- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.221
Carterstan aldım ben onlardan ama amerikadan. Türkiyedeki mağazalarda var mı bilmiyorum. Ama battaniye ile ilk zamanlar kundak altı bol şekilde yapılabilir bence sonrasında zaten yapmadım hiç. Ilk 15 günden eldivende takmadım kundakta yapmadim.
Ya ben de solumda sürekli birşeyler hissediyorum
Sertlik şişkinlik
Htta eşime dokunduruyorum Bak bebek burda diye
Ama doktorda ultrason ucu hiç orda değildi
Hep özel bölgeme çok yakın yerlerde
Göbekte bebek değil yağ varmış
Benim 2.oldugu halde hissetmeyip üstüne yanlış hissediyorum
Eşime diyorum belki orda da bebek var
Ya karnımda iki tane varsa
Adini biliyormusun? bi bakmak lazim belki internetten siparis verilebilir. ben deepysleepy gibi birsey varya onun kundagini gordum oda sevimli ve ise yarar gorundu bana. bu dediginide bi incelemek isterim. zaten almanyada hala bebekleri kundakliyorlar hemde gayet bizim eskiden bildigimiz gibi.
O uyandirinca olmazsin canim merak etme (ucan kalpler) insallah o gunler bi gelsin artik :))
aynen haklisin vall benm oglumda cok hatekeyliydi kundak olunca hareketleri kisitlanmis gibi geliyordu ama ins kizimda denemek nasip olurYeni dogum yapan bi arkadasim var, yeni dediysem kizi 7 aylik oldu. o hep kundak yapti. yapmadigim zaman uyandiriyor kendisini yapinca uyanmiyor guzelce uyuyor dedi. dusununce iste aklima geldi banada demislerdi yap yap diye ama ben yok iyi degil gerek yok diye yapmadim ve kizim cok cok hareketliydi, 4 aylikken surunmeye basladi solucan gibi sen dusun gerisini, surekli korkarak uyanirdi. Insallah bu kuzuyu kucagima alim, denilenleri dinlicem
hahahahaha ay ne güldüm sabah sabah :)yazdıklarında %100 sen haklısın ama boşvermeye çalış. bak kendin demiştin cahil ya da okumuş cahillerle uğraşmaya değmez, onlar için bebişi de üzme. erkekler de daha garantici, eşim doktor erkek dediğince kesinmi diye 3 kere sordu :) pipiyi gösterdi, o kesin pipi mi dedi :) güler misin ağlar mısın :) ben doktorun yerinde olsam yok böbrek derdim.
bencede bizim kv de tepki vermedi eşim böyle gözleri parlak sevinçli şekilde anne ne hissediyorsun dedihelal olsun iyi uapmissin haklisin valla hayallerimi boyle sacmaliklar bozmamali dogru diyosun
Carterstan aldım ben onlardan ama amerikadan. Türkiyedeki mağazalarda var mı bilmiyorum. Ama battaniye ile ilk zamanlar kundak altı bol şekilde yapılabilir bence sonrasında zaten yapmadım hiç. Ilk 15 günden eldivende takmadım kundakta yapmadim.
Günaydınbizim doktor 20 25 den sonra hissedersin dedi zaten 200 gr bsy canı neki tekmeleyince hissetceksin insanlar gazını tekmeleme sanıyor öyle bsy değil dedi
benim göbüş yağlı baya geç hissederim bence
ankarada olan var mı aranızda?
bende sevtap hamdemir kılıça gidiyorum :)Günaydındoktor öyle demiş ama ben ilk gebelikte 16dan sonra net hissettim 18de videolar var dönüyor dısardan görünüyor
Bu bebek tembel cıktı ama pek niyeti yok gibi
Bende ankaradayım. Memorialda nesrin fenere devam ediyorum. Ilk doğumumda orada nesrin hanimla olmuştu.
Tam bayram sonrası özellikle randevu almadımKizlar gunaydin herkese.Dun benimde randevum vardi oğlum iyi maşallah sorun yok 4lu tarama icin kan verdim umarim risk cok dusuk cikar bu sefer.Benim doktor başka bir hastasina beni cok benzetti surekli onunla kariştirip duruyor çok takildim buna bide bayram sonrasi acayip yoğun. Ayrintili ultrasonu bir ay sonra kendisi yapacakmis birde dişarda radyologa yonlendirecekmis iki kere ne gerek var anlamadim
Duymadim ben bu doktoru ama çok fazla doktor var. Doğum için nereyi düsünüyorsun?bende sevtap hamdemir kılıça gidiyorum :)
aşırı yoğunluğu haricinde memnunum
zayıflar çabuk hissediyormuş sanırım :)
Aynen zayıf olduğunuz için hissetmişsinizdirDuymadim ben bu doktoru ama çok fazla doktor var. Doğum için nereyi düsünüyorsun?
Kiloyla ilgilimi bilmiyorum ama ben çok kilo almıyorum hamileleikte belki bebek direk vuruyor tutturuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?