2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banaysa doktorum ikinci sezeryanda olusabilecek komplikasyonlarla normalde olusabilecek komplikasyonlar arasinda pek bir fark yok dedi. Doktor milleti bir ilginc.
Benim ilk hamileligim sezaryan dogum bu ikinci arasi 12 yil olucak ama doktorum ilk sezaryan ikinciyi normal yapabilirsin ama yapmasan daha iyi olur senin icin dedi ven astim hastasiyim dogum aninda panikle astim krizim tutar diye korkuyo sanirim

Benim ilk hamileligim sezaryan dogum bu ikinci arasi 12 yil olucak ama doktorum ilk sezaryan ikinciyi normal yapabilirsin ama yapmasan daha iyi olur senin icin dedi ven astim hastasiyim dogum aninda panikle astim krizim tutar diye korkuyo sanirim

Belki o yuzden demistir bilemeyiz. benim ikisinin arasi 3.5 sene olmus olucak nasipse. dedigim gibi bu sefer ki doktorum aksi bir durum olmazsa normal deneyecegiz. bir daha ameloyat olmandan iyidir dedi. bakalim neler bekliyor bizi :)

Kizlarrr sancilandim hastaneye gittim rahim agzina bakmam lazim dedi vajinal ultrasonda bakti acaba bi zarari olurmu bebege

Kizlarrr sancilandim hastaneye gittim rahim agzina bakmam lazim dedi vajinal ultrasonda bakti acaba bi zarari olurmu bebege
Sizin plasenta yerinde bir sorun yoktu değil mi? Benim internette gördüğüm asagidaysa vajinal muayene sakıncalı olabilir diyor. Ben o yüzden baktirmak istemiyorum elzem olmadıkça. Ama sizinki normalse birşey olmaz sanırım. Kendi doktorum idrara sıkışık gelirsen yukarıdan da bakıp ölcebilirim demisti.

Evet dogru demis ama lekeden degil cig ette toksoplazma cok yuksek. Ben evde eldivenle yapiyorum Et kiyma islerini.

Ayyy didime benden selam soyle. Biz de mavisehire geliyoruz ama 2 yildir gidemedim...

Cok sukur asagda degldi canm cok sancilandim idrar tahlili yapti ama bsy cikmadi magnezyum eksikliginden olabilir dedu

6 aylık hamile arkadaşıma da magnezyum vermiş. Arkadaşım karın ağrısından duramıyordu. Rahim ağrısı değildi de mide ağrısıydı onun ki.
Banada yazdi canm o kadar kotu sacilandim ki hatta vajinama kadar kramp girdi bebege bakti rahim agzina bakti idrara bakti bsy yok buyuk ihtimal magnezyum eksikligi cok ayakta kalma bol su ic istirahat et dedi bugun biraz tazla hareket etmistim ayakta cok kalmistim ondandr diye düşünüyorum

Evet cnm anlamıştır doktor zaten. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…