2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben bennn
Sol kasıgım hala agrıyor ya canım yanıyor agrısından

Kızlar sürekli acıkıyorum sürekli sürekli
Zaten şimdiden 4kilo aldım
Ay nolur bizde acıkıyoruz diin bana

bende acıkıyorum ama çok komik, böyle aç değilim 5 dakika geçiyor deli gibi açım. ve mide ağrısı çekiyordum ya, galiba gece midem boş kalırsa oluyor. iki gecedir süt içip yatıyorum daha rahat midem.

Ayyy çocuklar vardır ya evde yaparız yemezler misafirlikte aç bırakmışız gibi davranırlar
Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyom

Sabah zaten aç karnına hiç dolanamıyorum bayılasım geliyor yemek yiyorum şimdi ne yesem diyorum

Aynen tatlim ya artik kim ararsa yemk var gel diye ariyo bnde gidiyorum ac biraklmis gibi doya doya yemk yiyorum birde yetmezmis gibi bir tabak ta veriyorlar utanmadan aliyorum suanda bi tabak yemkle arkadasimdan geldim utanıyorum ama napiyom

Çok iyi yaa keşke beni de öyle çağırıp bir de üstüne eve tabak verseler

Bnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece

Bnm acıkmıyorum şimdilik canlar sadece eskiden 2 öğün yerdim sabah akşam olarak şimdi akşama kadar duramıyorum öğlen öğününü koydum tekrar hayatıma :) Arada meyve sadece
Evet sabah akşam yapınca migrenim tutuyor zaten çok sık başım agrıypr bir de aç kalırsam fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…