2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herkese iyi bayramlar.gece iki defa bebekle alakalı resmen kabuslar gördüm.böyle kötü rüyalar görenler varmı canlar,çok etkisinde kaldım.

Herkese iyi bayramlar.gece iki defa bebekle alakalı resmen kabuslar gördüm.böyle kötü rüyalar görenler varmı canlar,çok etkisinde kaldım.
Mrb sanada iyi bayramlar canm bn hamile kaldigimdan beri o ruyalari görüyorum ilk baslarda korkuyordum simdi hic dikkate almıyorum sende takma kafana hamilelikte bu ruyalar cok goruluyormus

Ay canım ya hep bebeğimi kaybettiğimi düşürdüğümü gördüm onu gösterdiler falan inanılmaz etkilendim.heralde birde dün anlattığım gibi kızımda birşeyler dedi ya ondan da etkisinde kaldım.çok sağol cevap yazdığın için insan bir destek arıyor Liviya

Ay canm bn hep oyle gordum birde elimden aliyorlardi bebegimi aglayarak uyaniyordum gun boyu etkisinde kaliyordum agliyordum bi kitap okudum şeytan hamile kadini bebegiyle korkutmayi cok seviyormus birde psikolojik olarak ta anne bebegini cok dusundugu icin etkisinde kaliyo ve ruyasinda goruyormus sen etkilenmemeye bak rahat ol bebisin iyidr canm sen boyle stres yaparsan yavrunu uzersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…