- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.221
Merhaba eski mesajlarda konuşmuştuk ben de geçtiğimiz cumartesi öğrendim aynı problem bende de var. Ancak benzer durumda olan çok kişi duydum ve ilerleyen haftalarda yukarı cikabiliyormus. Moral bozmamak en iyisi sanırım. Ben de kasilma da var bakalım umarım sorun olmadan atlatırız bunları.Kızlar merhabalar eror veriyorum
Ne zamandır tam rahmimim olduğu yerde acı Ve ağrı hissediyordum doktora gitmek istedim fakat randevu bulamadım dün altı saatlik bir yolculuk yaptım bugün kendi doktoruma muayeneye gittim ne yazıkki plasentam aşağı daymış rahme üç santim yaklaşmış doktor çok ayakta kalmam ama kendimi yormama mı söyledi ve sanırım ağzından kaçırdı bir hastası bu şekilde kanaması olmuş ve acil ameliyata alınmış
Genelde yazdıklarınızı okuyorum ama böyle bir sıkıntısı olanı hatırlamıyorum Bu konu hakkında fikri olan var mı ne derece ciddi bir de dört hafta önce başka bir doktora gittiğimde böyle bir şeyden bahsetmemişti acaba görmedi mi yoksa bu dört hafta içinde mi oldu
Canım bence 1-2 aya hazırla fazla ağırlaşmadanKızlaaarCimcimenin oda takımı geldi ama kurmadık eşimle konuştuk Ekim ayı bi girsin dedik erken geldi bana kurmak için sizce en uygun zaman ne zaman
Canım en son ne zaman kontrole gittin başından beri mi var yoksa sonradan mıMerhaba eski mesajlarda konuşmuştuk ben de geçtiğimiz cumartesi öğrendim aynı problem bende de var. Ancak benzer durumda olan çok kişi duydum ve ilerleyen haftalarda yukarı cikabiliyormus. Moral bozmamak en iyisi sanırım. Ben de kasilma da var bakalım umarım sorun olmadan atlatırız bunları.
En uygun zaman bence senin kurmak istedigin zaman :) biz sadece yatak alacagiz onuda ocak ortasinda anca kurariz nasip olursa :)
Canım bence 1-2 aya hazırla fazla ağırlaşmadan
amin cnmAy tatlis cimcimeye bak sen kıymetli oacam ben hep erkeklerin icinde dedi maşallah suphanallah
cok fark vardi mide bulantisi oglumda yok gibiydi ama bu bebiste cok bulanti asiri tiksinme kalcalarin genislemesi karnim yaygan olmasi halsizlik bu gebeligimde cok vardi istahsizlik aklima gelen bunlar vnmGözün aydin benimde ilki erkek ikinciyide kiz istiyoduk ama bacakları kapalı tahminen erkek dedi sende iki hamileliğin arası farkliliklar var mıydı
KızlaaarCimcimenin oda takımı geldi ama kurmadık eşimle konuştuk Ekim ayı bi girsin dedik erken geldi bana kurmak için sizce en uygun zaman ne zaman
Teşekkür ederim canım evet erkeklerin maşallahi varMaşallah erkeklerimiz çoğalıyor gozun aydin canm
Kızlar merhabalar eror veriyorum
Ne zamandır tam rahmimim olduğu yerde acı Ve ağrı hissediyordum doktora gitmek istedim fakat randevu bulamadım dün altı saatlik bir yolculuk yaptım bugün kendi doktoruma muayeneye gittim ne yazıkki plasentam aşağı daymış rahme üç santim yaklaşmış doktor çok ayakta kalmam ama kendimi yormama mı söyledi ve sanırım ağzından kaçırdı bir hastası bu şekilde kanaması olmuş ve acil ameliyata alınmış
Genelde yazdıklarınızı okuyorum ama böyle bir sıkıntısı olanı hatırlamıyorum Bu konu hakkında fikri olan var mı ne derece ciddi bir de dört hafta önce başka bir doktora gittiğimde böyle bir şeyden bahsetmemişti acaba görmedi mi yoksa bu dört hafta içinde mi oldu
Badana yapicakmisiniz simdiden yapinda kokusu ciksin sende soluma zaten boya kokusunu dikkat etKızlaaarCimcimenin oda takımı geldi ama kurmadık eşimle konuştuk Ekim ayı bi girsin dedik erken geldi bana kurmak için sizce en uygun zaman ne zaman
Bence kurun sürekli odayı havalandırın yeni mobilya kokusu gitsin :)
Sanirim artik bel güçlendirme hareketleri yapmak gerek yavas yavas gebelere ozel olan hareketlerdenMerhaba kızlar..16+4 üm bugün.ama bende son bir haftadr aşırı bir bel aşrısı..azıcık iş yapıyım belim kopuyo, yada yürüyeyim..arada bir kasık yada rahimdede anlık ağrılar olabiliyor.varmı böyle bir durum yaşayan?
Sut icin zorlamiyorum kendimi ben ya sindirme zorlugu yapabiliyor zaten sut bende de karin agrisi yapiyor gaz da yapiyor. ben yogurda abandim valla ondan alacagim vitamini ondan alirim napim :)Bnde de bulanti yapiyo canm sut urunlerinden midem bulaniyo ama bebek icin sut cok onemliymis bn suru kaynatiyorum biraz sogutuyorum ılık oluyo biraz tarçın birde bal cok guzel oluyo inan miden bulanmaz canm bnce bi dene inşallah icebilirsin
Ekimde çok geç sayılmaz. Ben de 1 ay sonraya falan başlamayı düşünüyorum şu detaylı ultrason vs geçsin erkek dediler kesin olarak ama yine de iyice netleşşin istıyorum :)Canım eylülün ortasında abim askere gidicek annemler filan gelen giden olcağından yoğun olucak babam ben odasını boyarım oda takımını kurarım dedi o yüzden ekim ayının girmesini beklicen ama ekimden sonrasınada kalmak istemiyorum anca eksikleri tamamlarım çünkü. Sen başladın mı hiç hazırlıklara
Olsun canm ya zaten en onemlisini yiyebiliyomusun ya :)))bnde yoğurt yemeye calismam lazim sutlede olmuyoSut icin zorlamiyorum kendimi ben ya sindirme zorlugu yapabiliyor zaten sut bende de karin agrisi yapiyor gaz da yapiyor. ben yogurda abandim valla ondan alacagim vitamini ondan alirim napim :)
Kızlar merhabalar eror veriyorum
Aynen cnm sadece peynir yiyebiliyorum vijdan azabı duyuyorum icemedigim icin .Laktoz toleransin olabilir.Bende icmiyirum ama surekli yogurt peynir yiyorum sorun olmaz dedi doktorum.
Oo cnm onu hic icemem ben aslinda doktora sikatetimi gittigimde soyledim kusuyorum diye oda ben migde bulantısı olan hastayı severim dedi 20 haftada devam ederse ozaman bakarız dedi sut yumurtaya yapıcak birsey yok zehirleniyorum sanki ıcince allah korusun bebislerimiziBnde de bulanti yapiyo canm sut urunlerinden midem bulaniyo ama bebek icin sut cok onemliymis bn suru kaynatiyorum biraz sogutuyorum ılık oluyo biraz tarçın birde bal cok guzel oluyo inan miden bulanmaz canm bnce bi dene inşallah icebilirsin
Benim cok yakin arkadasimda gecen sene oldu canim. Cok fazla bilgim yok ama kesinlikle vajinal muayene yapilmamasi lazim. Arkadasimin doktoru mantar kontrolu yapicam diye vajinal olarak akinti ornegi almak istemis cok ciddi kanama oldu. Zaten o zaman ogrendi plesentasinin asagida oldugunu ve doktorunu hemen degistirdi. Sonra 3 hafta hic kalmadan yatti. Eger yatarsan yukari cikiyormus. Sonra 4 cm kadar yukari cikti ve 48. Haftada sezeryan dogumunu yapti. Yani yatmak dinlenmek en onemli tedavisi.Kızlar merhabalar eror veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?