- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.041
E yani, ameliyathane de birçok alet kullanıyorlar, onlara karşı da koruyucu olmaz mı?
Yarin alir denerim canm cok saoltantum verde diye bir gargara var ben ondan çok memnunum birde onu dene bence.
Bana da aile hekimim kanın düşük, doktorun yazmasa ben yazacağım dedi ısrarla. Ben de kendi doktoruma güvendiğim için hayır yeterli kan seviyesi dedi. Aile hekimim yazsa da kullanamadım:))
Banada aile hekimim israr etti canm ama doktorum kullanma dedi kullanmicam ama degstricem doktorumu cok zor oluyo artkBenim tüpsüz, ama kendisi tüp doktoruydu, kalp atışını dinleyince değiştirebiliyorsun
Canım tutmamaya calıs oda yapıyor benımde rahımde cıkmıstı ıltıhap fıtıl vermıstı doktor kokuluydu akıntım ama böyle zehır gıbıydı sonra az az kaldı o xzaman ılac kullanmayalım hamılelıkte tamamen gecmez sırkelı suyla temızleyelım sılelım dedı bı sirkeli suyla silmeyi dene kuzumcanım yanlış yazmışım lökositmiş. bilmediğim şeyler olunca birbirine karışıyor:) bu nedemek anlamadım.?? su konusunda 2 litreyi buluyormuyum bilmiyorum.içmeyee zorluyorum kendimi de. birde işim gereği her gittiğim ortamda tuvalet bulamıyorum. tutmak zorunda kalıyorum. nasıl baş edicem bakalım
ben yürüyüşe başladım her yafta yürüyorduk dünden itibaren haftada 3 e cıkardık dün baya yürüdük eşimle 4 km yakın valla gazımda cıktı öyle rahatladım ki mışıl mışıl uyudumKızlar düzenli yürüyüş veya pilatese başlayan var mı
Ben de değiştirdim. Hem çok pahalı idi ,hem de çok uzaktı. Kendisine de bunu dile getirdim ama; zorlanıyorum, bugün sizinle son görüşmemiz:) , tavsiye ettiğiniz. Bu sürürçten sonra dikkat etmem gereken birşey var mı dedim. Pat diye kesmedim ilişkimi , oyüzden çok sıcak davrandı vedalaşırken De ,kullandığım ilaçları ne zaman bırakmam gerektiğine kdr anlattı bana.Banada aile hekimim israr etti canm ama doktorum kullanma dedi kullanmicam ama degstricem doktorumu cok zor oluyo artk
Benim ilki sezeryan canım normal istiyorum aslinda tabi o da bi ihtimal doktor bu yuzden de gerek yok dedi belki de.ilkini yaptiriyim baribence yaptırmak lazım, Allah korusun beklenmeyen bir anda başka bir yerde doğum yapmak zorunda kaldın, önlem alma şansı varken niye yaptırmayasın ki. 3 gün acır geçer bence.
Kizlar muayene esnasında doktoruma sormayı unuttum da ayrıntılı ultrason tarihini 21.haftami doldurdugum tarihe aldım ama sizce doğru mu? İnternette her sitede farklı farklı tarih aralıkları yaziyo en makulu ne zaman bilginiz var mı?
Kizlar muayene esnasında doktoruma sormayı unuttum da ayrıntılı ultrason tarihini 21.haftami doldurdugum tarihe aldım ama sizce doğru mu? İnternette her sitede farklı farklı tarih aralıkları yaziyo en makulu ne zaman bilginiz var mı?
Ya bnm doktorumda cok iyi aslinda ama ne tahlili varsa baska yerden istemiyo kendi anlasmali yerlere gonderiyo ayrntili ultrasonuda kendi istedigi yerde yaptr diyo fiyat 1100tl bnm bilgidim yer var cok uygun ve kendim bildigim yerde yaptrdm ona bakicakmis bugunde devlet hastanesinde dailiyede guatr falana baktriyorum gel bizim burda baktr diyo cok pahli geliyo artk ilk baslarda cokta zorlanmamistim ama artk yetiştiremiyoruz oyuzden bnde senin hibi konuşsam cok iyi olucak ama nasl konuscam cesaret edemiyorum canm yaBen de değiştirdim. Hem çok pahalı idi ,hem de çok uzaktı. Kendisine de bunu dile getirdim ama; zorlanıyorum, bugün sizinle son görüşmemiz:) , tavsiye ettiğiniz. Bu sürürçten sonra dikkat etmem gereken birşey var mı dedim. Pat diye kesmedim ilişkimi , oyüzden çok sıcak davrandı vedalaşırken De ,kullandığım ilaçları ne zaman bırakmam gerektiğine kdr anlattı bana.
ben başlıycam hamile pilatesine nasipse. ama sallıyorum 1 aydır. önce bayram geçsin tatilde yanmasın dedim. şimdide taşınacağım taşınalım o bitsin diyorum
geçen senede yıllık abonelik almıştım. 3 kere gittim
Canım tutmamaya calıs oda yapıyor benımde rahımde cıkmıstı ıltıhap fıtıl vermıstı doktor kokuluydu akıntım ama böyle zehır gıbıydı sonra az az kaldı o xzaman ılac kullanmayalım hamılelıkte tamamen gecmez sırkelı suyla temızleyelım sılelım dedı bı sirkeli suyla silmeyi dene kuzum
ben yürüyüşe başladım her yafta yürüyorduk dünden itibaren haftada 3 e cıkardık dün baya yürüdük eşimle 4 km yakın valla gazımda cıktı öyle rahatladım ki mışıl mışıl uyudum
eve gelir gelmez eşimle ikimiz yıkıldık :)
Selam kızlar bugün kocamin maaş kartını alıp kendimi yollara vurdum:)) telefonda konuştuğum üç farklı insan da bebek alisverisini abartma çok hızlı büyüyor dedi. Ama yine de iki takım yenidoğan iki adet yelek iki takım da yazlık 6 ay kiyafeti aldım :))) kendime de bisey alayim dedim hamile giyim bulamadim lcw de de hosuma giden bisey olmadi. Artık kendime internetten siparis veririm. Ayyyyyy bebek cicileri çok tatli oluyor yaaaaa
İyi de kendi cebinden mi çıkıyor, doktorun öyle bir teklifi bile olamaz. Öyle düşünüyorsa direkt değiştir. Söyleme bileYa bnm doktorumda cok iyi aslinda ama ne tahlili varsa baska yerden istemiyo kendi anlasmali yerlere gonderiyo ayrntili ultrasonuda kendi istedigi yerde yaptr diyo fiyat 1100tl bnm bilgidim yer var cok uygun ve kendim bildigim yerde yaptrdm ona bakicakmis bugunde devlet hastanesinde dailiyede guatr falana baktriyorum gel bizim burda baktr diyo cok pahli geliyo artk ilk baslarda cokta zorlanmamistim ama artk yetiştiremiyoruz oyuzden bnde senin hibi konuşsam cok iyi olucak ama nasl konuscam cesaret edemiyorum canm ya
online mağazalara bak canım :) ben bugün soobe ve trendyolu zengin ettim.Ben de bayramdı misafirdi derken hiç bişey almadım daha çorap bile :) Şimdidi dinlenmem gerekiyor yine alamıcam bir süre :) Halbuki kız olcak pembiş pembiş ciciler alcam diye ne hevesliydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?