2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba eski mesajlarda konuşmuştuk ben de geçtiğimiz cumartesi öğrendim aynı problem bende de var. Ancak benzer durumda olan çok kişi duydum ve ilerleyen haftalarda yukarı cikabiliyormus. Moral bozmamak en iyisi sanırım. Ben de kasilma da var bakalım umarım sorun olmadan atlatırız bunları.

Canım en son ne zaman kontrole gittin başından beri mi var yoksa sonradan mı

En uygun zaman bence senin kurmak istedigin zaman :) biz sadece yatak alacagiz onuda ocak ortasinda anca kurariz nasip olursa :)

İnşallah canım ne kadar heveslide olsam yinede biraz zaman geçsin istiyorum açıkçası allah korusun insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo :) badana filan yaptırıcam ekimde hem

Canım bence 1-2 aya hazırla fazla ağırlaşmadan

Canım eylülün ortasında abim askere gidicek annemler filan gelen giden olcağından yoğun olucak babam ben odasını boyarım oda takımını kurarım dedi o yüzden ekim ayının girmesini beklicen ama ekimden sonrasınada kalmak istemiyorum anca eksikleri tamamlarım çünkü. Sen başladın mı hiç hazırlıklara

Gözün aydin benimde ilki erkek ikinciyide kiz istiyoduk ama bacakları kapalı tahminen erkek dedi sende iki hamileliğin arası farkliliklar var mıydı
cok fark vardi mide bulantisi oglumda yok gibiydi ama bu bebiste cok bulanti asiri tiksinme kalcalarin genislemesi karnim yaygan olmasi halsizlik bu gebeligimde cok vardi istahsizlik aklima gelen bunlar vnm

Geçmiş olsun bence zaruri ihtiyaçların dışında kalkma dinlen ayağını dik öyle uzan normale dönene kadar riske atmaya değmez bu tür şeyler canım

Sanirim artik bel güçlendirme hareketleri yapmak gerek yavas yavas gebelere ozel olan hareketlerden

Sut icin zorlamiyorum kendimi ben ya sindirme zorlugu yapabiliyor zaten sut bende de karin agrisi yapiyor gaz da yapiyor. ben yogurda abandim valla ondan alacagim vitamini ondan alirim napim :)

Ekimde çok geç sayılmaz. Ben de 1 ay sonraya falan başlamayı düşünüyorum şu detaylı ultrason vs geçsin erkek dediler kesin olarak ama yine de iyice netleşşin istıyorum :)

Sut icin zorlamiyorum kendimi ben ya sindirme zorlugu yapabiliyor zaten sut bende de karin agrisi yapiyor gaz da yapiyor. ben yogurda abandim valla ondan alacagim vitamini ondan alirim napim :)
Olsun canm ya zaten en onemlisini yiyebiliyomusun ya :)))bnde yoğurt yemeye calismam lazim sutlede olmuyo

Merhabalar muhtemelen bu dört hafta içinde olmuştur çünkü plesantanin tam gelişimi bu haftalara denk geliyor bir önceki kontrolde görmemiş olması normal ama asıl sabit yerini 20li haftalarda alıyor yani çok büyük ihtimalle yeri değişecek ve yukarı çıkacaktır ancak 20. Haftanız dolana kadar çok dikkat etmelisiniz mümkünse hic ayağa kalkmadan yatın

Oo cnm onu hic icemem ben aslinda doktora sikatetimi gittigimde soyledim kusuyorum diye oda ben migde bulantısı olan hastayı severim dedi 20 haftada devam ederse ozaman bakarız dedi sut yumurtaya yapıcak birsey yok zehirleniyorum sanki ıcince allah korusun bebislerimizi

Benim cok yakin arkadasimda gecen sene oldu canim. Cok fazla bilgim yok ama kesinlikle vajinal muayene yapilmamasi lazim. Arkadasimin doktoru mantar kontrolu yapicam diye vajinal olarak akinti ornegi almak istemis cok ciddi kanama oldu. Zaten o zaman ogrendi plesentasinin asagida oldugunu ve doktorunu hemen degistirdi. Sonra 3 hafta hic kalmadan yatti. Eger yatarsan yukari cikiyormus. Sonra 4 cm kadar yukari cikti ve 48. Haftada sezeryan dogumunu yapti. Yani yatmak dinlenmek en onemli tedavisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…