- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.881
Cok sevindim senin adına tatlım inş bende normal düzeylere geçerim bugün fena belim ageıyor belkide kum döküyorum
Offf yaaa troidim yine yukselmis cok degil aslinda TSH 4.20`ye cikmis. Aman takmicam valla ilacimi artiririm duser.
14.haftya kadar devam etti bende de doktir gaviscon surup verdi ama fayda etmiyordu geceleri bile uyuyamiyordym mide yanmasindan zaten o yapiyor bulantiyi da.kontrolde doktora soyledim agir yasiyirsun ilac kulanman lazim dedi ilac verdi 5 gundur cok rahatim elhamdulillah.Hanımlar Günaydın 12.haftalardan sonra hala mide ekşisi yanması bulantı yaşayan var mı. ..Gün boyunca eksime oluyor bende aksam yemegi çok az yesem de arkasından lavaboya koşuyor yediklerimi sindiremiyorum ne zaman bitecek acaba
Hal
Ben zaten senin yada arkadaşların söylediğine tepki olarak söylemiyorum. Korkanlar rahat olsun sadece.
hala hissizlik mi yaşıyorsun. Benim şuan hiçbir şikayetim yok Çok şükür. Ssvd düşünüyorum denemeyi. Düşük yaptığım hamileliğimde doktorum çok riskli ben almam o riski dedi. Şuankiyle konuşmadım. En azından hafifte olsa sancılarım başladığında sezeryana alsın istiyorum. O sancı doğumu yavrunun gelmek istediğini vs hissettiriyor insana. Ben gelmek istiyo oğlum diyerek gittim. En azından normal doğumdan korkan arkadaşlar o sancıları hissedin. Onun bile manevi havası var
Maltana içiyorum canım inş geçer söyledigin için sağol evet güzel idrar söküyorlar bende bol suyla destekliyorum ama dün bugün agrım arttı belki atıyorumdur kumları
Shea butter kullaniyorum. Loccitane in. Ben yuzum icin kullaniyorum onu normalde.onarici ozelligi var. Gogus uclarima çok iyi geldi aninda yumusatip agriyi geciriyor.Hangi yağı kullanıyorsun?
Cok gec ama 18 ya
Doktor sık ultrasona girmemi istemiyor.dün tatil donusu araba arizalandi ve dumanlar icinden canimizi zor kurtadik.oglumu esim cikarmis ben goremedim arabanin bos oldugunu gore gore tekrar dumana daldim cok kotu anlardi.hala icim titriyor.cok sukur kanamam yok bu yuzden doktor bakmak istemicek bir hafta oldu daha bakali zaten.en azindan ordan kalp atisini duyayim demistim
kızlar selam
kasıklarımda sabahtan beri iğne batma hissi var neden olur böyle ilk defa oldu.
Evet atma kismi sancılı oluyor umarim. Bir an once atar kurtulursun.
Shea butter kullaniyorum. Loccitane in. Ben yuzum icin kullaniyorum onu normalde.onarici ozelligi var. Gogus uclarima çok iyi geldi aninda yumusatip agriyi geciriyor.
yok Keyfi hareket etmezler zaten. Ama çevreden çok etkileniyorlar. Ben kv hep dua ediyordu kesip biçilmek kolay mı inşallah normal olur kızım diye. Okadar etkilenmişimki çevremden ameliyata girerken beni kesecekler diye ağladım. Ben bekleyip sezeryana alınan çok arkadaş gördüm boşuna beklemek istemedim artık. Ablamda da sancıların etkisiyle kordon dolanmıştı çok zor kurtardılar normal doğumla. Onun durumuna düşmekten korktum. 17 saat sancı az değil yetsin artık dedim. Ama eşim bunları bilmediği için denemek istedi. Ablamı bilmesem bende diretebilirdim.
Bana da rennie Duo verdi ama dediğin gibi ise yaramiyor14.haftya kadar devam etti bende de doktir gaviscon surup verdi ama fayda etmiyordu geceleri bile uyuyamiyordym mide yanmasindan zaten o yapiyor bulantiyi da.kontrolde doktora soyledim agir yasiyirsun ilac kulanman lazim dedi ilac verdi 5 gundur cok rahatim elhamdulillah.[/QUOTE
ben bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama onun içinde shea nın vücut için olanını alacağım..Evde var bende de, her şeye iyi geliyor zaten :) ben de dün akşam normal çatlak kremi sürmüştüm, yumuşacık yapmış.
mide yanması benim yıllardır çilemdi. di diyorum ilaç milaç kar etmedi hiç. sonuna çareyi karbonatta buldum.bildiğin mutfak akrbonatı ingiliz mingiliz değil yani14.haftya kadar devam etti bende de doktir gaviscon surup verdi ama fayda etmiyordu geceleri bile uyuyamiyordym mide yanmasindan zaten o yapiyor bulantiyi da.kontrolde doktora soyledim agir yasiyirsun ilac kulanman lazim dedi ilac verdi 5 gundur cok rahatim elhamdulillah.
Bulursam içerim canım markete sordum gelmemişti geziniyim bakıyımÇok su iç geçecek inş. Demek ki biz çabuk kapıyoruz. Benim de sabah sağ böbreğim sancıdı biraz, şu an bişi yok gibi. Ben organik yaban Mersin'i suyu da içiyorum, sen de iç bence.
Karbonati ben de iciyorum canim normalde gercekten cok ise yariyor ama o bile fayda vermedi bu donemde mecburen ilac verdi b grubuymus zaten ins bisey olmazmide yanması benim yıllardır çilemdi. di diyorum ilaç milaç kar etmedi hiç. sonuna çareyi karbonatta buldum.bildiğin mutfak akrbonatı ingiliz mingiliz değil yanibir kaşık karbonat yutuyorum. üstüne 1 bardak ılık su. karbonat baz mide yanması ise asit kaynaklı. birbirini nötrlüyor. yanma falan kalmıyor. aynı şeyi idrarda yanma içinde kullanıyorum. bu sefer ılık suya 1 kaşık karbonat atıp su içiyorum. üstüne 1 bardak daha su. idrardaki yanmayıda geçiriyor.
İnşallah cnm. Hepimizin inşallah. Doktor çok önemli. Benim doktorum üçkağıtçı değilldi. Bebeğin kafası büyükk. 10 cm geçerse sezerryan olur. Risk alamam dedi. Ben inandım. Doğuma 10 gün kala 3-4 günde bir kontrole gittim. Birinde kendi doktorum izindeydi öbür doktora gittim. Kadın 3 gün önce 9,5 olan kafayı 10,5 dedi. Sezeryana almalıyım dedi. Eşim son dk doktor değişmez dedi. Kendi doktorumuz gelsin izinden bekleriz dedik. Zaten o doktor hastanenin ortağıymış ve sezeryanıyla ünlüymş . Kendi doktorumuz en son kontrol için verilerime baktı. Allah allaah. 3 günde bu kafa bu kadar mı büyür mü yaaa dedi. Ölçtü defalarca neyse dedi satmadı meslektaşını. Çok suratsız fazla konuşmayyan bir adamdı. Ama dürüsttü. Çok rahat normal doğum yaparsın dedi yüreklendim dayandım17 saatten sonra ben epidural almamissam doktor demesede sezeryan diye diretirdim sanirimaci esigi cok yuksek olan bi arkadasim martta epuduralsiz nornal dogum yapti, 6cm den sonra doguma kadar tam 15 saat ugrasti. doktorlar tam sezeryane donuyoruz dedigi an gerceklesmis dogum. bi diger arkadasim 10 gun once toplam 3 saatte dogurdu :) sansimiz yaver gider insallah
Benimkinin uçlar füze gibi zaten dahada büyümesinSadece uçları hassas canım, bir de galiba uçlar büyüyecek artık.
15 haftadadayim eskisi kadar kusmam yok ama bulanti ve hazimsizlik hala devam yaniHanımlar Günaydın 12.haftalardan sonra hala mide ekşisi yanması bulantı yaşayan var mı. ..Gün boyunca eksime oluyor bende aksam yemegi çok az yesem de arkasından lavaboya koşuyor yediklerimi sindiremiyorum ne zaman bitecek acaba
İnş şekerimEvet atma kismi sancılı oluyor umarim. Bir an once atar kurtulursun.
Shea butter kullaniyorum. Loccitane in. Ben yuzum icin kullaniyorum onu normalde.onarici ozelligi var. Gogus uclarima çok iyi geldi aninda yumusatip agriyi geciriyor.
Kanıtlanmış bir sakıncası yokmuş boyanın.. o yüzden ben sorun etmedimBeyazım çokk okul açılacak.. öğretmenim görüntümden ben bile hoşlanmıyorum.. Bende boyasam diyorum ama bilemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?