2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
c
nm
allah hayirlisuyla giydirmeyi nasip etsin cnm en guzel alisveris bebek alisverisi keyifli

c

nm

allah hayirlisuyla giydirmeyi nasip etsin cnm en guzel alisveris bebek alisverisi keyifli
Amin canim gercekten magazalarda oturdum dinlendim kalktim baska bisey aldim yine oturdum yine kalktim doyamadim sevdim hepsini :)) çok biseyler almadim ama sanirim yanidogan 10 takima yaklasti daha alma diyorlar. Son zamanlarda belki yine alırım. Bundan sonra biraz daha büyük bedenler papyonlu kıyafetler battaniyeler nevresimler alirim artik:))

Benim cinsiyet hala belli değil hiçbir şey alamıyorum
bacım valla benim ki kız. ama o kadar çok değişti ki buaradaki arkadaşların cinsiyeti aldıklarımı korka korka alıyorum. 28 eylüle kadar şüphelerdeyim. hep sarı yeşil falan alıyorum çokta takma o yüzden :)

Homely_angel canım muhtemelen 17 kere falan sormuş olabilirim ama hiç hatırlamıyorum sen ne iş yapıyordun :)
cevaplayınca hatırlayacağım muhtemelen.

Ben makina mühendisiyim canım, 10 yıl inşaat sektöründe çalıştım. Son 6 yıldır yönetici olarak çalıştım, pek mühendislik yapmadım aslında. Ama günlük 4 saat yol çekip bir de işten çok bunalınca bir a4 kağıdıyla ev hanımlısına terfi ettim :)

senin iş zormuş gerçekten. benim çalışama saatim uzun ama en azından kendi işim. bütün gün ensedeyim.,
ayrıca söyleyince hatırladım işini yine sorarsam yine kusura bakma unutuyorum :)

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Gün içinde sürekli hareket ediyor mu? Yoksa ara ara mı? Birde hareketler mısır patlaması gibi mi yoksa tekmelemeyi hafifde olsa hissediyor musunuz?

Ara sıra hissediyorum ben, özellikle gece 10-11 gibi. İçerde bir kıpraşma gibi :)

senin iş zormuş gerçekten. benim çalışama saatim uzun ama en azından kendi işim. bütün gün ensedeyim.,
ayrıca söyleyince hatırladım işini yine sorarsam yine kusura bakma unutuyorum :)

Ben stresinden kafayı yiyordum artık, iyiki de bıraktım diyorum. Sor canım nolcak, sen kendi işin olarak ne yapıyorsun?

Ben buna terim bulmuştum, gıvıldama :)

Bu haftalarda normalmiş, boşuna evham yapma kendine. 20 den sonra bakacağız
Haklısın cnm :) 20 ye de birşey kalmadı. Şimdi ocak annelerine baktım. Onlarda bazen hissedemeyebiliyormuş. Demekki normal. Kıpırdasın diye kızım kızım diye sesleniyorum. Duyuyor mu bilmiyorum :)

Ciddi bir şekilde kız gibi hissediyorum bu bebek erkek çıkarsa baya şaşırıcaz 2li testte dr sadece kıza benzettim demişti ama hiç kesin değil dedi. Sonra başka dr erkek olabilir ama kordonu görüyorum galiba demişti

Bakalım sağlıklı olsunlar da kız olsun erkek olsun farketmez

Duzenli yuruyus yapiyorum ama ankarada pilates bulamadim

Ben aletli pilatese gitmiştim birebir hocayla çalıştığın için hamileysen hamile pilatesi de yaptırabiliyor. Tabi fiyat durumu direkt artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…