2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim benim yaaaaa.. Sen grubun en çilekeş annesi oldun valla. Ama en tatli meyveler de senin olacak insallah :)) yolu yariladik canim benim şimdi düşük korkusu olmasa da agri ve acilarimiz artacak. Ama sayılı gün insallah hepimiz saglicakla kavusuruz yavrularimiza

Nefesimi tutup okudum resmen, ortasında rahatladım. Canım ikiz gebeliklerde yer çok daha dar, o yüzden hareketleri bize göre fazla hissediyorsun işte. Ben de tüm gün daha iyiyim, gece daha bir Ağrı batma filan var. Belki de benim oğluş da gece hareket halindedir :) aman canım hep yüreğimiz ağzımızda, transferden sonraki günlerde de aman belirti varmı deyip yedik kendimizi. Her adımda var bir merak, bir yürek hophop sebebi.
İsimlere de karar vermişsiniz çok sevindim, biz hala düşünüyoruz :)
Rabbim tüm bebekleri korusun, sağlıkla kucağımıza göndersin inşalah.

CNım içinin kurcalanmaması öneriliyor, hatta vajinal duş da yasak hamilelik döneminde. Oranın kendi florasını çok bozmamak adına.

ALEYKÜM SELAM önce bir üzüldüm sonra sevindim bende yazını okurken. merak ediyoruz seni ve de gerçekten dua ediyorum senin için. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. SENİN bıcırıklar maşallah baya hareketliymiş bizimkiler tek ama biraz tembeller galiba. ya da senin dediğin gibi ilk olduğumuz için biz çok acemiyiz. dualarımızı eksik etmeyelim inşallah. Allah yardımcın olsun

CNım içinin kurcalanmaması öneriliyor, hatta vajinal duş da yasak hamilelik döneminde. Oranın kendi florasını çok bozmamak adına.
kuzum ama ıltıhap varsa silmesi yıkaması lazım ıcıne sokamayacakta dudak kısmı kenarlarından surecek dıye dedım
kokulu ıltıhap varsa hep yanaklarında vardır o ıltıhap cunku
içi derken delik içi değil kanatların altındaki yerler deliğin göründüğü kısımlar dokytor bana sil yıka dedi yinede kendi doktorunuza danısılsın o zaman

Sayfa sayfa okuyup geldim. Tam benbyazacaktim homely yazmis sen cevaplamissin bana gerek kalmadi

Bende once ic deyince baya ic anladim. Sakin yapmayin diyecektim. Normalde vajina icin hazirlanmis ozel jeller yada eczanede satilan ozel urunler bile vajina icinde degil disinda kullaniliyor. Ozellikle yazar ustlerimde. Ama zaten kast ettigin ic değilmiş :))

hadi cok sukur, bi nefesimi tutup okudum ama cok rayatladim :) Rabbim boyle mutluluklar nasip etsin insallah.

aynen yanaklardan içte kalan kısım gerçi vajinalar değişik oluyor tabi belki bazıların dıştadır yanağı yoktur ama ben kendim gibi cvp verince yanakların altında kalıyor işediğimiz yer olsun ilişkiye girdğimiz yer olsun onların üstünü silip yıkamaktandı kastım

Dışına kullanılabilir canım onda sıkıntı yok, kulak pamuğuyla içine sokmayın bence. İçi kapalı kutu olarak kalmalıymış

günaydın kızlar
biz suyumuz az diye deli gibi su içiyoruz biryandada ishal oldum gene.Ben içiyorum güya aynı zamandada ishalle su kaybediyorum.Zormuş bu psikoloji.Doktor artık clexanı koldan yap dedi.
İki gündür bebişi hissedemiyorum yoksa başlamıştı paşam minik minik.
Güzel sorunsuz bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

Dışına kullanılabilir canım onda sıkıntı yok, kulak pamuğuyla içine sokmayın bence. İçi kapalı kutu olarak kalmalıymış
dudak veya delık kenarlarını kasdetmıstım ben kulak cubuguyla o zaman kalsın korktum :) ben sılmedım o sekılde ama ablam yapmıstı :)

Hayırlı olsun paşalar canım benimde çok hareketliler ikiz olunca öyle oluyomuş sağlıkla gelsinlerde ağrı sızı önemli değil

benim memikler acayip çekiliyor ve acıyor erken mi basacak süt anlamadım bazılarının 5. ayda bile geldiği oluyormuş sizde durumlar nasıl kızlar

Ben de gece uyumadan önce kuyruk sokumu ağrısı çektim. Vücut genişlediği için diye düşündüm.

Günaydın kızlar ağrılar normal sanırım bendede bazen kalçama bazen karnına ağrılar giriyor

mrb hanımlar..

benimde iki gündür kuyruk sokumumda ağrı var. ayağa kalktığımda sol ayağımı kaldırınca bile kuyruk sokumuma ağrı giriyor. ayağa kalkınca resmen sol ayağımı sürükleyerek yürüyorum daha önce de olmuştu böyle dr sormuştum normal bu ağrılar demişti

20. Hafta +2 kilo ile devam ediyorum acaba kaçla bitiririm

bulantı ve istifralardan 6 kg vermiştim. geçen hafta ve bu hafta bulantılarım geçmeye başladı biraz daha iyiyim ve yemek yemeye başladım ancak henüz kilo almaya başlamadım. muhtemelern bende 20.haftaya gelince kilo almış olurum. bence şuana kadar aldığınız kilo çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…