatil donusu araba arizalandi ve dumanlar icinden canimizi zor kurtadik.oglumu esim cikarmis ben goremedim arabanin bos oldugunu gore gore tekrar dumana daldim cok kotu anlardi.hala icim titriyor.cok sukur kanamam yok bu yuzden doktor bakmak istemicek bir hafta oldu daha bakali zaten.en azindan ordan kalp atisini duyayim demistim

Bende şu an kemoterapi radyoterapi ve tomografiye maruz kalmış biriyle aynı ortamdayım.tedavi ilk başladığında Dr.a sormuştum kanıtlanmış bir zararı yok ama tedbiren uzak durmayı tavsiye ediyoruz demişti.hatta hamileyken ışın alanlar bile var demişti o beni biraz rahatlattı.Elimizden geldiğince uzak durmaya çalışcaz tabi eşinizn başka çaresi olsa eminim yapardı.Allah yardımcınız olsun.

Çok geçmiş olsun. Bişi yoktur inşallah.

Kizlar gunaydin bi kacgundur girememistim ins hepiniz iyisinizdir.
Size bisey sorucam aile hekimliklerinde hemsireler bebegin kalp atisini bir cihazla dinliyorlar ya onunla en erken hangi haftada duyabiliyorlar bilginiz var mi ?

Çok geçmiş olsun dün bana da 16 da dediler sağlık ocaginda

Hanımlar Günaydın 12.haftalardan sonra hala mide ekşisi yanması bulantı yaşayan var mı. ..Gün boyunca eksime oluyor bende aksam yemegi çok az yesem de arkasından lavaboya koşuyor yediklerimi sindiremiyorum ne zaman bitecek acaba

Allah a emanetler canım, sen elinden geldiğince korun. İlk doktor randevunda da ayrıntılı şekilde konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…