2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oğluma göre bayağı az oğlumda şu haftalar da 5-6 kilo çook rahat almıştım bunda bayağı temkinli gitmeye çalışıyorum. Genelde 5. Aydan sonra kilo alma hızlanıyor canım :)

Sanirim bebek yukarı çıkıyor baskı oluyor cnm

Oğluma göre bayağı az oğlumda şu haftalar da 5-6 kilo çook rahat almıştım bunda bayağı temkinli gitmeye çalışıyorum. Genelde 5. Aydan sonra kilo alma hızlanıyor canım :)

çevremdekilerde öyle diyor. 5 ve 6 aydan sonra başlarsın kilo almaya diye. daha doğru düzgün göbeğim bile çıkmadı

Sanirim bebek yukarı çıkıyor baskı oluyor cnm

galiba canım. bir süredir özellikle ayağa kalkınca göbek deliğimin yan tarafları ve üst taraflarına dokunduğumda sertlik hissediyorum bebek büyüyor diye sanırım. cumartesi kontrolüm var çok özledim oğluşu

Bnm göbek belli bayağı canım artık çıkar senin de yakında da :)

Geçmiş olsun, biraz da patates haşlaması takviyesi ve muz o zaman :)

Canım koldan nasıl yapıyorsun, hani elinle sıkıştıramıyorsunya deriyi.

İşte ben de içerisi genişlediği ve kemikler senedini için oluyor diye düşünüyorum. Bir de su gibi akıntı var bende.

Benimde ellerim şiş el ve kol ağrısı uyuşukluk mahvediyor beni geceleri bazende yanıyor parmaklarım acayip bir şey korkuyorum bazen

İşte ben de içerisi genişlediği ve kemikler senedini için oluyor diye düşünüyorum. Bir de su gibi akıntı var bende.

olabilir canım, bende akıntı yok. bende bol su içmeye çalışıyorum. otururken yada yatarken wc ihtiyacım yok, ama ayağa kalkınca wc ye sıkıştığımız hissediyorum sanırım ayağa kalkınca bebiş mesaneye baskı yapıyor

Ben hala 16.hafta.hiç kilo alamadım iyimidir kötümüdür bilemedim.

bende 17+5 im. bende hiç kilo almadım. bulantı ve istifralardan 6 kg vermiştim. 5 ve 6.aydan sonra kilo alımı olacağını söylüyorlar.

bayramdan 1 gün önce dr gittim. ben yemek yiyemiyoum istifra bulantıdan bebeğim beslenemiyor üzülüyorum demiştim. dr üzülme o senin depondan besleniyor demişti 15+4 te 11 cm 123 gr dı. dr gayet iyi demişti. içini ferah tut bişey yoktur inşallah

kızlar ben 4 kilo aldım çok mu aldım ya sizi duyunca çok almışım gibi geldi :)
doktorun tartı eski 3 kilo almış çıkıyorum
dijitalte 4 almış gözüküyorum

kızlar ben 4 kilo aldım çok mu aldım ya sizi duyunca çok almışım gibi geldi :)
doktorun tartı eski 3 kilo almış çıkıyorum
dijitalte 4 almış gözüküyorum

çevremdekilerin kilo aldığını duyunca benimde kilo almamam bana anormal gibi geliyor bazen. ama bebiş iyi olsun yeterki kilo da alırız almasakta olur. alınan kilolar verilir elbet

çevremdekilerin kilo aldığını duyunca benimde kilo almamam bana anormal gibi geliyor bazen. ama bebiş iyi olsun yeterki kilo da alırız almasakta olur. alınan kilolar verilir elbet
ben kilolu basladım 80 kiloyla zaten gördüğün en yüksek kiloda hamile kaldım
düğünden önce 78 idim 86 ile gelin oldum sonra maşallah akşam diziler cipsler çekirdekler davetler vs derken oldum ben 80 kilo şimdi 90 üzerine çıkacam galiba keşke ben zayıflasam bebek büyüyüp kilo alsa :)

16+2 deyim ve 5 kilo aldim bi de yuzum cok sisti benim. Millet gobegimi farketmiyo yuzumden anliyo hamile oldugumu :)

olsun canım verilir kilo, takma kafana.. bende evlendikten sonra 7-8 kg aldım sonra 3-4 kg vermiştim. sonra bi süre korudum. 68 ile hamile kaldım 6kg verdim henüz almadım ama hiç belli olmaz. belki daha sonra çok kilo alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…