- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #16.201
Canim benim yaaaaa.. Sen grubun en çilekeş annesi oldun valla. Ama en tatli meyveler de senin olacak insallah :)) yolu yariladik canim benim şimdi düşük korkusu olmasa da agri ve acilarimiz artacak. Ama sayılı gün insallah hepimiz saglicakla kavusuruz yavrularimizaGünaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Sonuç mu?İçerde bir maraton,takla atan,bacaklarını ayıran,sürekli bir yerlere ulaşmaya çalışır gibi uzanan eller...kaburgalarımdaki sağlı sollu batma da değerli minik ayaklarmış.Bebeklerin kemik yapısı kıkırdaktan kemiğe dönüştüğü için sertleşmiş artık,tüm gün uyuyup gece atağa kalkmışlar,bu arada sık hareketin sebebi de suda kabarcıklar yaparak oksijen seviyesini artırmakmış,ilk hamileliğim olduğu için anlamamışım hareketleri,iki tane oldukları için de şiddeti daha fazlaymış,nstde de ağrı-sancı ölçülmedi,inşallah yanılmamışlardır,korku dolu gecem gülerek bitti,herşey iyi gidiyormuş,Toprak ve Atlas bebekler geliyormuş bu arada,cinsiyetler de net artık oğluşlarım olacakmış Allah izin verirse,ben yine aç bir kurt gibi uyandım tüm gece süren uykusuzluğa rağmen ama şimdi kuzular uykuda sanırım,gözümden uyku damlıyor ama uyuyamıyorum şimdi
Aklınıza gelirsem be olur dua edin benim için aksilik yaşanmasın artık,bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama elemtere fiş kem gözlere şiş,Allahım hepimizi ve yavrularımızı nazarlardan korusun,esirgesin.
Selam ve dua ile...
Günaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Sonuç mu?İçerde bir maraton,takla atan,bacaklarını ayıran,sürekli bir yerlere ulaşmaya çalışır gibi uzanan eller...kaburgalarımdaki sağlı sollu batma da değerli minik ayaklarmış.Bebeklerin kemik yapısı kıkırdaktan kemiğe dönüştüğü için sertleşmiş artık,tüm gün uyuyup gece atağa kalkmışlar,bu arada sık hareketin sebebi de suda kabarcıklar yaparak oksijen seviyesini artırmakmış,ilk hamileliğim olduğu için anlamamışım hareketleri,iki tane oldukları için de şiddeti daha fazlaymış,nstde de ağrı-sancı ölçülmedi,inşallah yanılmamışlardır,korku dolu gecem gülerek bitti,herşey iyi gidiyormuş,Toprak ve Atlas bebekler geliyormuş bu arada,cinsiyetler de net artık oğluşlarım olacakmış Allah izin verirse,ben yine aç bir kurt gibi uyandım tüm gece süren uykusuzluğa rağmen ama şimdi kuzular uykuda sanırım,gözümden uyku damlıyor ama uyuyamıyorum şimdi
Aklınıza gelirsem be olur dua edin benim için aksilik yaşanmasın artık,bu arada kim yazmıştı hatırlamıyorum ama elemtere fiş kem gözlere şiş,Allahım hepimizi ve yavrularımızı nazarlardan korusun,esirgesin.
Selam ve dua ile...
canım hatta pamukla kulak cubuğunu sirkeye batırıp ablam ıcınıde sılmıstı önemli olan içi zaten içini de yanaklarını da silin yıkayın
elma hafif olur yakmasın derseniz elma kullanın dogal bulursanız dogalda olur
ama benim babam egzamasına hep üzün sirkesi kullanır kafasına döker yıkanırken
ALEYKÜM SELAM önce bir üzüldüm sonra sevindim bende yazını okurken. merak ediyoruz seni ve de gerçekten dua ediyorum senin için. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. SENİN bıcırıklar maşallah baya hareketliymiş bizimkiler tek ama biraz tembeller galiba. ya da senin dediğin gibi ilk olduğumuz için biz çok acemiyiz. dualarımızı eksik etmeyelim inşallah. Allah yardımcın olsunGünaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Selam ve dua ile...
kuzum ama ıltıhap varsa silmesi yıkaması lazım ıcıne sokamayacakta dudak kısmı kenarlarından surecek dıye dedımCNım içinin kurcalanmaması öneriliyor, hatta vajinal duş da yasak hamilelik döneminde. Oranın kendi florasını çok bozmamak adına.
Sayfa sayfa okuyup geldim. Tam benbyazacaktim homely yazmis sen cevaplamissin bana gerek kalmadikuzum ama ıltıhap varsa silmesi yıkaması lazım ıcıne sokamayacakta dudak kısmı kenarlarından surecek dıye dedım
kokulu ıltıhap varsa hep yanaklarında vardır o ıltıhap cunku
içi derken delik içi değil kanatların altındaki yerler deliğin göründüğü kısımlar dokytor bana sil yıka dedi yinede kendi doktorunuza danısılsın o zaman
Günaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Selam ve dua ile...
aynen yanaklardan içte kalan kısım gerçi vajinalar değişik oluyor tabi belki bazıların dıştadır yanağı yokturSayfa sayfa okuyup geldim. Tam benbyazacaktim homely yazmis sen cevaplamissin bana gerek kalmadi
Bende once ic deyince baya ic anladim. Sakin yapmayin diyecektim. Normalde vajina icin hazirlanmis ozel jeller yada eczanede satilan ozel urunler bile vajina icinde degil disinda kullaniliyor. Ozellikle yazar ustlerimde. Ama zaten kast ettigin ic değilmiş :))
kuzum ama ıltıhap varsa silmesi yıkaması lazım ıcıne sokamayacakta dudak kısmı kenarlarından surecek dıye dedım
kokulu ıltıhap varsa hep yanaklarında vardır o ıltıhap cunku
içi derken delik içi değil kanatların altındaki yerler deliğin göründüğü kısımlar dokytor bana sil yıka dedi yinede kendi doktorunuza danısılsın o zaman
dudak veya delık kenarlarını kasdetmıstım ben kulak cubuguyla o zaman kalsın korktum :) ben sılmedım o sekılde ama ablam yapmıstı :)Dışına kullanılabilir canım onda sıkıntı yok, kulak pamuğuyla içine sokmayın bence. İçi kapalı kutu olarak kalmalıymış
Hayırlı olsun paşalar canım benimde çok hareketliler ikiz olunca öyle oluyomuş sağlıkla gelsinlerde ağrı sızı önemli değilGünaydın arkadaşlar,karnımın türlü türlü yerlerinde pinpon topu gibi sertlikler,bitmeyen sızılar,ne sağa ne sola dönüp yatamamam,ne kaburgalarımdaki batmalar,ne de nefes darlığım...Hiçbiri gece bana bir damla huzur vermedi,hocayı aradık o da nöbetçi doktora haber verdi,koşa kola soluğu tıp fakültesinde aldık,önce vajinal ultrason yapıldı rahim ölçümleri için,sonra elle muayene edildim açıklık var mı diye ki çok iğrenç bir durum,sonra karından ultrason,en son da nst'ye bağlandım,1.5 saat hastanede kaldım,yine kurcalanmadık yerim kalmadı...
Selam ve dua ile...
Ben de gece uyumadan önce kuyruk sokumu ağrısı çektim. Vücut genişlediği için diye düşündüm.
Günaydın kızlar ağrılar normal sanırım bendede bazen kalçama bazen karnına ağrılar giriyor
Bnm de ucunda beyaz bişeyler var kurumuş gibi bazen oluyor ama her zaman değilbenim memikler acayip çekiliyor ve acıyor erken mi basacak süt anlamadım bazılarının 5. ayda bile geldiği oluyormuş sizde durumlar nasıl kızlar
20. Hafta +2 kilo ile devam ediyorum acaba kaçla bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?