2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben uzun zamandır hareketlerini hissediyorum amma ve lakin tekme yok hala,gebeliğin en çok özlediğim yanı oğlumda 17de hissetmiştim bunda daha erken olur mu dedim ama tık yok
ikinci gebelikte daha erken hissedilir derler ben daha hissedemedim tekme değil de belki kese hareketi hissediyor olabilirim ama emin olamıyorum

Herkese iyi bayramlar kizlarr bisey sorucam onceki yazilari tam okuyamadim ama benim bacak arkalarimda catlaklar olmaya basladi kirmizi sekilde daha cok erken degil mi yaa. Ne yapsam bilemiyorum bebe yagi surmeye basladim ama daha kotu olurmuyum bilmiyorum sizde catlamalar basladi mi neler kullaniyosunuz

Liviya sancılandın mı nasıl anladın plesanta asagıda diye mi ne dedi doktor sen nasılsın şimdi kadın Doğum doktoru var mı
Evet canm sancilandim uc gundur sol kasigimda cok sertlik ve sanci vardi bugun şiddetli oldu kAdin dogum aciline gittim vajinal ultrasonda baktilar rahim boyu iyi bebekte yerinde idrar tahlili yapti bsy cikmadi bugun butun gun ayaktaydim ondandr dedi magnezyum yazdi bugun yat dinlen dedi

Bununla geçmiş olsun canım bnm de ağrım oluyor misafir olduğu için ancak gece uzanabiliyorum ayakta kalmaktan olabilir

Çok çok geçmiş olsun canım aman dikkat bayram misafir gelir geçer sen ve bebiş önemli

helal olsun k v ve eltine kiymetini bil ben dusemedim cnm ondan imrendim allah agzinizin tadini bozmasin

Lierac en iyi geliyormuş, bu kremi alabilirsn.ben hiç kilo almadm henüz çatlak yok şimdilik

Günaydın kızlar Kontrole son 3 gün
Liviya gecmis olsun canim. Spazm da bel ve kasık sancılarına sebep olabiliyor kendini sıcak tutmaya da çalış.benim de agrilarim da çok şu sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…