2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok sevindim senin adına tatlım inş bende normal düzeylere geçerim bugün fena belim ageıyor belkide kum döküyorum

Çok su iç geçecek inş. Demek ki biz çabuk kapıyoruz. Benim de sabah sağ böbreğim sancıdı biraz, şu an bişi yok gibi. Ben organik yaban Mersin'i suyu da içiyorum, sen de iç bence.

14.haftya kadar devam etti bende de doktir gaviscon surup verdi ama fayda etmiyordu geceleri bile uyuyamiyordym mide yanmasindan zaten o yapiyor bulantiyi da.kontrolde doktora soyledim agir yasiyirsun ilac kulanman lazim dedi ilac verdi 5 gundur cok rahatim elhamdulillah.

Nerdesin? ssvd yi destekleyen bir doktora gitmen lazim. doktorlar risk almiyorlar direk kestirip atiyorlar. benim avantajim ben yurtdisindayim. doktorum bana direk sartlarin uygunsa ssvd denicez olmazsa sezeryan dedi

Maltana içiyorum canım inş geçer söyledigin için sağol evet güzel idrar söküyorlar bende bol suyla destekliyorum ama dün bugün agrım arttı belki atıyorumdur kumları

Evet atma kismi sancılı oluyor umarim. Bir an once atar kurtulursun.

Hangi yağı kullanıyorsun?
Shea butter kullaniyorum. Loccitane in. Ben yuzum icin kullaniyorum onu normalde.onarici ozelligi var. Gogus uclarima çok iyi geldi aninda yumusatip agriyi geciriyor.

Çok geçmiş olsun, merak etme iyidir bebiş, biraz heyecan yaşamıştır :)

Evet atma kismi sancılı oluyor umarim. Bir an once atar kurtulursun.

Shea butter kullaniyorum. Loccitane in. Ben yuzum icin kullaniyorum onu normalde.onarici ozelligi var. Gogus uclarima çok iyi geldi aninda yumusatip agriyi geciriyor.

Evde var bende de, her şeye iyi geliyor zaten :) ben de dün akşam normal çatlak kremi sürmüştüm, yumuşacık yapmış.

17 saatten sonra ben epidural almamissam doktor demesede sezeryan diye diretirdim sanirim aci esigi cok yuksek olan bi arkadasim martta epuduralsiz nornal dogum yapti, 6cm den sonra doguma kadar tam 15 saat ugrasti. doktorlar tam sezeryane donuyoruz dedigi an gerceklesmis dogum. bi diger arkadasim 10 gun once toplam 3 saatte dogurdu :) sansimiz yaver gider insallah

Bana da rennie Duo verdi ama dediğin gibi ise yaramiyor

mide yanması benim yıllardır çilemdi. di diyorum ilaç milaç kar etmedi hiç. sonuna çareyi karbonatta buldum.bildiğin mutfak akrbonatı ingiliz mingiliz değil yani bir kaşık karbonat yutuyorum. üstüne 1 bardak ılık su. karbonat baz mide yanması ise asit kaynaklı. birbirini nötrlüyor. yanma falan kalmıyor. aynı şeyi idrarda yanma içinde kullanıyorum. bu sefer ılık suya 1 kaşık karbonat atıp su içiyorum. üstüne 1 bardak daha su. idrardaki yanmayıda geçiriyor.

Çok su iç geçecek inş. Demek ki biz çabuk kapıyoruz. Benim de sabah sağ böbreğim sancıdı biraz, şu an bişi yok gibi. Ben organik yaban Mersin'i suyu da içiyorum, sen de iç bence.
Bulursam içerim canım markete sordum gelmemişti geziniyim bakıyım
Aynen demekki bünye zayıf kızımda böyle bişi görmedim bu 2 numarada gördüm

Karbonati ben de iciyorum canim normalde gercekten cok ise yariyor ama o bile fayda vermedi bu donemde mecburen ilac verdi b grubuymus zaten ins bisey olmaz

İnşallah cnm. Hepimizin inşallah. Doktor çok önemli. Benim doktorum üçkağıtçı değilldi. Bebeğin kafası büyükk. 10 cm geçerse sezerryan olur. Risk alamam dedi. Ben inandım. Doğuma 10 gün kala 3-4 günde bir kontrole gittim. Birinde kendi doktorum izindeydi öbür doktora gittim. Kadın 3 gün önce 9,5 olan kafayı 10,5 dedi. Sezeryana almalıyım dedi. Eşim son dk doktor değişmez dedi. Kendi doktorumuz gelsin izinden bekleriz dedik. Zaten o doktor hastanenin ortağıymış ve sezeryanıyla ünlüymş . Kendi doktorumuz en son kontrol için verilerime baktı. Allah allaah. 3 günde bu kafa bu kadar mı büyür mü yaaa dedi. Ölçtü defalarca neyse dedi satmadı meslektaşını. Çok suratsız fazla konuşmayyan bir adamdı. Ama dürüsttü. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi yüreklendim dayandım
Şuan denizlideyim. Burdaki doktorum da çok iyi. Aşırı yoğun bir ay öncesindden randevuu almak gerekiyo. Ssvd yi haftaya kontrolümde soracağım.

15 haftadadayim eskisi kadar kusmam yok ama bulanti ve hazimsizlik hala devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…